Ben mi abartıyorum insan önce kendine bakmalıymış?

Arkadaşım kanser hastasına aman ölür kurtulur benim diz daha kötü, ömür boyu ağrıyacak deme potansiyelin var. Ben pes ettim.
Ölmekten korkmuyorum korkum sakatlık.
KudrAlobar insan sarrafı

Konu sahibi "ben mi abartıyorum" diyerek konu açıyorsunuz, abartıyorsunuz diyen kim varsa sinirleniyorsunuz. Böyle olmaz.

Evet rahatsızlığınız basit değil, geçmiş olsun, umarım çok daha güzel günleriniz olur ancak size yazan hanımlar da haklı. Böyle negatif olmayın. Çevrenizdeki herkesin de size karşı sizin negatifliğinizde yaklaşıp ah vah etmesini beklemeyin.

Hayata biraz olumlu bakın. Böyle ömür geçmez. Herkes kendinden çevresinden örnekler vermiş size. Farklı bakış açıları göstermiş. Ben de gerçekten sadece bu rahatsızlığınızla hatırlıyorum sizi. Günlerdir her konunuz bunun üzerine. Bu kadar stres daha kötü olmasına yarar sadece. Olumsuz düşüncelerden çıkmaya çalışın.

Son düzenleme:
Sidik yarışı yapan benim evet paragraf paragraf kendinizi sülalenizi yazmışsınız.
İhmalim var maalesef söylediklerinizle değişmiyor açın bir bakın yas süreci kayıp süreci nedir ne kadar sürer diye.
Biri ölünce ağlayana da böyle mi diyorsunuz
Madem öyle konumdan çıkın çekilir dert değilsem

Eşimde belinde 3 boynunda 2 fıtık+ skolyoz+ dizde sıvı kaybı var. Ama adam her gün 7-8 kat çıkıyor şimdiye kadar hiç yasak demedi fizik tedaviye gidin çokta tehlikeli aman aman merdiven çıkamayacak kadar bir durumda değilsiniz abartmayın

Mr raporumu gördünüz galiba
Doktor merdiveni yasakladı tedavi sürecinde zaten ağrıdan da çıkamıyorum. Eşinize sevindim. Ağrısı ciddi olan zor çıkar çünkü.
Konuda merdiven değildi ama neyse…

Hanımefendi size hasta değilsiniz demiyorum. Ama abarttığınız kadar değilsiniz.

Klasik herkesi aynı sanıyorsunuz benimki eşinizinkiyle aynı mı ?
Bir önceki mesajımda eşimi katmadım ancak siz kattıysanız ileteyim ilkinde örnek vermiştim onu . eşim şuan fizik tedavisiz çalışamayacak durumda, doktoru ya çalışmayacaksın yada aralıksız haftanın 5 günü her gün fizik tedaviye geleceksin 3 ay boyunca dedi. Ameliyat olamıyor çünkü sıkıntı tek bir yerde değil. Yeri geliyor ağrıdan erkek haliyle sokak ortasında ağlayacak duruma geliyor vücudu kitleniyor tepki veremiyor konuşamıyor hareket edemiyor hastanelik oluyor haftada bir. Ancak bu adam yine de tedavide olurum diyerek beton pompası operatörü olarak çalışıyor günlük çıktığı indiği katları normal insan inip çıkmıyor. Birşeyleri bu kadar abartmayın. Kireçlenme bu. Tedavisi yok değil, abartıp sızlanacağınıza etrafa kulağınızı kapatıp dinlemeyin gidin tedavi olun o zaman. 10 insandan 7-8 tanesinde var zaten bu sıkıntı. Aynı anda birçok hastalığı taşıyan insanlar var siz bunlarla bir tutuyorsunuz kendinizi. Yukarda arkadaşta belirtmiş, kanser hastasına bile ben yürüyemecek durumdayım diye sızlanacak tiptesiniz. En çok siz hastasınız, tedavinizi geciktirmeyin. Mazallah sakat kalırsınız.

Dizine mi fizik alıyor 5 gün?
hala abartıyorsun diyorsunuz benim raporlarımı gördünüz mü? Tedavisi yok maalesef daha kötüye gitmesi engelleniyor. En son da protez onun da ömrü sınırlı. Buna sevinmemi bekliyorsunuz? Benim kaç hastalığım olduğunu biliyormusunuz?

İhmalim var maalesef söylediklerinizle değişmiyor açın bir bakın yas süreci kayıp süreci nedir ne kadar sürer diye.
Psikologların verdiği yetkiye dayanarak yas sürecimi son gününe kadar değerlendireceğim diyorsunuz yani.
İhmaliniz varsa var, şu saatten sonra Hayriye Hanım gibi başınıza tülbent bağlayıp sızlanmanın tedavinize ne gibi bir yardımı oluyor? Yüz kere ihmalim var deyince ihmaliniz ortadan kalkmıyor.

Ay neyse gerçekten kabahat bende, size laf anlatmaya çalışıyoruz. Oturun ihmalinizi düşüne düşüne dertlenin o zaman. Sürecinizin kaç günü kaldı, onu da duvara çentik atmayı unutmayın. Arkasına sığınıyorsunuz madem, geçirmeyin yasal kayıp süreci hakkınızı.

Allah şifa versin ama sadece dizinize değil.

Yazdığım yerden sadece kendi hastalığınıza çekmişsiniz. Fıtıklar, skolyoz ve dizdeki sıvı kaybı için alacak. Bayramın geçmesi beklendi devamlı olması için . Bidahaki sefere abartıyor muyum diye açmayın konunuzu . Çok hasta olduğumu söyleyin bana diye açın bizde hastasınız diyelim konu kapansın. Ben size okeyim siz benim kocamdan da çevredeki insanlardan da daha hastasınız

Acaba artirit mi hastalığın? Eğer öyleyse kaşınmaya filan benzemez onun ağrısı. İnsanı hayattan bezdirir.

tabiki kendi hastalığımı seçicem neyi seçeyim kıyas yapmaya çalışan sizsiniz yoksa banane eşinizden

tabiki kendi hastalığımı seçicem neyi seçeyim kıyas yapmaya çalışan sizsiniz yoksa banane eşinizden
Az önce dedim tekrar söylüyorum ilkinde örnek verdim sen ısrarla eşimin üstünden sormaya devam ettin, yoksa banane canım senin hastalığından dizin mi çıkmış kireç mi olmuş ne ilgilendirir beni

Siz niye yoruyorsunuz baya yazdınız anladım teşekkür ettim en son. İstiyosunuz ki söyliyim anında düzelsin böyle bişey var mı?

Geçmiş olsun ya. Baya üzüldüm. Allah nesesini hiç dindirmesin ablanizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…