Ben mi abartıyorum yoksa normal mi ?

Kız öyle deme sadece balkon degil donuna kadar görüyor kızcagızın görümcesiyle donlarını karıştırmış heryeri kurcalıyor anlayacagın anlaşılan senin balkon büyük :))
Yuhhh artık ,çamaşırına ne karışıyor yaa ..belki kadın transparan geceliğini, leopar donunu koydu kirli sepetine ve onların görmesini de istemiyor .. Offf ne insanlar var ya ,cinayet sebebi ..

Evet balkonum büyük :)

Canım şu an hamileyken bu işi hallettin ettin şu durumunda lafını dinletemezsen eşine hiç dinletemezsin bu işe yükşen doğurmadan derim ben daha bunun lausalığı var

Merhabalar,

Bayanlar çok çok sinirliyim hatta hiç olmadığım kadar sanırım her an patlayacak gibiyim aklıma geldikçe uykum kaçıyor :KK12:
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama lütfen bir akıl verin :kızgın:

Evleneli yaklaşık 1 yıl olucak kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Evimizin anahtarları onlarda var kp de dahil buna . Ben istemedim onlarda olsun ama ev sahibiler diye onlarda varmış evlenince de vermediler bisey olurmuş biz yokken lazım olurmuş evde bisiler patlarmış vs vs :işsiz:

Biz ne zaman evden çıksak başlarda eve girildiğini anlıyordum . Hatta kv kirli sepetimi alıp yıkayıp getiriyordu bir iki ses etmedim ama daha sonra eşime söyledim özelimiz var diye eşimde konuştu daha almadı. Daha sonra da mutfagima giriliyor bisiler alınıyor ben yokken buna da ses etmedim şimdiye kadar ama içimden sınır akıyor . Bir kaç gündür annemdeydim eşim iste sabah gidiyor akşam geliyor her neyse bugün geldim Eve balkonuma baktım bu da kaçıncı oldu bilmiyorum balkonum yıkanmış . Tamam iyi etmiş ama neden ben yokken . Ben yokken evime girilmesinj istemiyorum . Eşimle de tartıştım bu konuyu ama duymamazlıktan geliyor gerçekten dellendim ne yapicam ben böyle ya :KK11::mad::mad::mad:
Hatayı baştan yapmışsın evden çık bu tarz biri güzellikle söylemekten uyanmaktan anlamaz anahtarını kaybet git diğerini iste kopya çıkarmasına da izin verme

Evi kontrol etmeye geliyor.Acaba ev temiz mi degilmi ? Cidden hos degil !!
Siz yokken hirsiz gibi eve giriyor resmen:skandal:esine soyle kilidi degistirmese sen degistir.

Canım şu an hamileyken bu işi hallettin ettin şu durumunda lafını dinletemezsen eşine hiç dinletemezsin bu işe yükşen doğurmadan derim ben daha bunun lausalığı var

Sorma zaten o da ayrı bir dert bebek doğunca bana vermeyecekmiş ben emzirmeye yukarı çıkacakmışım .. onlar bakacakmış vallahi bütün herşey geldi aklıma sinirlerim tavan saat kaç hala uyuyamadım

Hatayı baştan yapmışsın evden çık bu tarz biri güzellikle söylemekten uyanmaktan anlamaz anahtarını kaybet git diğerini iste kopya çıkarmasına da izin verme

Keşke çıkabilsem keşke . Uzaklara giderdim vallahi.. başta ben burda oturmam dedim ama kira vermeyelim paramiz cebinize kalsin araba aliriz diye düşündük dedim tamam.. Ama en büyük hatayı yapmışım..

Sorma zaten o da ayrı bir dert bebek doğunca bana vermeyecekmiş ben emzirmeye yukarı çıkacakmışım .. onlar bakacakmış vallahi bütün herşey geldi aklıma sinirlerim tavan saat kaç hala uyuyamadım
İyide yeni doğmuş bebegin 2 saatte bir emmesi gerekiyor bu da demek oluyorki sen 2 saatte bir çıkıcaksın bikere bebegin seninle uyuması lazım kesinlikle yanında beşiginde öyle şey mi olur herşey başka ev mev başka evlat başka yani bu konuda net ol

Yuhhh artık ,çamaşırına ne karışıyor yaa ..belki kadın transparan geceliğini, leopar donunu koydu kirli sepetine ve onların görmesini de istemiyor .. Offf ne insanlar var ya ,cinayet sebebi ..

Evet balkonum büyük :)

Benimkide çok büyük ben yıkıyorum ama son zamanlarda fırsat bulamadım birde çok yağmur yağınca kaldı .. gelmiş yıkamış . Istemem valla gelmesin.. Bana yardim etmek ise amacı ben evde iken gelsin etsin . Eşim lavabonun içine doldurmuş çatal.kaşık onlari toplasaymış bari daha makbule geçerdi. Tövbe allahım.

