buyukkonusmamaliyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Mayıs 2024
- 27
- 30
- 8
- Konu Sahibi buyukkonusmamaliyim
-
Davet edildimKim al gel dedi? Nişanlın değil kocan değil, ailesinden neden özel ilgi bekliyorsun anlamadım ki.? Hem manyak mısın o kadar yolu niye gidiyorsun "sevgilinin ailesi" için..?
Ben benim yaptığımı değil de hissettiğim şeyin anormal olup olmadığını sordum aslında. Evet abartıyorsun normal deseniz de olur ben artık kendimi sorguluyorum alıngan mıyım diyeValla kızım bence baştan gitmemeliydin, 15saatlik yolu ancak prens, şeyh falan varsa teperimcanınin hiç mi kıymeti yok, sevgili dediğin yarın ayrılır gider sen 30saati teptiğinle kalırsın.
Yani koşarak gitmene gerek yokmuş, uygun olmayacagini söyleyip reddetsen ne kaybederdin? Herşeye kosarsan kıymetin olacak mı zannediyorsun, oldu mu peki şimdi? Değdi mi o kadar saat çekip gitmene?Davet edildim
Valla değmedi haklısınız bu sondu zaten. Siz bunu eşin ailesi olarak var sayın ne hissedersiniz onu sorayım o haldeYani koşarak gitmene gerek yokmuş, uygun olmayacagini söyleyip reddetsen ne kaybederdin? Herşeye kosarsan kıymetin olacak mı zannediyorsun, oldu mu peki şimdi? Değdi mi o kadar saat çekip gitmene?
Bana ne kimi cagirirlarsa cagirsinlar, ben gider gelirim, evine birini davet edecekse bana mı soracaklar kii bende davet üzerine gitmisken alınacak bı durum yok.Valla değmedi haklısınız bu sondu zaten. Siz bunu eşin ailesi olarak var sayın ne hissedersiniz onu sorayım o halde
Kim al gel dedi? Nişanlın değil kocan değil, ailesinden neden özel ilgi bekliyorsun anlamadım ki.? Hem manyak mısın o kadar yolu niye gidiyorsun "sevgilinin ailesi" için..? Bazı şeyleri çok hızlı yaşayıp tüketiyoruz sanki...
Valla kızım bence baştan gitmemeliydin, 15saatlik yolu ancak prens, şeyh falan varsa teperimcanınin hiç mi kıymeti yok, sevgili dediğin yarın ayrılır gider sen 30saati teptiğinle kalırsın.
neden alıntı yapmıyorsunuuuuuzŞu sevgiliyken adamin ailesine yaranncccaaamm diye ölllldünüz bittiniz ya.Evlensen bu kadar koşarak gitmezsin 3 gun icin 15 saat.
Ne işin var orda zaten
Utandığım için değil sorduğum şey haricinde yargılandığım için sildim hanımlar. İyi geceler dilerimNebileyim utanip silecegini
Yargılamadik, sorunu cevapladik, senin hoşuna gitmedi cevaplarUtandığım için değil sorduğum şey haricinde yargılandığım için sildim hanımlar. İyi geceler dilerim
Sevgilisinin ailesinin evine davet edilmiş, 3 günlük misafir olarak gitmiş 15 saat yol tepip. Diğer oğulun sevgilisi de gelmiş. Bunda sorun yokmuş ama bu akşam sanırım diğer kız çıkarken kardeşlerini de al gel demişler. Konu sahibi de bundan rahatsız olmuş fazla mı abartıyorum diye sormuşneden alıntı yapmıyorsunuuuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?