- 4 Mart 2022
- 762
- 706
- 33
Eşimin ekip arkadaşı olmayan kız demiş. Eşim şoför de dememiş ben şoför olduğunu anlamadım başbaşa gitmeliler ki konu sahibi rahatsız olsun servis gibi olsa kadın nye rahatsız olacak. Eşi şoförse görevi ztn o kızı almaksa kız nye her sbh mesj atarak beni de al desin ztn otomatikman alması gerekmiyormu ? Ben başbaşa gittiklerini ve zorunda olmadığı halde aldığını anladm okuduklarmdan konu sahibi aydınlatsn. Evet doğru içinde varsa 18de aynı 45de ama içinde varsa napym onu mu düşüncem dye rahat olmayabilir her insan kıskançlık denen bı dürtü de var çok insani bı durum. İş ortamının getirdiği durumlar zaten bende o yüzden çözümsüz dedim kız tabiki çalışsın çalışmasn diyen olmadı. Durum rahatsız edici sadece bı kadın gözüyle baktgm zaman. Zaman çok kötü maalesef ben bu devirde kimseye güvenemem insanın düşünmediği başına geliyor duymadgmz şeyler değil. Rahatsız olmasına hak verdim.Başbaşa gittiklerini belirtmemis. Eşi de kadın da sahada görevli. eşinin görevi zaten oymuş. Servis şoförü gibi düşünün. Saha da görevlendirme yapılıyorsa zaten genelde bir kadın bir erkek yapılmıyor mu ? Yaşı genç diye çalışmasın mi ? Nice evli baraklı kadın/ erkek neler yapıyor. İnsanın içinde varsa 18lik kız da aynı 45lik kadın da .
Servis şoförünü örnek olarak gosterdim.Eşimin ekip arkadaşı olmayan kız demiş. Eşim şoför de dememiş ben şoför olduğunu anlamadım başbaşa gitmeliler ki konu sahibi rahatsız olsun servis gibi olsa kadın nye rahatsız olacak. Eşi şoförse görevi ztn o kızı almaksa kız nye her sbh mesj atarak beni de al desin ztn otomatikman alması gerekmiyormu ? Ben başbaşa gittiklerini ve zorunda olmadığı halde aldığını anladm okuduklarmdan konu sahibi aydınlatsn. Evet doğru içinde varsa 18de aynı 45de ama içinde varsa napym onu mu düşüncem dye rahat olmayabilir her insan kıskançlık denen bı dürtü de var çok insani bı durum. İş ortamının getirdiği durumlar zaten bende o yüzden çözümsüz dedim kız tabiki çalışsın çalışmasn diyen olmadı. Durum rahatsız edici sadece bı kadın gözüyle baktgm zaman. Zaman çok kötü maalesef ben bu devirde kimseye güvenemem insanın düşünmediği başına geliyor duymadgmz şeyler değil. Rahatsız olmasına hak verdim.
Benim mod budur.aman bu kadar rahat olmayın. ne demek eşiniz kadın iş arkadaşıyla hem de aynı arabada işe gidebilir. sizi aldatsa dımdızlak kalırsınız valla. herkes kocasını işe giderken takip etsin, mazallah kapabilecek bir dünya kadın var. kimseye güven olmaz
Ayrıca size cikistigimi düşünmeyin lütfen size saygı duyuyorum. Kadının oturup ağlayacak seviyeye gelmesi , ve bir kadın için çirkin ithamlarda bulunması beni sinirlendirdi. Size saygım sonsuzEşimin ekip arkadaşı olmayan kız demiş. Eşim şoför de dememiş ben şoför olduğunu anlamadım başbaşa gitmeliler ki konu sahibi rahatsız olsun servis gibi olsa kadın nye rahatsız olacak. Eşi şoförse görevi ztn o kızı almaksa kız nye her sbh mesj atarak beni de al desin ztn otomatikman alması gerekmiyormu ? Ben başbaşa gittiklerini ve zorunda olmadığı halde aldığını anladm okuduklarmdan konu sahibi aydınlatsn. Evet doğru içinde varsa 18de aynı 45de ama içinde varsa napym onu mu düşüncem dye rahat olmayabilir her insan kıskançlık denen bı dürtü de var çok insani bı durum. İş ortamının getirdiği durumlar zaten bende o yüzden çözümsüz dedim kız tabiki çalışsın çalışmasn diyen olmadı. Durum rahatsız edici sadece bı kadın gözüyle baktgm zaman. Zaman çok kötü maalesef ben bu devirde kimseye güvenemem insanın düşünmediği başına geliyor duymadgmz şeyler değil. Rahatsız olmasına hak verdim.
kız daha ne yapsın günaydın demiş beni de alır mısın demiş, çok derin anlamlar var bunda. şirket aracını şahsi araç sanan bir eş ve işe gitmek isteyen bir kız değil bu yani. çok utanmaz bi iş arkadaşı var ortada yahu ne demek beni de işe götür falan mümkün mü böyle bir şey?
