Yarıştırmıyorum herkes bunu mu takıyosun demiş ama evresinin iyi olmadığını bir daha eskisi gibi de olmayacağını söylüyorum. Aman o herkeste var gibi bişey değil onu anlatmaya çalıştım. Yaşama bağlı olmasam tedavi peşinde koşmazdım. Psikologlar yas sürecindesin 6-8 ay üzgün olman normal diyor. Şükret diyen de olmadı.Biz zaten şükrediyoruz, yaşıyor yanımızda diye. Siz biraz şükretmeyi öğrenin diye yazdım.
Hastalık yarıştıran sizsiniz, sürekli ne bilcen ne bilcen ne hastalığın var deyip durdunuz. Ben de iki örnek verdim.
Hastalık psikolojisinden ve kendinizi hastalığınızla tanımlamaktan vazgeçmeniz gerek. Psikologlar bunu da söylüyorlar. En ağır hastalar yaşama bağlı oldukları zaman iyileşiyorlar, kendilerini bıraktıkları anda ölüyorlar.
Ne var dizinizde?Sol dizim sorunlu belimde kayma var boyum fıtığım ayrı olay sinirlere baskı yapıyor 44 yaşındayım haftada 7 gün spor yapıyorum
36 yaş çok genç bir yaş. Ama o kadar çok yaşınızdan bahsettiniz ki, ve konularınızdan dolayı, ben sizi 22-23 yaşında falan sanıyordum şu yorumu okuyana kadar.ben 36 yaşındayım ama genç yaşta yürüyememek kolay mı? Kimbilir 60 ta ne olucam. Siz yine de gülmeyin bence hiçbir hastalığa
Yaş 33 bende de kronik hastalıklar mevcut. Hatta bir tanesi seninle ortak Bibi.Şu anda bende olanları yazsam o kadar ağırlık nasıl kaldıriyorsun dersin ama başka kasları geliştirip rahatlatiyorum konu sahibi çok drama queen
yasamayan anlamaz canim sen onlari bosver kendi sagligina dikkat et.düştugunde yine soylenecek bu insanlar sana faydalari yok.her dediklerini yapmaArkadaşlar bir eklem problemim var merdiven yasak. Şehir dışında tedavi görüyorum. Annem yanımda. Akrabalar bize gelin kalın diyor ama evleri merdivenli. Annem bana göre heryer Paris ama işte bu çıkamıyor diyor. Ben hasta eklemimle ( o zaman böyle olduğunu bilmiyordum) annemin kemik erimesi var diye ona bişey taşıtmadım vs. Onun hastalık takibini iyi yaptım ama kendimi ihmal etmişim aptal kafam şimdi içim yanıyor ama elden ne gelir. Bir akrabada kaçtır benim de ağrıyor gideyimde senin gibi olmayayım diyor. Genç yaşı benle aynı. Yani ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bundan sonra kimseye bişey yapmam sadece kendimi düşünücem. Küçükken öyleydim aslında ama işteiçimi dökmek istedim.
Yok bu şekilde güzel üslupla yazılmış bir yoruma neden kızayım. Umarım vardır düzelme şansım kötüleşme riski de varmışYaş 33 bende de kronik hastalıklar mevcut. Hatta bir tanesi seninle ortak Bibi.Keşke sadece o olsaydı diyorum.
Konu sahibi herkese kızıyorsun ama gerçekten aşırı tepkiler veriyorsun. Bana da kızacaksın belki ama gerçekten şundan bir sıyrılsan çok daha iyi hissedeceksin. Herkes aslında iyiliğin için diyor. Yoksa günlük hayatta görüştüğün biri değiliz, kardeşin değiliz. Yani bizi etkileyen bir şey değil senin ruh halin. Ama çevreni çok etkiler. Sürekli negatif basarsan eğer cidden onları da üzersin.
Çok şükür yaşıyorsun, kanser vs. değil, düzelme şansın var. Enseyi çok karartma.
Hala seviyesini soruyor zamanında bel kaymasından dolayı sırf wcye gitmek için üst baldırımdan iğne yapardım ama yatarak düzelmiyor hiç birşey sevgilisi bile bu yüzden terk etmiş neden olduğunu az çok anlayabiliyorum şimdiYaş 33 bende de kronik hastalıklar mevcut. Hatta bir tanesi seninle ortak Bibi.Keşke sadece o olsaydı diyorum.
Konu sahibi herkese kızıyorsun ama gerçekten aşırı tepkiler veriyorsun. Bana da kızacaksın belki ama gerçekten şundan bir sıyrılsan çok daha iyi hissedeceksin. Herkes aslında iyiliğin için diyor. Yoksa günlük hayatta görüştüğün biri değiliz, kardeşin değiliz. Yani bizi etkileyen bir şey değil senin ruh halin. Ama çevreni çok etkiler. Sürekli negatif basarsan eğer cidden onları da üzersin.
Çok şükür yaşıyorsun, kanser vs. değil, düzelme şansın var. Enseyi çok karartma.
