1.cu bende belirsizliklere dayanamam hiç. Ak ya da kara olsun derim hep. Evet söylediğin şey mantıklı geliyor banada. Peki face olayı nasıl bugünlerde. Barıştıktan sonra yine sık takılmaya başladı mı?
bak canım rahatsız olduğun konu başlığını facebookun üst tarafı var ya oraya ....... şöyle şöyle diye yazıp protesto ediyorum de. ve bır hafta kalsın bu yazdığın sayfanda bakalım napıcak.inan çok faydası oluyor.
Erkek arkadaşının ne yapmaya çalıştığı belli değil..
Siz de zaten çok üstüne düşünüyorsunuz maşallah..
Oda kendi rahatında, nasıl olsa o ne yapsa siz gidemezsiniz biliyor..
Bilmiyorum okuyorum okuyorum yazdıklarından bu çıkarıyorum..1.cu .!.:Dün yine aynı şeyler oldu saatlerce beni aramadı ve ben 2 kere çağrı attıktan sonra telefonunu kapattı..Resmen VURDUMDUYMAZ davranıyor..
Konuyu açtığından beri her yazılanı okudum ..
Yine söylüyorum belki bunu söylemem canı acıtıyor ama
Senin değer verdiğin adam sana senin kadar değer vermiyor..
Bilmiyorum okuyorum okuyorum yazdıklarından bu çıkarıyorum..
ben senin yerinde olsam asla sevgi sözcüğüydü şuydu buydu hiç bir şey yapmam...sadece takip ederim.onun sana yaptığının aynısını sende ona yapalsanaalsanasmileMerhaba arkadaşlar konu size komik gelebilir ama ben kırılıyorum sevgilimin bu tavrına..
Abartıyor muyum siz olsaydınız kırılmaz mıydınız fikirlerinizi bekliyorum..
Örnek vermek gerekirse ben bi resminin altına yorum yapsam,duvarına şiir yazsam öylece kalıyor ..Benim yorumum dururken başka kızların yazdıklarının altına veya mesajlarına destan yazıyor yada beğeniyor..
Ona sitem dolu bir mesaj yazdım kıskanmak değil ama önemsenmediğimi düşündürüyor bana dedim..
Buna rağmen akşam bir kız kuzeni duvarına yazmış ve onun yazdığını yine beğenmiş ve alttan benim soru niteliğinde yazdığım güzel sözler falan var benimkilerde ne bir yorum ne birşey.Yani akşam mesajımı okuduğu halde bunu yapması çok canımı sıktı..(Bana aman kuzeni falan demeyin onlarda akraba evliliği var maalesef ve kız resmen buna yanaşıyor bu saf biraz anlamıyor )
Ya içim buruluyor sadece çok küçük bi ayrıntı olsa bile insanın içini cızlatabiliyor..
Şimdi duvarına yazdıklarımı sildim zaten..
İlişkisi var durumunuda kaldırdım ama aramı bozmuyorum güzel bi günaydın mesajı attım cebine..
bana neden böyle yaptın derse önemsenmiyorum, yokmuşum gibi davranıyorsun bende sen yokmuşsun gibi davranıyorum buna alış demeyi düşünüyorum..
Zaten onun kıskançlıkları yüzünden dayanamayıp ben kapatmıştım, ikimizinkinide..O dayanamayıp açınca bende inadına açtım..
Çünkü çifte standarttan nefret ederim..
Yani eskiden 20 msj uzunluğunda şiirler yazan insan bi anda ilgisizleşti gün içinde aramaları minimum a indirdi..Mesaj yok tabi ( Sabit faturalı hatta geçmesinin de etkisi var ) Az bi zamanda değil 1,5 yıldır çıkıyoruz..
Ayrılmak istedim kabul etmedi tamam düzelicem dedi..Bende hadi sınav stresindendir dedim ( Kendisi sınıf birincisidir vize final zamanlarında sabahlara kadar çalışır )
ama sınavlar bitti hala aynı..Sinirlerim alt üst oldu..
Alla alla Bune yaa? Ne biçim bir insan bu. Al benimkini vur seninkine.. Dengesizlikte üstlerine yok.. Bir insanın derdin nedir sorusuna karşılık bu tepkiyi alması çok terbiyesizce. Çok kötü bir durum. ınsan sırf bunun için bile karşısındakinden uzak durmayı başarabilir bence 1.cu Face den silmiş demek.. Silsin. Keyfi bilir..
İnsanın içinden püh demekten başka birşey gelmiyor canım. Valla öyle kusura bakma yani. Bence seninkinin de diğer kişiliği devreye girmiş şuan. Ve bir müddet kendini soyutlamalısın ondan. Seni baya baya cepte sanıyor beyfendi..lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?