Ben olsam da kıskanabilirim ama sonuçta işi bu ve o kadında şirket arabasıyla gitme hakkında sahip.Merhaba arkadaşlar eşim saha işi yapıyor. Her gün belli bir nokta dan şirket aracını alıp başka bir noktaya geçiyor . Sorun şu eşimin ekip arkadaşı olmayan kız her gün eşime mesaj atıyor günaydın beni de beklermisin diye son 1 haftadır bunu her gün yapar oldu bu kız. Bugun en son patladım yeter tek sen misin birime giden diye başka ekipte var onla gitsin diye . Yok ben sana dürüstüm kim götür demek se götürrüm gibi laflar geveledi. Abartıyor muyum ben ya . Her gün her gün kızın utanması da yok benim yanımda mesaj atıyor. Sabah sabah işe geldim sinirden ağladım .
biri de gevşek demiş bize, şikayeti bastım hep ben mi banlanıcamKonu sahibesinin ile aynı düşüncede olanların yorumlarını okuyunca ben.
Evlilikteki bağımlılık ile bağlılık arasındaki farkı buradan görebiliriz işte. Bir kadının meşguliyet alanı koca olmamalı.biri de gevşek demiş bize, şikayeti bastım hep ben mi banlanıcam
olsa bile bu meşguliyet değil ki adamı kafese kapatmak. adama tuşlu telefon kullandırıp şu kadına baktın diyerek gidip 2 hafta annesinde kalmak ve bunu terbiye etmek olarak görmek ciddi sağlık sorunu. bu şekilde adamın aldatmasının önüne geçeceğini sanmak da ayrı bir polyannalık. dün birine daha demiştim buna inanan varsa elimde kelepir köprü var ucuza bırakırımEvlilikteki bağımlılık ile bağlılık arasındaki farkı buradan görebiliriz işte. Bir kadının meşguliyet alanı koca olmamalı.
yorumları okudum ve herkes sadece neden bu kadar duyarsız insansınız? iş arkadaşını iş yerinin arabası ile işe götürmesinde ne gibi bir sakınca var? sizin kocanız brad pitt mi? gibi birrr sürü yorum var. Birde kadın olacak hepsi. Siz daha ruhunuzun ne istediğini biliyor musunuz pardon?
Hangimiz sevdiğimiz insanı, (insan diyorum cinsiyet ayırt etmeksizin ) gönül gözümüzle sevip tüm kusurlarını bile sevmeyiz? hepimiz sevdiğimiz insanın her şeyini severiz. Ve evet arkadaş, sevdiğimiz insan bize brad pitt. Gönül kimi severse güzel o dur lafını bile duymadınız mı siz?
Buradaki ergen yada feminist olucam diye kadını bile kadına düşman eden tayfayı kafanıza takmayın.
Eşinizden size bu konuyla ilgili daha düzgün sakin sizin ruhunuza dokunabilecek şekilde açıklama yapmasını beklediğinizin farkındayım. Çünkü hepimiz kadınız ve bunu istiyoruz. Kötü bir şeyler olurken, sevdiğimiz insan yanımıza gelip bunun geçici bir süreç olduğunu, senin her zaman yanında olduğunu söylediğinde bütün sıkıntılar dertler bitmiyor mu? bal gibi de bitiyor.
O yüzden buralara yazıp kendinizi dolduruşlara getirmeyin, sadece fikirler edinin. En güzel çözümü eşiniz ve siz bulabilirsiniz ancak.
Aldattığını düşünüyorsanız eğer, bunu ona sorarak değil uzaktan takip ederek belli bir süre gözlemleyerek ve bunu ona hissettirmeden yapmalısınız. Peşin hüküm olmamakta fayda var, evlisiniz neticede. İnsanlara bitirmek artık çok kolay geliyor ama evlilik kutsaldır. Dikkatli davranın lütfen.
konu sahibine hak veren biri için fazla uzun açıklama yapmışsınız. insan kendini nasıl bu yere koyar, üstüne onca yoruma rağmen düşüneceğine bu kadar sabit fikirli olur aklım almıyor. evliliği kocayı hapsetmek olarak görüp adamı darlayanların kocaları genelde aldatıyor. adam diyo ki zaten benden böyle bir şey bekliyo onun rahatlığı da var. özgüven eksikliği ve eski zaman mantığı bu çağa uymuyoAnlamlarını bilmeden bir kelimeyi kullanmak doğru değil. Yorumların "ergenlik" ya da "feminizm" ile uzaktan yakından alakası yok.
insanlar kadınlık gururundan, onurdan, haysiyetten bahsediyorlar.
normal ve akıl sağlığı yerinde bir kadının nasıl davranması gerektiğini konu sahibine ifade etmeye uğraşıyorlar.
evlilik kutsal değildir, evlilik iki kişinin birbirine verdiği sadakat, birliktelik ve paylaşım sözüdür. taraflardan biri bu sözlerine aksi tavırlarda bulunursa da biter.
ne kadar seviyorsunuz yukarıdan konuşmayı sanki başımıza bela olan yeterince kutsalımız yokmuş gibi.