Biraz geç olsa da akıllandım bakalımyasamayan anlamaz canim sen onlari bosver kendi sagligina dikkat et.düştugunde yine soylenecek bu insanlar sana faydalari yok.her dediklerini yapma
Siz fizik tedaviyle düzelmeyen kötü olduğu için fizik tedaviye yanıt vermeyen ve mecburen defalarca ameliyat edilmek zorunda kalan son aşamada diz protezi takılan 27 yaşındaki genç bir kadına sizden daha iyi bir evrede olarakmı baktınız şuan ? Kötü olanı etmediğini doktorunuz söylediyse acilen doktor değiştirin. Zira çocuğun olduğunda arkasından koşamazsın acilen ameliyat olman lazım demişti doktoru. Düzelebilme ihtimali olanı fizik tedaviyle iyileştirmeye çalışıyorlar bunu fizyoterapistinize sorabilirsiniz. Dilerim şifayı bulursunuzDefalarca ameliyat olması evresi hakkında net bilgi vermez aksine kötü olanı etmiyorlar zaten son aşamaya gelirse protez. Söyleyiş tarzı şöylr gülerek bana her yer Paris te işte o merdiven çıkamıyor. Annem 60 küsür yaşında ben 36.
Yatarak kaldığımı nerden biliyorsunuz?Hala seviyesini soruyor zamanında bel kaymasından dolayı sırf wcye gitmek için üst baldırımdan iğne yapardım ama yatarak düzelmiyor hiç birşey sevgilisi bile bu yüzden terk etmiş neden olduğunu az çok anlayabiliyorum şimdi
27 yaş protez çok kötüymüş evet benden kötüymüşSiz fizik tedaviyle düzelmeyen kötü olduğu için fizik tedaviye yanıt vermeyen ve mecburen defalarca ameliyat edilmek zorunda kalan son aşamada diz protezi takılan 27 yaşındaki genç bir kadına sizden daha iyi bir evrede olarakmı baktınız şuan ? Kötü olanı etmediğini doktorunuz söylediyse acilen doktor değiştirin. Zira çocuğun olduğunda arkasından koşamazsın acilen ameliyat olman lazım demişti doktoru. Düzelebilme ihtimali olanı fizik tedaviyle iyileştirmeye çalışıyorlar bunu fizyoterapistinize sorabilirsiniz. Dilerim şifayı bulursunuz
Belki sert gelecek ama son durak ölüm. Eğer oraya gelmediysek her zaman umut vardır. Yaşamak ne olursa olsun büyük şans, lütfen bunu unutma. Evet ağrısa da yine de yaşıyorsun.Yok bu şekilde güzel üslupla yazılmış bir yoruma neden kızayım. Umarım vardır düzelme şansım kötüleşme riski de varmışyani bundan sonra ömür boyu ağrı çekmek filan teşekkür ederim.
Rapor muYatarak kaldığımı nerden biliyorsunuz?
Evet seviyesi önemli gösterin raporunuzu aynı hastalık madem yardımseversiniz nasıl iyileştiniz öğrenmek isterim yanlış mı?
Evet çok berbat biriyim bıraktı evet
27 yaş protez çok kötüymüş evet benden kötüymüşSiz fizik tedaviyle düzelmeyen kötü olduğu için fizik tedaviye yanıt vermeyen ve mecburen defalarca ameliyat edilmek zorunda kalan son aşamada diz protezi takılan 27 yaşındaki genç bir kadına sizden daha iyi bir evrede olarakmı baktınız şuan ? Kötü olanı etmediğini doktorunuz söylediyse acilen doktor değiştirin. Zira çocuğun olduğunda arkasından koşamazsın acilen ameliyat olman lazım demişti doktoru. Düzelebilme ihtimali olanı fizik tedaviyle iyileştirmeye çalışıyorlar bunu fizyoterapistinize sorabilirsiniz. Dilerim şifayı bulursunuz
Evet mr raporu ilk defa mı duydunuz?Rapor muçok berbat biri değilsin ama depresif memnuniyetsiz birisin doğum gününde 300 tl lik hediye konunu görünce hatırladım seni
asla kendinizi salmayın işte o zaman kötüleşiyor her şey27 yaş protez çok kötüymüş evet benden kötüymüşnerden bilebilirim birçok kişi basit ağrılarını da abartıyor. Bu arada ben de son evreye yakınım yani ben de yaşayabiliirm onları maalesef.
Haklısınız mücadele her zaman varasla kendinizi salmayın işte o zaman kötüleşiyor her şey
Herkesin derdi kendine büyük acı ağrı çeken herkes farklı şekillerde üzülebilir. Yarıştırmak yapmak çok uygun değil. Allah şifasını versin onunda.Stemina nın nerdeyse bacağı kesilecekti hiç senin gibi depresif hallere girmedi ve uğraşıyor ve yavaş yavaş düzeliyor şükür
35 numara ayaklarım bu haldelerKlasik hastalığıma gülmeniz normal evet ben alınganım peki:)
Sağolun önerileriniz için siz de dikkat edin genetik tabanı da var kendinizde olunca da böyle gülermisiniz bilmem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?