Ben mi abartıyorum ben mi fazla alınganım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

buyukkonusmamaliyim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
27
30
8
Sevgilimin ailesini ziyaret için 15 saat yol tepip geldim. Erkek arkadaşımın erkek kardeşi var onun sevgilisi de geldi. Buraya kadar sorun yok. Sonrasında kıza yarın kardeşlerini de al gel dedi. Sadece onu davet etse yine sorun yok da ben kendisi için 15 saat yol gelmişken sadece bir kez gördüğüm insanları evine davet etmesi beni rahatsız etti. Ben mi abartıyorum? Ben özel olarak onları ziyarete gelmişken onun böyle bir davette bulunması ayıp değil midir

Kim al gel dedi? Nişanlın değil kocan değil, ailesinden neden özel ilgi bekliyorsun anlamadım ki.? Hem manyak mısın o kadar yolu niye gidiyorsun "sevgilinin ailesi" için..? Bazı şeyleri çok hızlı yaşayıp tüketiyoruz sanki...

Valla kızım bence baştan gitmemeliydin, 15saatlik yolu ancak prens, şeyh falan varsa teperim🙄canınin hiç mi kıymeti yok, sevgili dediğin yarın ayrılır gider sen 30saati teptiğinle kalırsın.
Ben benim yaptığımı değil de hissettiğim şeyin anormal olup olmadığını sordum aslında. Evet abartıyorsun normal deseniz de olur ben artık kendimi sorguluyorum alıngan mıyım diye

Yani koşarak gitmene gerek yokmuş, uygun olmayacagini söyleyip reddetsen ne kaybederdin? Herşeye kosarsan kıymetin olacak mı zannediyorsun, oldu mu peki şimdi? Değdi mi o kadar saat çekip gitmene?
Valla değmedi haklısınız bu sondu zaten. Siz bunu eşin ailesi olarak var sayın ne hissedersiniz onu sorayım o halde

Valla değmedi haklısınız bu sondu zaten. Siz bunu eşin ailesi olarak var sayın ne hissedersiniz onu sorayım o halde
Bana ne kimi cagirirlarsa cagirsinlar, ben gider gelirim, evine birini davet edecekse bana mı soracaklar kii bende davet üzerine gitmisken alınacak bı durum yok.

Senin durumunun evlilikle hiç alakasi yok, yani kimi davet ettikleri seni hiç ilgilendirmez...

Ailenizin haberi var mı bu tanışmadan?
Ve sevgiliniz sizin ailenizle tanıştı mı?
Eğer cevap ikisine de hayırsa hata etmişsiniz.
Önce o gelseydi sizin ailenizle görüşseydi sonrasında onca yolu teper giderdiniz.

İlk kez mi tanışıyorsunuz yoksa zaten bi samimiyetiniz var mı? Ben olsam özellikle davete icabet ettiğim için diğer kızın gelmesinden değil de ailesinin de davet edilmesinden rahatsız olabilirdim. Ama zaten çok misafirperver bi aileyse yoldan geçene de gel derler. Bilemedim o yüzden. Bi mecburiyetiniz yoksa mazeret uydurarak erken dönebilirsiniz. Rahatsız hissettiğimiz bi ortamda kimse için bulunmak zorunda değilsiniz.

Kim al gel dedi? Nişanlın değil kocan değil, ailesinden neden özel ilgi bekliyorsun anlamadım ki.? Hem manyak mısın o kadar yolu niye gidiyorsun "sevgilinin ailesi" için..? Bazı şeyleri çok hızlı yaşayıp tüketiyoruz sanki...

Valla kızım bence baştan gitmemeliydin, 15saatlik yolu ancak prens, şeyh falan varsa teperim🙄canınin hiç mi kıymeti yok, sevgili dediğin yarın ayrılır gider sen 30saati teptiğinle kalırsın.

Şu sevgiliyken adamin ailesine yaranncccaaamm diye ölllldünüz bittiniz ya. 😄 Evlensen bu kadar koşarak gitmezsin 3 gun icin 15 saat.
Ne işin var orda zaten
neden alıntı yapmıyorsunuuuuuz:bicak:

Sevgilinizi neden eşiniz diye yorumlayalim onu anlamadım? Es farkli birsey sevgili farkli birsey . Davet etseler bile gelemecegimi bildirip gitmezdim.gitmen yanlış evlerinede kimi isterlerse onu davet ederler.

neden alıntı yapmıyorsunuuuuuz:bicak:
Sevgilisinin ailesinin evine davet edilmiş, 3 günlük misafir olarak gitmiş 15 saat yol tepip. Diğer oğulun sevgilisi de gelmiş. Bunda sorun yokmuş ama bu akşam sanırım diğer kız çıkarken kardeşlerini de al gel demişler. Konu sahibi de bundan rahatsız olmuş fazla mı abartıyorum diye sormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X