Ben mi Abartıyorum ? F.book..

bak canım rahatsız olduğun konu başlığını facebookun üst tarafı var ya oraya ....... şöyle şöyle diye yazıp protesto ediyorum de. ve bır hafta kalsın bu yazdığın sayfanda bakalım napıcak.inan çok faydası oluyor.

Face e 2-3 gündür giremiyor canım.Çalışıyor bi kaç gündür ve ödevi vardı onları yetiştiriyordu.,Bide girip ordan o tür yazışmalara devam etse ne olurdu bilemiyorum..Dün yine aynı şeyler oldu saatlerce beni aramadı ve ben 2 kere çağrı attıktan sonra telefonunu kapattı..Resmen VURDUMDUYMAZ davranıyor..Akşam yüz yüze konuştuk ve ben artık çok rahatsız olduğumu ve eskiye dönemezsek kesinlikle ayrılacağımı söyledim..Gün içinde 1 dk arayıp, hal hatır sormayı bu kavga dövüşe tercih ediyorsun, bir başkasıyla konuşmayı benimle konuşmaktan zevkli buluyorsun..Nekadar mantıklı bu yaptığın dedim..Farkındaysan artık telefon konuşmalarımız şu diyalogtan dışarı çıkamıyor;
nasılsın?
iyiyim sen nasılsın?
Napıyorsun,iyidir ne olsun..
Neyse ben şimdi kapatayım sora konuşuruz..
Artık eskisi gibi konuşamıyoruz saatlerce konuşur doyamazdık, şimdi sayende tıkandık, ben saatlercede istemiyorum sadece yokmuşum gibi davranma, özenli ol yeter dedim ve tepkimi çok sert bir şekilde dile getirdim..Eskiden hemen yumuşardım
bu kez böyle olmadı..Konunun ciddiyetinin farkına vardı..Akşamdan beri defalarca aradı eskisinden daha iyi şuan..Ve hatta abarttı sabah 6 da kalkıcam gece 1e kadar 3-4 kere uykumdan uyandırdı naniknanik vur deyince öldürüyor mübarek insan..

Bakalım işleri biraz hafiflesin f.book durumu ne olucak görücez...

Bu arada kuzeni arıyormu ediyormu bilmiyorum çünkü telefonuna bakamıyorum,telefonunu vermekten çekinmiyor, veriyor ama ona güvenmediğimi düşünüyor teline baktığımda :uhm: hele şu sorunlardan sonra ben alıp bakmıyorum..

Şimdilik sorun çözüldü gibi canım zaten giremiyor f.book a, yoğun bi kaç gündür...

Erkek arkadaşının ne yapmaya çalıştığı belli değil..
Siz de zaten çok üstüne düşünüyorsunuz maşallah..
Oda kendi rahatında, nasıl olsa o ne yapsa siz gidemezsiniz biliyor..

Erkek arkadaşının ne yapmaya çalıştığı belli değil..
Siz de zaten çok üstüne düşünüyorsunuz maşallah..
Oda kendi rahatında, nasıl olsa o ne yapsa siz gidemezsiniz biliyor..

Tüm sayfaları okursan anlarsın üstüne düşmüyorum canım..Ayrılmayı ben teklif ettim o ayrılmıyor,aramıyorum etmiyorum eskisi gibi..
evet haklısın ne yapmaya çalıştığı belli değil ki bende bu olanlara bi anlam veremiyorum..1,5 senelik bir ilişki ve ilk defa böyle oluyor..
Ben onun bu tutarsız davranışları karşısında ne yapacağımı şaşırdım ve sizlerle dertleşerek, fikirlerinizi alarak stresimi atmaya çalıştım..

Ben vazgeçilmez görmüyorum onu ama sonuçta 1,5 yıllık bi ilişki ve ilk ilişkim..İnsan birden hiç çaba sarfetmeden arkasını dönüp gittiğinde içinde keşkelerin kalacağını düşünüyor ve elinden geleni yapmaya çalışıyor..

Konuyu açtığından beri her yazılanı okudum ..
Yine söylüyorum belki bunu söylemem canı acıtıyor ama
Senin değer verdiğin adam sana senin kadar değer vermiyor..

1.cu .!.:
Dün yine aynı şeyler oldu saatlerce beni aramadı ve ben 2 kere çağrı attıktan sonra telefonunu kapattı..Resmen VURDUMDUYMAZ davranıyor..
Bilmiyorum okuyorum okuyorum yazdıklarından bu çıkarıyorum..

Benimde böyle düşündüğüm zamanlar oldu çok haklısın..
Dediğin gibi ilişki süresince hep el üstünde tuttuğum için belkide ayrılamayacağımı düşünüyordu rahattı ama benimde bir huyum var ben ayrılınca asla aramam bunu az çok biliyor..

Zaten daha fazlada katlanamayacaktım ve dün kesin bi dille bunu ona belirrttim.. Kararlılığımı anladı ve esksi gibi şuanda..
Seni çok seviyorum diyor ayrılmıyor, ayrılırım diyince gözlerinin içi doluyordu dün.. :uhm:

hiçte abartmıyorsun, şu bartıyorsun diyenlere de anlam veremiyorum:umursamaz:
adam seni önemsemiyor, sen sinirleniyorsun abartıyorsun mu oluyorlmaz:
bırak Allah aşkına ya! ben olsam ağzından burnundan getiririm demek ki adam beni önemsemiyor cevap vermediğine görealsanaalsanasmile
bana kalırsa sende bi daha bişey yazma, o san yazdığında ise cevap verme:icecream:
ama başkalarına ver, analasın tosba:mymeka:

ayrıca da bu konu hakkında konuşma konuştukça şımarır bu erkek milletikaydirigubbakcemile

