Ben mi abartıyorum sizce

Yani kadinda bi garip,millet evliyken gorusmek istemez😄Bu bosanmis hala ex kocanin tarafiyla gorusmeye mecali varmis😄 Siz karismayin,huzursuz oldugunuzu belli etmeyin .Belliki huzursuz etmek icin yapiyor.Normal bi insan bitmis gitmis adam evlenmis der.

Herkes eş ailesiyle sorunlu olmuyor ki. Cok yakinim yillar once boşandi hemde kocasiyla kotu sekilde boşandilar, kadin gayet isteyerek kendi boşandi ama kayin ailesiyle cok iyiydiler. Gayette gorusuyorlardi cocuklarla hep.
Adam hiç evlenmedi zaten gorusmelerindeki amac yeni evliligine huzursuzluk getirmek veya baska bir şey olmayabiliyor yani.

Herkes eş ailesiyle sorunlu olmuyor ki. Cok yakinim yillar once boşandi hemde kocasiyla kotu sekilde boşandilar, kadin gayet isteyerek kendi boşandi ama kayin ailesiyle cok iyiydiler. Gayette gorusuyorlardi cocuklarla hep.
Adam hiç evlenmedi zaten gorusmelerindeki amac yeni evliligine huzursuzluk getirmek veya baska bir şey olmayabiliyor yani.
Benim de es ailesiyle sorunum yok ya 😄Cok kafadengidir belki kayni falan gorusmeye devam ediyodur bilemiyorz.
Benim basima gelse,ortada bi evlilik varsa kaynimla gorumcemle minimum seviyede gorusurum.
Kafamda hala niye goruseyim ya diyorm o ayri😄
Cok kisisel bisey bence.

Kuzenim 10 yıla yakındır eski eşiyle ayrı. Gayet görüşüyor eski eşinin ailesiyle.

Şimdi görümcesinin kızının düğünü için yurtdışına gidecek hatta. Eski eşin yeni eşi de orada olacak, kadın yabanci olduğu için mi bilmiyorum sorun yaşamıyorlar. Çocuklar aracılığıyla birbirlerine hediye falan göndermislerdi hatta 😀 bu kadar olmaya gerek yok belki ama boşanma oldu diye iletişim kesilecek birşey yok, hele çocuk varsa devam edebilir, iyi anlaşıyorlar demek ki.

Şimdi arada çocuk olduğu için bu durum devam edecek kuvvetle muhtemel.
Sen, eski eşin yerine dolduracak bir kadın olarak evlenmedin bacım.
Kendi başına bir bireysin zaten.
Yani varsın sevsinler..
Bu seni yeterisiz,sevimsiz yahut başarısız yapmaz ki.
Senden daha önce tanismislar hepsi bu.
Yani bu kadın senin rakibin değil.Kocam bana soğuk davranıyor,onu gordugunde kendinden geçiyor diyorsan o başka.
Öyle bir şey var ise onu konuşuruz..
Var mı peki ?
Yok hayır asla hemde hatta bir kaç kere beraber kızını bıraktık kadın beni gördü telefonda çocuk nedeniyle kavgaları da oldu çoğu kez ama ailesi beni çıldırtıyor

Yok hayır asla hemde hatta bir kaç kere beraber kızını bıraktık kadın beni gördü telefonda çocuk nedeniyle kavgaları da oldu çoğu kez ama ailesi beni çıldırtıyor
Aynı benim kaynana görümce
Eltim uzun yıllar önce boşandı yüzünüde adınıda görmek duymak istemezlerdi taki kaynım evlendi sonrada elti evlendi anam bi kıymete bindi sürekli görüşürler yeni eltim bunlar ne genişler böyle diye söyler hep
Madem kıymetli tekrar kuma getirin geri demişti

Back
X