Ya bu hayaller de olmasa deseydin sen ona bırak sıkma canını öyle bi dünya mı var mış :halay:

İyide yeni doğmuş bebegin 2 saatte bir emmesi gerekiyor bu da demek oluyorki sen 2 saatte bir çıkıcaksın bikere bebegin seninle uyuması lazım kesinlikle yanında beşiginde öyle şey mi olur herşey başka ev mev başka evlat başka yani bu konuda net ol

Zaten patlarsam bu konuda patlayacağım orası kesin :) eşimde bunun farkında.. bizi yanlız birakmamayi düşünüyor

Ya bu hayaller de olmasa deseydin sen ona bırak sıkma canını öyle bi dünya mı var mış :halay:

Valla hayal dünyaları geniş maalesef tamam torun güzel şey tabi ki sevecekler bakacaklar ama benden alacak kadar değil. Geçen akrabaları diyor ki bana uykusuz günlere hazır ol felan. O da diyor ki ben bakıcam torununa o yatsın ona gerek yok . Ben sadece doğurup onlara vericem sanıyorlar sanırım.

anahtarı kilide tak, sonra anahtar kilidin içindeyken anahtarı kır. sonra yeni bir kilit taktır bitsin gitsin.

Merhabalar,

Bayanlar çok çok sinirliyim hatta hiç olmadığım kadar sanırım her an patlayacak gibiyim aklıma geldikçe uykum kaçıyor :KK12:
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama lütfen bir akıl verin :kızgın:

Evleneli yaklaşık 1 yıl olucak kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Evimizin anahtarları onlarda var kp de dahil buna . Ben istemedim onlarda olsun ama ev sahibiler diye onlarda varmış evlenince de vermediler bisey olurmuş biz yokken lazım olurmuş evde bisiler patlarmış vs vs :işsiz:

Biz ne zaman evden çıksak başlarda eve girildiğini anlıyordum . Hatta kv kirli sepetimi alıp yıkayıp getiriyordu bir iki ses etmedim ama daha sonra eşime söyledim özelimiz var diye eşimde konuştu daha almadı. Daha sonra da mutfagima giriliyor bisiler alınıyor ben yokken buna da ses etmedim şimdiye kadar ama içimden sınır akıyor . Bir kaç gündür annemdeydim eşim iste sabah gidiyor akşam geliyor her neyse bugün geldim Eve balkonuma baktım bu da kaçıncı oldu bilmiyorum balkonum yıkanmış . Tamam iyi etmiş ama neden ben yokken . Ben yokken evime girilmesinj istemiyorum . Eşimle de tartıştım bu konuyu ama duymamazlıktan geliyor gerçekten dellendim ne yapicam ben böyle ya :KK11::mad::mad::mad:
Bak aynilarini yaşadim çamaşır olayina kadar sinirden kudurdum eşimle çok kavga ettim kv ye birşey diyemedim. eşim ya yansitmadi annesine ya da hiç takmadilar beni aynen devam etti uzun süre. Yapacağın şey net olacaksın. Açık ve net bir şekilde kv ile konuş. Ben istemiyorum evime girilmesini hayatima müdahale edilmesini de. Mesafeli kibar ve üstten davran. Bu kadar karışmasın hayatiniza. ama cok da kötü olmaman lazım. Çok kötü olunca da eşin seni suçlar sen kötüniyetli olursun. Ben çok cektim evliliğim sarsildi bu yüzden sen daha yenisin akıllı davran kendini de evliligini de yıpratma. Kolayliklar dilerim

Ayy tum hepsini okudum. Allah yardimcin olsun bacim. benim icim daraldi,sekilden sekile girdim sinirden. Bence sende cok iyi niyetli yumusak yuzlusun. benim kv dicek ben bakicam torunuma ona gerek yok diye kiyameti kopartirim. Biraz sertles,tavrini koy ortaya yoksa daha cok uzulursun.

Onlar öyle deyince ağızlarının payını vermedin mi? Çok isteyen kendi doğursun, hayret bir şey. Benim kv başka şehirde, geldiğinde geceleri ağlarsa getir falan der sadece 2 kere verdim, o da artık sussun diye. Geçen hafta bizdeydi mesela, oğlum ağladıkça geldi ama vermedim. Niye cereyim yani? Mantık nedir? Zaten bir tek bende sakinleşiyor, uyuyor. Hadi benimki beni düşünüyor diyelim de seninki tamamen manyaklıktan yapıyor bence. Doğumdan sonra da daha beter olacak gibi, taşınma durumunuz yok mu?

Back
X