BEN Mİ ABARTIYORUM ACABA?

Diğer ekipler kıza yakın değildir. Ayrıca o araç iş yerine aitse ve o amaçla kullanıyorsa eşiniz ayrımcilik yapamaz. Görevini yapıyor. Örneğin ; Doktor olsa kontrolü altında bir kadın olsa bu tepkiyi verecek misiniz?
Ha ben kocama güvenmiyorum aldatmaya meyilli çapkın biri diyorsanız o ayrı. Benim kendi kocam olsa hiç umursamam bile. Aldatma- hoslanma- akıl çelme gibi fikirler aklımın kıyısından geçmez.

telefonunu al aç ara kızı. rezil ederim seni de patronunla konuşurum de.

bir de kocada bitiyor bu iş. onun kestirip atması gerek.
Kızı niye rezil ediyor ya adamın işi zaten onları almakmis. Kız günaydın dedi diye niye rezil ediliyor?

kız daha ne yapsın günaydın demiş beni de alır mısın demiş, çok derin anlamlar var bunda. şirket aracını şahsi araç sanan bir eş ve işe gitmek isteyen bir kız değil bu yani. çok utanmaz bi iş arkadaşı var ortada yahu ne demek beni de işe götür falan mümkün mü böyle bir şey?

Geçen gün ceza aldım yorum yapmamalıyım zaten coştum gaza getirme beni

yani evlendiğiniz adamlara hiç mi güveniniz yok ben anlamadım ki. o halde işe de göndermeyin? arabayla birlikte giden iş yerinde kim bilir ne muhabbetler yapıyordur ohooo. bence kırsın dizini evde otursun.
araç şahsi araç değil, şahsi aracı bile olsa iş arkadaşını işe götürmenin neresi anormal.. onu hiç anlamadım. ortada gizli saklı bir mesaj da yok. hep söylerim eşim beni benim "onla gitme, bunla konuşma" gibi müdahalelerimden dolayı aldatmıyorsa gözümde hiç değeri yok, amaç zaten beni sevdiği için yanımda olması. eşinizin aldatma potansiyeli mi var o yüzden mi ağlayacak kadar korkuyorsunuz?

Ne diyeceğim,adam işi bırakıp ev erkeği olsun ve siz çalışıp evi geçindirin.Dişi olan bütün yaratıklardan korumuş olursunuz o şahane kocanızı.
peki ya kadın işteyken anketör vs. kapıyı çalarsa? hiç bunları düşünmüyosunuz adam evde de tehlikede

Biz de mi bir gariplik var anlamadım ki? Eşimle telefonda konuşurken asistanını arabaya davet etti yağmur var eve bırakayım diye. Soru bile sormadım ne var bunda? Eniştemin çalıştığı yerde eşinden boşanmış bir kadın var. Kız kardeşim enişteme kadıncağızın belki imkanı yoktur. Yol üstündeyse evi arabayla yardımcı ol dedi. Aynı yerde çalışan insanlar birbirine yardımcı olacak tabii. Hele ki konudaki araba şirket arabası. Art niyet aramaya gerek yok

Sürekli aynı kızın aynı adamı çağırması evet yadırganacak bir favranış yani bu şirket aracıysa niye başkaları rica etmiyor bir gğn başkası bir gün diğeri değil neden aynı kişi abartmıyorsun kardeşim haklısın hee birde kocana yeterince güvenmiyorsun ve de güvenme zaten evliya sandığın adamın içinden başka birşey çıkıveriyor nerden bildiğimi sorma

Herkes nekdr normal karşılamış şaşırdım bian düşünüyorum da eşim bekar bı kızla her sabah başbaşa arabayla ise gitse bende son derece rahatsız olurum. İlla aralarnda bişey olacak diye veya ese olan güvensizlikten de değil ki insan eşini kıskanır bence sonuçta bende her sabah bı erkekle iş yerine başbaşa gitsem eşimde bunu asla kabul etmez. Tabi bazı hususlar var yaşı eşimden baya büyük olur olgun evli barkli bı kadın olsa insan daha bi rahat olur ama eşim bı arabanın içinde her sbh dipdibe genç bı kızla ise gitsin gelsin istemezdim yani konu sahibine hak verdim çünkü kızı tanmyo etmyo tanıdığım bi kız arkadaşım olsa bukdr taklmazdm ama kız kimdir nedir nasl biridir bilmysn bu durumda da konu çözümsüz çünkü araba sizin değil şirketin kız da binmekte kendine hak görüyordur. Oda normal yani eşinize soyleyin ayni güzergahta başka kimse yok mu başkalarını da alsın bari yani arabada biri daha olsa bukdr rahatsız olmazsnz.

Abartmıyorsunuz fakat daha sakin kalmaya çalışın. Eşiniz sınır koyacaktır. Buradaki gevşeklerin yorumlarına da fazla takılmayın.

benim banım yeni açıldı 24 saat yaşayabiliyorum ama çenemi tutamıyorum napim konuya bak
İzlerken gururlandim. Konu sahibesi de izlesin ilham alir

Eklentiler

• Screenshot_20230407-030720_1.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 40
Başbaşa gittiklerini belirtmemis. Eşi de kadın da sahada görevli. eşinin görevi zaten oymuş. Servis şoförü gibi düşünün. Saha da görevlendirme yapılıyorsa zaten genelde bir kadın bir erkek yapılmıyor mu ? Yaşı genç diye çalışmasın mi ? Nice evli baraklı kadın/ erkek neler yapıyor. İnsanın içinde varsa 18lik kız da aynı 45lik kadın da .

Abartmıyorsunuz fakat daha sakin kalmaya çalışın. Eşiniz sınır koyacaktır. Buradaki gevşeklerin yorumlarına da fazla takılmayın.
gevşeklik : aldatacaklar ihtimaline karşı adamları eve zincirle bağlamamak, herhangi bir yerde kadın görmelerine engel olmamak

gevşeklik : aldatacaklar ihtimaline karşı adamları eve zincirle bağlamamak, herhangi bir yerde kadın görmelerine engel olmamak
Gevşek olduğumu öğrendim biraz önceki hanımefendiden.Benden rahatı mezarda o zaman. Orda da sorgu melekleri var

Gevşek olduğumu öğrendim biraz önceki hanımefendiden.Benden rahatı mezarda o zaman. Orda da sorgu melekleri var
aman bu kadar rahat olmayın. ne demek eşiniz kadın iş arkadaşıyla hem de aynı arabada işe gidebilir. sizi aldatsa dımdızlak kalırsınız valla. herkes kocasını işe giderken takip etsin, mazallah kapabilecek bir dünya kadın var. kimseye güven olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…