• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartıyorum normal mi

canım ben 2000 yılında eşimi tanıdım 16 yaşındaydım daha sonra 2002 yılında evlendik şu an 11 senelik evliyim ve inan ki eşimden böyle bir laf duymadım sen her ne olursa ol evlenmeden önce iyi tart iyi düşün çünkü böyle şeylerin geri dönüşü olmuyor ben eşimi çok sevmeme rağmen bana 4 kere evlenme teklifi etti 4. de kabul ettim iyice tarttım çünkü ama iyi ki de öyle yapmışım 11 senede çok şükür büyük problemlerimiz tartışmalarımız olmadı sana tecrübe tavsiyesi olsun

meşhur bir sözden alıntı yapmış. söz de son derece doğru ayrıca.
yatakta "hanfendi" olmanın ceremesi yatakta o.. olan kadınlarla aldatılmaktır:ssz:

selam kızlar siz kısacık sorum olacak
nişanlım geçen mesajlaşırken konu açıldı ve bana şuna söyledi
sen benim mutfakta aşcım
kadınım dişarıda karım yatakta o.... olacaksın dedi ben sinirlendim ve konuyu değiştirdim tartıştık sizce ben mi abarttım normal mi bu

evet benimde eşim diyor ama bu hakaret değil ki!.. yani her anlamda tatmin olmak istiyor adam... mutfakta iyi yemek pişiren bi aşçı..sokakta yanına yakışır bir kadın..yataktada onu çok mutlu edecek ateşli bi kadın istiyor.. :34:

Madem ki siz biliyorsunuz, aydinlatin o zaman bizleri :34: Boylece nisanlinin bu lafi soylemekteki gercek niyeti de herkes tarafindan anlasilmis olur.

Para veya baska bi cikar karsiligi onune gelenle yatan kadin kisi olarak biliyorum ben, yanlis biliyorum herhalde.

Bu kavrama sicak bakan arkadaslar o..pular haricindeki kadinlarin atesli ve tatmin edici olmadigi yonunde hemfikir sanirim.

nisanlimin cevabi sen benim mutfakta harikalar yaratan hatunum her yerde namusum yatakta helalim en ozelimsin. ayip olacak ama nisanlin icin de erkek olmus adam olamamis kisiler de var malesef demek ki esinde aski sevgiyi hissetmeyip sadece o gozle bakiyo dedi. buyrun erkek bakis acisi.

valla haklısın bende olsam onu paralamıştım hatta bırakmıştım bir kadın erkeğe eş olur sevgili olur hayat arkadaşı olur ama o... olamaz en karşı olduğum şey evlenmeden iyice düşün

bu konu yüzünden aramız limoni oldu bunu bu şekilde değilde usluplu anlatabilirdi

Bu kavrama sicak bakan arkadaslar o..pular haricindeki kadinlarin atesli ve tatmin edici olmadigi yonunde hemfikir sanirim.

nisanlimin cevabi sen benim mutfakta harikalar yaratan hatunum her yerde namusum yatakta helalim en ozelimsin. ayip olacak ama nisanlin icin de erkek olmus adam olamamis kisiler de var malesef demek ki esinde aski sevgiyi hissetmeyip sadece o gozle bakiyo dedi. buyrun erkek bakis acisi.

erkek ve adam olamamış demek size düşmez lütfen dikkat edin:45: ve ben eminim ki beni çok seviyor ayrıca bu klışe bir lafmış bu buradaki çoğu insanın duyduğu lafmış o yönden içimde rahatladı ... yani çoğu kişi onu sizin dediğiniz anlamda söylemedğini savunuyor ki bende buna inanıyorum

selam kızlar siz kısacık sorum olacak
nişanlım geçen mesajlaşırken konu açıldı ve bana şuna söyledi
sen benim mutfakta aşcım
kadınım dişarıda karım yatakta o.... olacaksın dedi ben sinirlendim ve konuyu değiştirdim tartıştık sizce ben mi abarttım normal mi bu

kimine bu konuşma normal gelir şahsen eşim bile söylese önce bi ona çüşşşşşşşşşş:47::47::47::47::47: derim.

ben evdede,sokaktada,yataktada hanımefendiyim

he orda bahsi geçen o..u kelimesinin anlamı şudur net olarak. o..u ya parasını verirler şartı şurtu yoktur parasını aldığı kadar istedği nevarsa gıkı çıkmadan yapar adamın. ama namuslu bir ev hanımın şartları vardır. iğrendiği durumlar vardır. eşinin istedikleri dışında eşinden istedikleri vardır.
bir arkadaşımızda söylemiş '' yatakta hanfendi olan o...u olanla aldatılır'' diye bir sözde var malesef. eğer öyle birini istiyosa ahada kapı. gitsin öyle biriyle olsun.

kesin tavrını koy bence daha evlenmeden böyle ağır bir sokak lafını gelip sana konuşan nişanlın evlenince konuşmalarında dahada dikkatsiz ve avam olabilir. benden uyarması.

walla normal dicem üstüme üstüme saldırcaklar çoğunluğa uyayım bari ; aaa ne demek o kardeşim olur mu öyle şey boşa bu adamı asılsın hatta öldürelim yaşamasın bu zihniyet :26:

