dayanamıyorum vurdum duymazlığına azına yüzüne giresim geliyor,beni şiddete eğililimli bi insan haline getirdi..
Çok zor sabrediyorum ama yılmıycam ona gününü göstermeden, süründürmeden ayrılmayı düşünmüyorum ondan.. kötükedihüso
Neye trip attı ki durduk yere ya?
ben sana yaptığı açıklamaya da çok mana veremedim zaten.. başkalarına cevap yazacak zaman buluyor ama sana gelince o an mantıklı gelen bir sürü bahane uyduruyor... bu kadar kolay ayrılalım demesini de keşke sorsaydın, madem o kadar önemsiyor ve seviyor.. hayret bişi bu erkekler..
bence sen böyle davranmaya devam et, hayatının merkez noktası olmadığını anlasın..
arkadasina habersiz gittin diye mi tekrar ayrilalim dedi..dun sana evlilik icin hazirlik yapiyorum diyen adam bugun 2.kez ayriligi dile getiriyo.bu erkeklere cidden guven olmuyor..ayrica bi iliski senden goturmemeli karsisindakini gercekten seven erkek verici olur,alici degil..bi f.booktan nerelere geldi iliski..
Hayır bu adam bugünlerde kafayı yemiş bence ya da başka bişey var sakladığı tepkileri dengesizleşti o yüzden. Bune yahu? Oyuncak mısın sen? Onu yaparsın başka ister, diğerini yaparsın yok o da olmadı der. Ben bir anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?