Ben mi abartiyorum diyorum ama yok karar veremiyorum

Söylüyorum ama kime diyorum yoruldum ayrılmaya kadar düşünüyorum artık yeter ayakları yara kolları yara şekerle alakalı değil diyo
Bence esiniz yataga dusmeden ayrilin. Eger oyle birsey olursa bu seferde kendini acindirarak manipule etmeye calisacak sizi. Ya ilac kullanirsin ya da ayriliriz diyin ne tepki verecek bakin.

Hani iyi günde kötü günde idi diyo beyfendi diyorum bak erken olup gidersen ben ne yapacağım babasının iki bacağıni kestiler şekerden oldu adam ondan da korkmuyor
Kusura bakmasın ama bile bile kötü gün yaratılıyorsa kötü günde değil işte. Ayağı kesilecek olursa annesinin evine bırakın o baksın.

Çok yüksek. Bu değerle insüline başlanması gerekmiyor mu benim babam da şeker hastası? Laf dinlemiyorsa ne hali varsa görsün denir en son ama siz bakacaksınız sürünürken. Yahu parça parça ayak bacak kesiyolar şekerden ölünce farkında değil mi?
İşte baslamasi lazım ama başlamıyor beni ilaç bağımlısı yapamayacaklar ben diyetle yenecegim diyo ama akşam uzun süre aç kalıp sonrada hurmalı yoğurt yiyo bu en basiti mesela

Eşiniz akıl tutulması yaşıyor bu ihmale gelecek bir konu değil. Görme yetisini, uzuvlarını kaybeden insanları göre göre ilaca karşı olmak sağlıklı bir ruh hali değil.
Tedavi olmazsa ayrılacağınızı söyleyin net bir şekilde belki işe yarar.

Aynen öyle önemli bir durum yok diyo kontrol altına alicam durmadan boyle
Ya tedavini göreceksin ya boşanacağız, bile bile yatağa düşecek adamı hayatımda istemiyorum deyin. Hatta eminseniz tedavi olmayacağına, boşanın. Yıllarınızı boşa harcamaya gerek yok mantıklı düşünme kapasitesini kaybetmiş bir adam için.

Benim bir tanıdığım da gözlerini kaybetmişti şekerden.... Yani nasil bir kafa yapisi var eşinizin inanilir gibi degil.Ölmekten degil de sürünmekten de mi korkmuyor bu tip insanlar? Bir de babasi örnek önünde.12 yil seker tanisi ile ilacsiz gezmek...Allah ikna etmenizde kolayliklar versin ne diyeyim..
Artık hiç umudum kalmadı o kadar tedirginim ki ama onun pek umursadigi yok

Bence esiniz yataga dusmeden ayrilin. Eger oyle birsey olursa bu seferde kendini acindirarak manipule etmeye calisacak sizi. Ya ilac kullanirsin ya da ayriliriz diyin ne tepki verecek bakin.
Çocuğumuz da yok tüp bebek deneyecektik ama böyle çıkınca sonuçlar beklemek istiyorum ben dedim hemen çocuk yapalım diyo aklından neler geciyo bilmiyorum

Çocuğumuz da yok tüp bebek deneyecektik ama böyle çıkınca sonuçlar beklemek istiyorum ben dedim hemen çocuk yapalım diyo aklından neler geciyo bilmiyorum
Sizi kendine mecbur birakmaya calisiyor. Kesinlikle net tavrinizi koyun tedaviye baslamazsa ayrilin sizinde yillariniza yazik boyle bile isteye her yeri yarali bir adamla surekli birlikte olmak istemez insan.

Ciddi ciddi bir kaç gündür düşünüyorum sonra diyorum ya sonra ona ne olacak offf
Ona ne olacağını siz düsünmeyin. Kendini düşünmeyen adamı siz niye düşünesiniz? Ayrıca o da sizi düşünmüyor, doğacak çocuğunu bile düşünmüyor hatta onu sizi kendisine bakmaya mecbur bırakmak için kullanmak istiyor bile olabilir.

Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim eşim 12 yıldır şeker hastası ve hiç bir şekil de ilaç kullanmiyor ve bu durum artık beni delirtmeye başladı kan tahlillerimizi yaptırdık ve sonuçlar kötü yanı ama hala hurmalı yoğurt yiyo şekeri yenecekmis Allah aşkına ben mi abartiyorum adım takıntılı ya çıktı üç ayli şeker 9.8 ayaklarda yaralar ama hiç hala ayni

çok tehlikeli allah korusun şeker hastalığı şakaya gelmez ihmal hiç edilmez

Back
X