• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum insan önce kendine bakmalıymış?

Geçmiş olsun öncelikle ama ilk okuduğumda 20 yaşında kansere yakalandınız sandım.Yorumlara baktıkça diziniz ağlıyormuş,zor fakat tedavi edilebilir bir durum.Bazı insanlar hastalıklarını abartarak anlatmayı severler,siz de kendinizi çok dinliyorsunuz galiba.

Kayınvalidem 12 kilo verip kurtuldu diz ağrısından.Her gün bir saat yürüyüş yapıyor ki oturduğu yerden kalkamıyordu, 70 yaşında tazı gibi şimdi.
Ben de 70 yaşında olsaydım kafama takmazdım bu yaşta hareket yetinin sınırlanması ölümcül hastalık gibi. Ve kendi ihmalimde var ona da üzülüyorum.

Valla benim kız kardeşim 10 yaşından beri bel fıtığı var 15de ameliyat oldu artık dayanılmaz yerlere cıkmış tı acısı doktorlar bile şaşkındı 2 yıldır klinik pilatesle tamamen sağlamlaştırdo vucudunu suan cok cok az ağrısı var. O kücük yaşında bile sizin gibi şımarık davranmadı canım kardesim benim 😂

Valla benim kız kardeşim 10 yaşından beri bel fıtığı var 15de ameliyat oldu artık dayanılmaz yerlere cıkmış tı acısı doktorlar bile şaşkındı 2 yıldır klinik pilatesle tamamen sağlamlaştırdo vucudunu suan cok cok az ağrısı var. O kücük yaşında bile sizin gibi şımarık davranmadı canım kardesim benim 😂
Keşke bende de bel fıtığı olsaydı sadece ben de ikisi de var ve diz maalesef daha kötü :(
Umarım kimse de olmaz ancak olursa anlarsınız beni
Düşünün ne haldeyimki senin gibi hasta olmayalım diye yüzüme pat pat söylüyorlar

Keşke bende de bel fıtığı olsaydı sadece ben de ikisi de var ve diz maalesef daha kötü :(
Umarım kimse de olmaz ancak olursa anlarsınız beni
Valla kız kardeşimin omurgası çok çok sorunluydu arkadasları koşarken yürürken o asla yürüp koşamadı hep ağrısı vardı. Ameliyat oldu 3 ay yattı asla arkadasları a yetişemedi ve tüm doktorlar sanki 70 yaşında Bi hastanın omurgası var 15 değil gibi dediler ek takviyeler üzerine pilates ameliyat şuan maşallah çok iyi oturup ağlamak yerine güçlü olmak lazım hayatta bence.

Valla kız kardeşimin omurgası çok çok sorunluydu arkadasları koşarken yürürken o asla yürüp koşamadı hep ağrısı vardı. Ameliyat oldu 3 ay yattı asla arkadasları a yetişemedi ve tüm doktorlar sanki 70 yaşında Bi hastanın omurgası var 15 değil gibi dediler ek takviyeler üzerine pilates ameliyat şuan maşallah çok iyi oturup ağlamak yerine güçlü olmak lazım hayatta bence.
Ağlamak güçsüzlük mü?
Ben tedavi için elimden geleni yapıyorum
Bu arada da ihmalime üzülüyorum

İnşallah siz de gelirsiniz hasta biriyle dalga geçeni de normal göremiyorum
Valla kimse dalga geçmiyor herkes umutsuz ve negatif olmana laf ediyor tek hasta sen değilsin dünyadaki ilgi bağımlısı. Otur tedavini ol kendine bak istiyor herkes. 21 yaşında yakın arkadasımın kardesi kanser mesela? Sen gibi davranmıyor cocuk.

Valla kimse dalga geçmiyor herkes umutsuz ve negatif olmana laf ediyor tek hasta sen değilsin dünyadaki ilgi bağımlısı. Otur tedavini ol kendine bak istiyor herkes. 21 yaşında yakın arkadasımın kardesi kanser mesela? Sen gibi davranmıyor cocuk.
Yahu tedavimi olmadığımı nerden biliyorsunuz?
O çocuğa kuzeni dedi mi senin gibi olmuyim diye peki? Annesi dedimi ben iyiyim de bu hasta diye? Açtığım konuya bakın. Tedavimi zaten oluyorum

Yahu tedavimi olmadığımı nerden biliyorsunuz?
O çocuğa kuzeni dedi mi senin gibi olmuyim diye peki? Annesi dedimi ben iyiyim de bu hasta diye? Açtığım konuya bakın. Tedavimi zaten oluyorum
Valla derler insanlar onu kapatamazsın engelleyemezsin senin kendince güçlü olman şart