Sen onu çok değere bindirmişsin kendini paşazade sanıyor.
akannehir
Bilerek yapmıyorsa ben de erkekler hakkında birşey bilmiyorum...

sempatiksalakcinni

Aman ya de ki madem onların yorumlarına cvp yazıosun bundan sonrada onların msj larına cvp yazarsın onların telefonlarına cvp verirsin biraz korkut :)
Benimkinin face de kuzeni vardı valla kıskanıyodum konusmadıgı halde kuzeni durmadan yazardı buna bende kendi kuzenlerimi ekledim öyle kıskandı tabi kendi facesinide benimkinide kapadı ohhhhhh

cnım bence haklıyken haksız duruma düşme..biz en çok bunu yapıyoruzz..şimdide takmıycam anlasın die abartırsan haklı olan o olur..ve üzülürsün kendini suçlarsın!!herzamn olduğun gibi ol..en önemliside hep MUTLU görün ona..yani ona çok kızsandaa amann tarzında ol bağırıp çağırcana biraz kendine dön kafana çok fazla takıp düşünme bu bi kaç gün zor olur ama sonra emin ol işe yarar...:)

ben senin yerinde olsam asla sevgi sözcüğüydü şuydu buydu hiç bir şey yapmam...sadece takip ederim.onun sana yaptığının aynısını sende ona yapalsanaalsanasmile

bence takip ettiğini bile belli etme sende onu önemsemiyor gibi yap bunu haketmiş

çookk haklısın abartmıyorsun aynı sorun bndede var takmıor benii eskiden msjlar atardı ne kdr uzun şimdi npyn bile demior.facede zaten takmıor.aynen senin durumundayım napsam şaşırdım knşmakla olmuyor kızlar.düzelcm deyip düzelmiyorlar bişeyler yapmak lzm yardm edin

Merhaba arkadaşlar,
hepinize destek olduğunuz için çok teşekkür ederim..

Perşembe konuşmuştuk..Herşey halloldu gibi görünüyordu..
cumartesiye kadar eskisi gibiydik..Cumartesi öğlen saat 1 gibi aradı..Sesin kötü ne oldu dedim, ''ya moralim bozuk'' dedi..Bende ne oldu ki dedim tekrar, boşver dedi..Ama böyle yapma aşkım lütfen,paylaş benimle derken telefon kapandı..
Kesildi sandım ve bi msj gönderdim ''yüzüme mi kapattın bakıyım ?''
Evet diye cvp gelince şok oldum..
Evet anlatmak istemiyorum ısrar ediyosun kusura bakma kapatmak zorunda kaldım dedi..

bende bi mesaj atıp ayrıldım..Aradı aradı açmadım..oda bukadar kolaysa senin için ayrılmak sevgi bende teferruat kalır falan diye bir mesaj yollamış..(detayları var tabi ki ama gerek yok uzun uzun yazmaya )
Feysten falanda silmiş..Üzülmüyorum nedense, içimde garip bir burukluk var sadece..
Gerçekten onu seviyorum ama ben elimden geleni yaparken onun bana saygısızca davranması doğru kararı verdiğimi düşündürüyor..
Biraz burnu sürtsün..Nasıl olsa 1.cu barışır diye düşünüyor, oldukça rahat sanırım ama hayır bu kez okadar kolay olmayacak..
Bu arada hiç bir şifresini değiştirmemiş..Eskiden hemen değiştirirdi ilginç geldi..

Alla alla Bune yaa? Ne biçim bir insan bu. Al benimkini vur seninkine.. Dengesizlikte üstlerine yok.. Bir insanın derdin nedir sorusuna karşılık bu tepkiyi alması çok terbiyesizce. Çok kötü bir durum. ınsan sırf bunun için bile karşısındakinden uzak durmayı başarabilir bence 1.cu Face den silmiş demek.. Silsin. Keyfi bilir..

Birde bana diyor ki mesajda ''ne olup bitti sormuyorsun bile..Kesin hüküm kesin yargı..''
Soracakken suratıma kapattın, ben daha ne sorayım sana..
Yani kavga arasında olur kapatırsın sinirle amenna ama karşındaki senin derdini paylaşıyor, yükün hafiflesin rahatla diye uğraşıyor..Ortada ne bi gerginlik ne bi problem varken ne bu yaptığın ?Resmen SAYGISIZLIK..
Ben inanamadım kesildi sandim ama o kapatmış..Bende ona kapıları kapattım.. :dilcikar:

ınsanın içinden püh demekten başka birşey gelmiyor canım. Valla öyle kusura bakma yani. Bence seninkinin de diğer kişiliği devreye girmiş şuan. Ve bir müddet kendini soyutlamalısın ondan. Seni baya baya cepte sanıyor beyfendi.. lmaz:

soyutladım zaten canım..
uğraşıyorum olmuyor elimden geleni yaptım..
Bir sorunu varsa benimle paylaşmalı önce..Çünkü biz bazı şeyleri aşmış bir birliktelik yaşıyorduk..Yani ben arkadaşıma bile anlatamadığım sorunumu ona anlatırdım, oda bana..Aile gibiydik birbirimizin en yakını gibiydik..

Biraz kendi haline bırakayım, aramayacağımı anlasın..Seviyorsa kendine çekidüzen verip döner zaten..
Benimde kendimi dinlemeye ihtiyacım vardı..
Hayırlısı olsun bakalım..

Amin canım inşallah.. Sıkma canını demek kolay ama fazla kafana takmamaya çalış diyeyim en iyisi ben. Umarım herşey girer yoluna canım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…