BEN Mİ ABARTIYORUM ACABA?

Kız neden utansın ki? Ayrıca ne zararı var size anlamadım. Eşiniz başka bir kadınla aynı arabaya binince nikahınız mı düşüyor? Gerçekten buna sinir olup ağladınız mı ciddi ciddi? Allah başka dert vermesin. Başlığa da cevap vereyim evet abartıyorsunuz

Koca ayrı bir de Seni alan erkek arkadaşların eşi , Sevgilisi seni potansiyel koca avcısı olarak görebilir , aman dikkat

Gevşek olduğumu öğrendim biraz önceki hanımefendiden.Benden rahatı mezarda o zaman. Orda da sorgu melekleri var
Ben de şu an öğrendim gerçekten şok oldum
Benim eşim de kendi şirketinin ama kiralık aracı var şirket üzerine e ortagida çalışanı da kadın ve onlar da kullanıyor hatta bazen eşim bırakıyor bazen onlar eşimi bırakıyor ne yapmak gerek bilemedim gidip az darlayip geleyim ben o zaman gevşek miyim ben diye

Bu kadar rahatsizsaniz eşinizi şirket aracına bindirmeyin hanimefendi.

Darla kız iki tabak kır senin neyin eksik

ama götürecek çok kişi var tek neden benim eşim
Bu özgüvensizlik neden gidip bunun icin ağlayacak kadar? Gercekten telefon karıstırmak böyle seyler icin aglamak kavga etmek anormal kendine güvenmeyen kadın davranışları.. hani insan gercekten öyle bile olsa sırf öyle gözükmemek icin tutar kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…