BiProfenid BiProfenid P Pembe PanjurluEv sri_lanka sri_lanka hastalığı sevdiyseniz sizde de olur bakın sonra sevecek misiniz böyle gülecekmisiniz
Hastalığa gülmüyorum senin cevaplarına gülüyorum. Ki ortopedist sekreteriyim ne hastalar gördüm nelere şahit oldum. Ayrıca bende de kıkırdak zedelenmesi var yürümek bazen bana da eziyet gibi geliyor ama napayım etrafa negatif mi yayayım sen gibi?
Hastanelerin onkoloji bölümünü, diyaliz bölümünü hiç görmemişsin belli ki.
Ben gördüm, o yüzden kendi halime şükredip ordaki hastalara şifa diliyorum.
Senin yaptığın şımarıklık, mızmızlık.
Ayrıca hiçbir doktor sadece kireçleme var diye yürümeyi yasaklamaz.. En fazla spor yapma, yürüyüşü azalt diye uyarırlar.

Hastalığa gülmüyorum senin cevaplarına gülüyorum. Ki ortopedist sekreteriyim ne hastalar gördüm nelere şahit oldum. Ayrıca bende de kıkırdak zedelenmesi var yürümek bazen bana da eziyet gibi geliyor ama napayım etrafa negatif mi yayayım sen gibi?
Hastanelerin onkoloji bölümünü, diyaliz bölümünü hiç görmemişsin belli ki.
Ben gördüm, o yüzden kendi halime şükredip ordaki hastalara şifa diliyorum.
Senin yaptığın şımarıklık, mızmızlık.
Ayrıca hiçbir doktor sadece kireçleme var diye yürümeyi yasaklamaz.. En fazla spor yapma, yürüyüşü azalt diye uyarırlar.
Geçmiş olsun size de evreniz nasıl?
Ortopedi sekreteriyseniz beni anlarsınız yürümeyi zaten yasaklamadı tabiki merdiveni yasakladı dedim. Ama yürürken ağrı varken yürüyemiyorki insan :(
Bana en ileri tedavileri uyguluyorlar gülücükler saçamıyorum maalesef

Geçmiş olsun size de evreniz nasıl?
Ortopedi sekreteriyseniz beni anlarsınız yürümeyi zaten yasaklamadı tabiki merdiveni yasakladı dedim. Ama yürürken ağrı varken yürüyemiyorki insan :(
Bana en ileri tedavileri uyguluyorlar gülücükler saçamıyorum maalesef
En ileri tedaviden kastınız ne?

Kök hücre tedavisi olmazsa artık cerrahiye gidecek :(
Yahu 33 yaşında kök hücre tedavisini bizzat olan arkadaşım bile sizin kadar sızlanmıyor.
Şurada kaç sayfada içimi şişirdiniz, çevrenizdekileri düşünemiyorum.
Oturup kendinizi acındırmaya devam edin, çok işe yarar eminim.

E tamam işte. Bu emin ol çoğu kişinin yaşadığı bir şey. Sen sanıyor musun ki bu sıkıntıyı sadece yaşlılar çekiyor. Hiç öyle bir şey yok.
Bu kadar olumsuz olacak bir durum yok yani
Yahu daha bir ay önce yaşadığım olay yüzünden parmağımda tendon kopması ve ameliyat ihtimalim vardı. Çatal bıçak bile kullanamıyordum, parmağım tamamen hareketsizdi ve ameliyattan sonra bile işlev kaybı ihtimali vardı.

Bir gün de oturup "daha 35 yaşımda parmağımı kullanamayacağım" diye kendime acımadım. İnsan tabii ki üzülüyor kendine ama ulusal yas da ilan etmiyor. Sanki genç yaşında sadece konu sahibinin sağlık sorunları var. Ay neyse.

Yahu daha bir ay önce yaşadığım olay yüzünden parmağımda tendon kopması ve ameliyat ihtimalim vardı. Çatal bıçak bile kullanamıyordum, parmağım tamamen hareketsizdi ve ameliyattan sonra bile işlev kaybı ihtimali vardı.

Bir gün de oturup "daha 35 yaşımda parmağımı kullanamayacağım" diye kendime acımadım. İnsan tabii ki üzülüyor kendine ama ulusal yas da ilan etmiyor. Sanki genç yaşında sadece konu sahibinin sağlık sorunları var. Ay neyse.
27 yaşındaki arkadaşımda parmağını kesti ve aynı sorun onda da oldu. Hala fizik tedavi görüyor parmak hareketi için.
Konu sahibi çok abartıyor

Back
X