Merhaba arkadaşlar eşim saha işi yapıyor. Her gün belli bir nokta dan şirket aracını alıp başka bir noktaya geçiyor . Sorun şu eşimin ekip arkadaşı olmayan kız her gün eşime mesaj atıyor günaydın beni de beklermisin diye son 1 haftadır bunu her gün yapar oldu bu kız. Bugun en son patladım yeter tek sen misin birime giden diye başka ekipte var onla gitsin diye . Yok ben sana dürüstüm kim götür demek se götürrüm gibi laflar geveledi. Abartıyor muyum ben ya . Her gün her gün kızın utanması da yok benim yanımda mesaj atıyor. Sabah sabah işe geldim sinirden ağladım .
Siz ya evli değilsiniz ya da yeni evlendinizyorumları okudum ve herkes sadece neden bu kadar duyarsız insansınız? iş arkadaşını iş yerinin arabası ile işe götürmesinde ne gibi bir sakınca var? sizin kocanız brad pitt mi? gibi birrr sürü yorum var. Birde kadın olacak hepsi. Siz daha ruhunuzun ne istediğini biliyor musunuz pardon?
Hangimiz sevdiğimiz insanı, (insan diyorum cinsiyet ayırt etmeksizin ) gönül gözümüzle sevip tüm kusurlarını bile sevmeyiz? hepimiz sevdiğimiz insanın her şeyini severiz. Ve evet arkadaş, sevdiğimiz insan bize brad pitt. Gönül kimi severse güzel o dur lafını bile duymadınız mı siz?
Buradaki ergen yada feminist olucam diye kadını bile kadına düşman eden tayfayı kafanıza takmayın.
Eşinizden size bu konuyla ilgili daha düzgün sakin sizin ruhunuza dokunabilecek şekilde açıklama yapmasını beklediğinizin farkındayım. Çünkü hepimiz kadınız ve bunu istiyoruz. Kötü bir şeyler olurken, sevdiğimiz insan yanımıza gelip bunun geçici bir süreç olduğunu, senin her zaman yanında olduğunu söylediğinde bütün sıkıntılar dertler bitmiyor mu? bal gibi de bitiyor.
O yüzden buralara yazıp kendinizi dolduruşlara getirmeyin, sadece fikirler edinin. En güzel çözümü eşiniz ve siz bulabilirsiniz ancak.
Aldattığını düşünüyorsanız eğer, bunu ona sorarak değil uzaktan takip ederek belli bir süre gözlemleyerek ve bunu ona hissettirmeden yapmalısınız. Peşin hüküm olmamakta fayda var, evlisiniz neticede. İnsanlara bitirmek artık çok kolay geliyor ama evlilik kutsaldır. Dikkatli davranın lütfen.
kız bi kişiye dayanamıyo o eşsiz, biscolata kocasını otobüse bindirir mi kim bilir günde kaç yüz kadın görecekAraba işyerine ait ve çalışanlar ortak kullanıyor. Kimsenin babasının işyeri olmadığı gibi araba da babasının malı değil. Sınır koyma falan denmiş ama ne sınırı pardon? Rahatsız olan dolmuşa otobüse biner gider. Versin arabayı kıza al sen kullan desin o halde. İşyeri aracı işyeri için kullanılır. Eşiniz yayıla yayıla arabayla gitsin, aynı işyerinde çalışan başkası -kadın veya erkek- toplu taşımayla gitsin, niye? Eşinizin ne ayrıcalığı var?
Adamın şahsi aracı olsa kimseye laf düşmez, ister alır ister karısı izin vermediği, kızdığı için almaz. Ama başkasının malını kullanıyorken kimse kimseye emir buyuramaz. Gidin eşinizin patronuna "ben rahatsız oluyorum, eşim kadın çalışanları arabaya alsın istemiyorum" deyin, var mı ona cesaretiniz? Ya da eşime araba vermeyin otobüsle dolmuşla gelsin bundan sonra deyin. İki günde koysunlar kapıya o eşsiz, kapışılacak eşi bulunmaz kocanızı.
konu sahibine hak veren biri için fazla uzun açıklama yapmışsınız. insan kendini nasıl bu yere koyar, üstüne onca yoruma rağmen düşüneceğine bu kadar sabit fikirli olur aklım almıyor. evliliği kocayı hapsetmek olarak görüp adamı darlayanların kocaları genelde aldatıyor. adam diyo ki zaten benden böyle bir şey bekliyo onun rahatlığı da var. özgüven eksikliği ve eski zaman mantığı bu çağa uymuyo
Arkadaşlar düşüncelere saygı duymak bu kadar mı zor?? Beğenmedim butonu çökmüşBence abartmıyorsunuz haklısınız. Bende hoşlanmam böyle bir durumdan.
Acaba sizi her gün işe giderken bir erkek iş arkadaşınız işe bıraksa eşiniz hoş mu karşılayacak? Bunu düşünün ona göre tepki verin bence.
Bir de siz rahatsız olduğunuzu belirtmişken hâlâ daha kızı işe götürmek için bu ısrar niye? İlla bu aldatmaktır vs demiyorum ama hoş bir durum değil bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?