ama götürecek çok kişi var tek neden benim eşimSirket araci oldugu icin esiniz hakli. Sahsi araciniz olsaydi siz hakli olurdunuz. Esiniz sirket aracini kullandigi surece is arkadaslarini goturebilir ozellikle saha isi yaptigi icin gayet normal.
sizin başınıza gelse bu kadar rahat mı kalacaksınızUtanmayan yine kız olmuş.İçinde kötü bir niyet yoksa,şirket aracı bu amaçla kullanılıyorsa neden utansın.Neden ağlayacak kadar sinirlendiniz kocanızı her gören üstüne mi atlıyor?
Haklısınız, fazla iyilik maraz doğurur. Yüzsüz kendi başının çaresine baksın bir zahmet.Merhaba arkadaşlar eşim saha işi yapıyor. Her gün belli bir nokta dan şirket aracını alıp başka bir noktaya geçiyor . Sorun şu eşimin ekip arkadaşı olmayan kız her gün eşime mesaj atıyor günaydın beni de beklermisin diye son 1 haftadır bunu her gün yapar oldu bu kız. Bugun en son patladım yeter tek sen misin birime giden diye başka ekipte var onla gitsin diye . Yok ben sana dürüstüm kim götür demek se götürrüm gibi laflar geveledi. Abartıyor muyum ben ya . Her gün her gün kızın utanması da yok benim yanımda mesaj atıyor. Sabah sabah işe geldim sinirden ağladım .
Merhaba arkadaşlar eşim saha işi yapıyor. Her gün belli bir nokta dan şirket aracını alıp başka bir noktaya geçiyor . Sorun şu eşimin ekip arkadaşı olmayan kız her gün eşime mesaj atıyor günaydın beni de beklermisin diye son 1 haftadır bunu her gün yapar oldu bu kız. Bugun en son patladım yeter tek sen misin birime giden diye başka ekipte var onla gitsin diye . Yok ben sana dürüstüm kim götür demek se götürrüm gibi laflar geveledi. Abartıyor muyum ben ya . Her gün her gün kızın utanması da yok benim yanımda mesaj atıyor. Sabah sabah işe geldim sinirden ağladım .
Evet rahat kalırım.Kız kocamın aklını çeler diye sinirden oturup ağlamam.Çünkü bilirim ki ortada yanlış bir durum oluştuğunda eşim sınırını çizer.Öyle bir durum oluştuğunda çizemezse de kendi bilir.Bu tarz şeyler sadece benim yasaklarımla engellenecekse,hiç engellenmesin kim ne yapıyorsa yapsın,ben nereye kadar tutabilirim ki?sizin başınıza gelse bu kadar rahat mı kalacaksınız
Onlar arabayı belli noktaya bırakıyor. Bize çok tersSizin iş yeriniz nerede ? Belli bir yere kadar siz de arabada gidin
Tek Brad Pitt olan sizin eşinizse demekama götürecek çok kişi var tek neden benim eşim
Herkes de sizin t*psiz kocalarınıza meraklıydı zaten. Özgüvensizliklerinizi tedavi ettirin millete kafanızda kurup kurup iftira atmak yerine. Böyle koşa koşa aldatmalara meyilli olduğunu düşündüğünüz adamlarla evlenmeyin mesela? Allah akıl fikir versin.Merhaba arkadaşlar eşim saha işi yapıyor. Her gün belli bir nokta dan şirket aracını alıp başka bir noktaya geçiyor . Sorun şu eşimin ekip arkadaşı olmayan kız her gün eşime mesaj atıyor günaydın beni de beklermisin diye son 1 haftadır bunu her gün yapar oldu bu kız. Bugun en son patladım yeter tek sen misin birime giden diye başka ekipte var onla gitsin diye . Yok ben sana dürüstüm kim götür demek se götürrüm gibi laflar geveledi. Abartıyor muyum ben ya . Her gün her gün kızın utanması da yok benim yanımda mesaj atıyor. Sabah sabah işe geldim sinirden ağladım .
Offf evet yaHerkes de sizin t*psiz kocalarınıza meraklıydı zaten. Özgüvensizliklerinizi tedavi ettirin millete kafanızda kurup kurup iftira atmak yerine. Böyle koşa koşa aldatmalara meyilli olduğunu düşündüğünüz adamlarla evlenmeyin mesela? Allah akıl fikir versin.
kadınlar neden dünyadaki tek erkek kocalarıymış gibi davranıyor anlamıyorum,kafese kapatip yemleyip su flnmı vermek gerekiyor,yani kimse slm vermesin adam işe gitsin sadece erkeklerle konuşsun diye bir mantık yokki,güvenip evlenmişsiniz, kadın yada erkek birsürü insanla dost olacak,gidecek gelecek,yanlış anlamayın ama hayat bu şekilde insanlarla konuşmak zorundayız cinsiyeti önemli değil insan insandır,ha aldatırsa aldattın der ayrılırsınız,yoksa cidden adamlara bu şekilde davranırsanız eşi değil eziyeti olursunuz,yani kocanızın sizi aldatmak gibi bir niyeti yoksa hicbir kadinda zorla bisey yapmaz,suçu kadında değil kocanızda aramanız daha mantiklı olur,yani kocanızın etrafındaki bütün kadınları yok ederek evlilik yürütemezsiniz,sonu gelmez bunun her seferinde yenisi çıkar karşınıza, kocanıza guvenmeniz daha mantıklıMerhaba arkadaşlar eşim saha işi yapıyor. Her gün belli bir nokta dan şirket aracını alıp başka bir noktaya geçiyor . Sorun şu eşimin ekip arkadaşı olmayan kız her gün eşime mesaj atıyor günaydın beni de beklermisin diye son 1 haftadır bunu her gün yapar oldu bu kız. Bugun en son patladım yeter tek sen misin birime giden diye başka ekipte var onla gitsin diye . Yok ben sana dürüstüm kim götür demek se götürrüm gibi laflar geveledi. Abartıyor muyum ben ya . Her gün her gün kızın utanması da yok benim yanımda mesaj atıyor. Sabah sabah işe geldim sinirden ağladım .
Eşeğin aklıma karpuz kabuğu düşürmek diye bir atasözü var ya. Hiç onu yapma bak. Adam düşünmezsen ulan olur mu böyle bişi diye düşünmeye başlar. Bunu sorun etme mesele olarak ortaya getirmeOnlar arabayı belli noktaya bırakıyor. Bize çok ters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?