Ben mi abartiyorum diyorum ama yok karar veremiyorum

adam gözünün önünde olan babasının durumundan ibret almamış sizin konuşmalarınızdan alır mı bilemiyorum
ilaca bağımlı olmaktan korkup sürünmekten korkmayan insanları da ben anlamıyorum. yani tabi ki iyi günde kötü günde ama bu lafı adamın bakabilecekken kendine bakmayıp bile bile muhtaç durumuna düşmesi durumu için söylememişler.
kendine bakmayan, sağlığıyla ilgilenmeyen kimsenin sağlığıyla ben ilgilenemem şahsen.

hba1c’ si çok yüksek. Tip1 mi? Tip2 de olsa insüline geçilir.

Asla abartmıyorsunuz. Nöropati başlamış muhtemelen akabinde göz ve böbrekler zarar görür hatta kalp krizine bile sebebiyet verebilir.

Asla abartmıyorsunuz. Nöropati başlamış muhtemelen akabinde göz ve böbrekler zarar görür hatta kalp krizine bile sebebiyet verebilir

Bizde de o sıkıntı var olmaz olur.mu macun gibi bişey almış onu yiyo bu sefer şeker fırlıyor
Bizde ayni macun ve lifta. Sperm akisi bile yoktu o derece damarlar tikanmisti. Nasil hamile kalabildim inanin aklim ermiyo meryem ananin suan ki yasayan hali gibiyim sanki. Tek damlayla. Seker oyle bi illet mutlaka biyerlere vuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…