Kadinlarin bunu savunmasinda yanlis olan nedir? Evlilik oyun degil, karsilikli iki taraf da bazi sorumluluklar yuklenir evlenince.. Bunlari dert eden evlenmemeli. Tabi ki evinizin ahcisi olacaksiniz, hergun disardan yemekle evlilik mi olurmus? Kaldi ki cogu erkek iki yumurta kirmaktan aciz. Adam cinsellik istediginde asker gibi yatakodasina girip vazife gibi yatar cikarsaniz bunun adi kendini ezdirmemek mi oluyor? Bu lafta anlatilanlar hic de oyle asiri beklentiler filan degil, zaten evlilikte herkesin yaptigi olagan seyler.. Cinsellik sadece disarda tecrube ile ogrenilecek sey degildir, dokunma sanatidir, kesfetme sanatidir, duygusal birseydir, icten gelir. Sevgi varsa olur, yoksa vazife haline gelir zaten. Hele ki bir kadin icin..
Kendinize tabii ki kufur, hakaret edilmesine izin vermeyin, ancak bu ne kufur, ne hakaret.. Bu eski bir soyleyis.. Cok resmi bir evlilik istiyorsaniz o baska.. O zaman esiniz yaninizda pirtini kacirdiginda bosanirsiniz, olur biter.. Ne de olsa onu da insan samimiyeti olmadigi kisiler arasinda yapmamali, hem saygisizlik, hem ayip

.
Ya ben size hic anlamiyorum, esinizden izinsiz yarim saat uzakliktaki dostunuzu gormeye gidemezsiniz, hele ki bir suru forumda gordum, birak arkadasini, annesine gidemiyor izinsiz. Daha da otesi, esinin izni yetmiyor, kayinvalideden izin aliyor. Calisip kartini da kocasinin eline veriyor, kendi parasindan harclik almak icin esinden izin istiyor. Bunlarin hepsini kendinize mustehak goruyorsunuz da "bir kadin mutfaginin ahcisi, evinin hanfendisi, yataginin "o" olmali" gibi anonim bir halk lafini saygisizlik ve hakaret, ezilme, beklentilerin yuksek olmasi olarak goruyorsunuz. Valla pes.. Ne diyeyim..