Ben mi abartıyorum insan önce kendine bakmalıymış?

Peki o zaman

Peki tamam kireçlenme

O kişilere fedakar demedi örneklere bakarsanız benim eşimde şöyle 7. kata çıkıyor yok kaynm böyle ama gıcı çıkmıyor bunu söylüyor.
Keşke psikolojik ağrı yaşasaydım da eklem iyi olsaydı valla

Herkesin kendine göre bir imtihanı, yaşadığı zorluklar var. Allah hasta olan herkese şifa versin. Psikolojik ve fiziksel her türlü ağrı kötü hissettiriyor, duygu durumunu etkiliyor. Ben mesela daha önce ağır depresyon geçirdim ( şuan anksiyete için tedavi görüyorum) kas eklem , bacak, omuz ağrıları yaşıyorum. Yataktan kalkasım gelmiyor bazen. Kalbime ağrı saplanıyor elektrik çarpma hissi oluyor, sanki kalp krizi geçiriyormuş gibi oluyorum o an nefes alamıyorum. Mide bulantısı,yanma da oluyor.

Görünürde herhangi bir fiziksel sorunum yok ama psikolojik sorunlardan dolayı bedenime yansıyor. Demek istediğim hiçbir hastalık hafife alınmamalı. Bir belirti varsa geç kalmadan önlem almak gerek. Kendinizi suçlamayın keşke böyle yapsaydım diye. Olan oldu geçmişi değiştiremiyoruz. Şuan tedaviye devam ediyorsunuz, elinizden geleni yapın, motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışın. Sürekli şikayet ederek hiç kimse bir yere varamaz, kendini daha da dibe sürükler. Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Size en iyi gelecek kişi yine kendinizsiniz.

Konuda yazılan her hastalığa 'keşke onu yaşasam da dizim ağrımasa' diyorsun. Laflarına dikkat etmeni öneririm. O kadar çok keşke dedin ki, bir gün hepsi bulabilir seni

Ben de 70 yaşında olsaydım kafama takmazdım bu yaşta hareket yetinin sınırlanması ölümcül hastalık gibi. Ve kendi ihmalimde var ona da üzülüyorum.

evet abartıyorsunuz, ölümcül hastalık gibi cümlesini de ölümcül hastalık yaşamadığınız için basit bir şekilde kurabiliyorsunuz çünkü sadece dizleriniz ağrıyor,
fizik tedavi alabiliyorsanız çok iyi, demek ki ileri derece değil. Sadece ağrı için de ameliyat yapılmıyor zaten. Geçmiş olsun.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama bende de var aynısı. Evet kendinize bakmalısınız. İstemiyorsanız kimsenin merdivenli evine gitmek zorunda değilsiniz. Doktorlarınızın önerilerini yerine getirin. İnsanın kendine bakması ve dikkat etmesi suç değildir ki olması gereken bir şeydir.. Sorun nedir insanlara hayır mı diyemiyorsunuz?

Konumu okumadınız sanırım sadece başlığa bakmışsınız.
Yaşım 36 hayır demek problem değil bu saatten sonra gitmem asla zamanında dikkat etmediğim için kötü bir haldeyşm

Ağrı için ameliyat yapılıyor bir doktor neden ameliyat demedi kimse şu ana kadar dedi ağrılar geçmediği için

Çektiriyorsam aramasalar keşke ya arayıp yanıma gelip ay senin gibi olmaktan korkuyorum doktora gidicem bir an önce demeseler daha memnun olucam

Çok teşekkür ederim çok sağolun haklısınız

İnsanlar 14 sayfadır kanserden farklı farklı hastalıklardan, kendilerinin ve yakınlarının yaşadığı sağlık sorunlarından bahsediyor. Evet bacaklarınız diziniz çok fazla ağrıyor olabilir. Herkesin ağrı eşiği aynı değildir. Ama fizik tedaviye gidiyorsunuz yani daha iyi olma, iyileşme imkanınız var. Hayatınız bitmiş, kaymış gibi davranmayın lütfen. Silkelenip kendinize gelmeniz lazım. Böyle şikayet ederek bir yere varamazsınız , hiç kimse şikayet ederek iyileşemez ben de dahil. Dolandırılma ile ilgili konu açmıştınız son durum ne?

Çok bişey elde edemiycem gibi laboratuar mırın kırın etti doktorla daha görüşmedim. Başka bir doktor arayışına girdim. Herşeyi çok iyi araştırmak gerekiyor

Şikayet ederek iyileşmeyi beklemiyorum tedavi peşinden de koşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…