- 26 Mart 2021
- 250
- -40
- 11
- 29
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Burayı iyice günlük bellediniz sanki, aklınıza her geleni yazıyorsunuz. Evet takıntılısınız.Arkadaşlarım öncelikle herkese teşekkür ederim ben eşime güveniyorum fakat eşimin telefonunda hem BİP hem TELEGRAM hem WHATSAPP gibi gibi uygulamalar var ben sadece Whatsapp kullanırım ikimziin whatsapp profilinde de ikimizin resimi vardır. Acaaba bu kadar konuşma uygulaması neden var ? Ben mi takıntılıyım sizce? Normal midir bu?
Çok saçma değil mi? Yani uygulamalardan tut spora bile tepki veriyorsunuz. Ben böyle biriyle yapamazdım. Yani benim spora gidip gitmeyeceğime eşimin karışma gibi bir hakkı olamaz o kadar absürt ki. Yani eşiniz ama yani eşiniz diye her şeye müdahale etme gibi bir hak verilmiyor. Kişisel sınırlar diye bir şey var. Sizde gidin spora sormak bile saçmaTeşekkürler yorum için birde eşim bekarken spora gidiyordu fitnessa evlenince gitmem tamam dedi evlendik 1 sene oldu spora gidicem ben fitnessa evde sıkılıyorum birde kilo alıyorum diyor benim gelmemi istemiyor. Biri bakar eder katil olurum diyor.
Bunu esinize sormalisiniz. Neden var?Arkadaşlarım öncelikle herkese teşekkür ederim ben eşime güveniyorum fakat eşimin telefonunda hem BİP hem TELEGRAM hem WHATSAPP gibi gibi uygulamalar var ben sadece Whatsapp kullanırım ikimziin whatsapp profilinde de ikimizin resimi vardır. Acaaba bu kadar konuşma uygulaması neden var ? Ben mi takıntılıyım sizce? Normal midir bu?
wp, telegram bende de yüklü genelde wp kullanıyorum telegrama sadece guncel haberleri paylasan gruplar için kullanıyorum, esiniz ile aranızı bosu bosuna açmayın içinize kurt düştüyse bir defaya mahsus bakabilirsiniz onun dısında uzatırsanız asiriya kaçar esiniz ister istemez sıkılır ve sizden uzaklaşır :)Arkadaşlarım öncelikle herkese teşekkür ederim ben eşime güveniyorum fakat eşimin telefonunda hem BİP hem TELEGRAM hem WHATSAPP gibi gibi uygulamalar var ben sadece Whatsapp kullanırım ikimziin whatsapp profilinde de ikimizin resimi vardır. Acaaba bu kadar konuşma uygulaması neden var ? Ben mi takıntılıyım sizce? Normal midir bu?
Bende çok önceden kıskançtım ama sonradan büyüdüm olgunlaştım ve bu tür kıskançlıkların çok gereksiz olduğuna kanaat getirdim. Şu an erkek arkadaşımda bip olsa telegram olsa yine bişey demem çünkü ona güveniyorum. Eğer oldu da aksi şekilde davrandı o da onun ayıbı olsun yine kıskanmam. Yani yapacak olan bir yeri her türlü yapar. Sen kocana güveniyorsan kıskançlık falan boş işler oluyor. Ama senin içine kurt düştüyse aç bak telegramı bipi birileriyle konuşmuş mu konuşmamış mı görürsünArkadaşlarım öncelikle herkese teşekkür ederim ben eşime güveniyorum fakat eşimin telefonunda hem BİP hem TELEGRAM hem WHATSAPP gibi gibi uygulamalar var ben sadece Whatsapp kullanırım ikimziin whatsapp profilinde de ikimizin resimi vardır. Acaaba bu kadar konuşma uygulaması neden var ? Ben mi takıntılıyım sizce? Normal midir bu?
Ayrıca kocanız da biraz saçmaymış bu nasıl iş ya. Kim bakabilir ki zaten. Baksa bile katil olurum ne demek şiddetle hiçbir şey çözülmez. Bide evlisiniz sonuçta. Yani bilmiyorum bana böyle şeyler çok saçma geliyor kıskanç olmadığım içinTeşekkürler yorum için birde eşim bekarken spora gidiyordu fitnessa evlenince gitmem tamam dedi evlendik 1 sene oldu spora gidicem ben fitnessa evde sıkılıyorum birde kilo alıyorum diyor benim gelmemi istemiyor. Biri bakar eder katil olurum diyor.
Hesaplarınız niye ortakHic beni aldatmadı sosyal medya hesaplarımız hep ortak. Fakat nisanliyken eski sevgilisinin numarasının onda kayıtlı olduğunu gördüm. Bundan ötürü yüzük atmak bile istedim. Oda saçmalama hayatım zaten ikimziin resmi var whatsappta bile unutmusum demek ki falan dedi yoluma devam ettim. O şekil. Ama ben paranoyak olduğumu düşünüyorum.artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?