Arkadaşlar yapmayın ya bu gayet normal bir söz orda kastedilen o... da para verip yattığı hatun değil .. Adam her yerde en iyisi ol demeye çalışıyor ne var bunda :ssz:

walla normal dicem üstüme üstüme saldırcaklar çoğunluğa uyayım bari ; aaa ne demek o kardeşim olur mu öyle şey boşa bu adamı asılsın hatta öldürelim yaşamasın bu zihniyet :26:

Arkadaşlar yapmayın ya bu gayet normal bir söz orda kastedilen o... da para verip yattığı hatun değil .. Adam her yerde en iyisi ol demeye çalışıyor ne var bunda :ssz:

mecazen dahi eşe hatta eş bile olmamış nişanlıya karşı sarfedilen kelime (sıfat)hatası :) var

yani daha da sevimlileştirelim o zaman ifadeyi o... yerine k... desin ş.... desin :27:

onlarda sevimli olmuyo canım malesef ama tabi kişiden kişiye değişen bişey bu ben şahsım adına böyle bir lafı kabul etmem o şirin gördüklerinizide mecazen dahi kabul etmem. kabul edenede lafım yok bu arada yanlış anlamayın lütfen.

yani siz bu lafı nasıl normal bulursunuz hıııı sizigidi sizi demiyorum. ama ben eşimden duymak istemem. sıfatın hem kendisi kötü hemde burdaki lafa yüklediği anlam kötü benim için. ama yatakta bu şekilde olmak isteyen bundan hoşnut olan evli bayanlarda vardır elbet. kendi tercihleri demekten başka laf düşmez bana.

onlarda sevimli olmuyo canım malesef ama tabi kişiden kişiye değişen bişey bu ben şahsım adına böyle bir lafı kabul etmem o şirin gördüklerinizide mecazen dahi kabul etmem. kabul edenede lafım yok bu arada yanlış anlamayın lütfen.

yani siz bu lafı nasıl normal bulursunuz hıııı sizigidi sizi demiyorum. ama ben eşimden duymak istemem. sıfatın hem kendisi kötü hemde burdaki lafa yüklediği anlam kötü benim için. ama yatakta bu şekilde olmak isteyen bundan hoşnut olan evli bayanlarda vardır elbet. kendi tercihleri demekten başka laf düşmez bana.

kavga anında söylenen o ... ile burdaki arasında fark var ... evet diğer türlü elbetteki aşağılayıcıdır kabul edilemez kırıcıdır ... ama burda anlatılmak istenen farklı ben böyle düşünüyorum .. evet kelime elbetteki hoş değil ama dediğim gibi söylenmek istenen farklı ... o yüzden bana çok tuhaf gelmiyor ... bu arada böyle bi ifadeyi eşimden hiç duymadım ama duysam sen ne demek istiyosun ben kötü kadın mıyım da demezdim yani ...

kavga anında söylenen o ... ile burdaki arasında fark var ... evet diğer türlü elbetteki aşağılayıcıdır kabul edilemez kırıcıdır ... ama burda anlatılmak istenen farklı ben böyle düşünüyorum .. evet kelime elbetteki hoş değil ama dediğim gibi söylenmek istenen farklı ... o yüzden bana çok tuhaf gelmiyor ... bu arada böyle bi ifadeyi eşimden hiç duymadım ama duysam sen ne demek istiyosun ben kötü kadın mıyım da demezdim yani ...

bende o.. nun burda ne anlama geldiğini yazmıştım bu lafın içine katılınca anlam değiştiriyo((.:52::52::52: ay türk dili testlerde paragraf verirlerdi kelime nerde anlam değiştirmiştir diye. ibretlik paragraf olur bundan:52::52:)) sınırı olmayan her istediğini her halukarda yapan tam itaatkar ve şehvetli anlamında yani. bunu başaramazsa bu potansiyel yoksa evlelen bayanda. bu sınırsız gelen şehvet isteğide tiksindirici geliyo yani bana.

arabaya bindiğimde şöförüm,
alış verişe gittiğimde visa kartım,
ihtiyacım olduğunda kapıcım,
.
.
.
. diye saydırsaydın görürdüm ben o erkeği

Siz de ona, sen benim evde hamalım dışlarda kredi kartım yatakta da jigolom olacaksın deyin bakalım ne cevap verecek. İğrenç bir mantık, böyle bir erkekten tiksinirim.

Of ben unutkanımdır bir de mekanları karıştırırsam. :1:. :/ yatakta aşçı, mutfakta hanfendi, sokakta. :53::53:

Şaka bir yana, büyüklerimizden hep duyardık bunları, öyleymiş yani, öyle denirmiş, tabiki birebir o mana kastedilmez, çok da abartmamak lazım bence..

Görev dağılımını yapmış adamcağız niye kızıyosun ki:):ssz::52:

adamın sadece ne dediği önemli değil,totalde ne olduğu önemlii..Ben hep derim,bir cümleyi kimin söylediği çok önemlidir..

nişanlının ağzının ayarı bozulmuş
burda da ne var gayet normal denmiş ya bravo valla...
biz kadınlar o lafta ne var diyip kendimize yakıştırdıktan sonra erkeklerin demesi gayet normal demek ki..
hakkediyoruz biz tüm öküzlükleri hakediyoruz

Back
X