Ben mi abartıyorum yoksa normal mi ?

Sorma zaten o da ayrı bir dert bebek doğunca bana vermeyecekmiş ben emzirmeye yukarı çıkacakmışım .. onlar bakacakmış vallahi bütün herşey geldi aklıma sinirlerim tavan saat kaç hala uyuyamadım
Şuraya kadar bütün mesajları tek tek okudum. Kızçeler napılması gerektiğini söylemiş zaten. Ama nevrimin döndüğü mesaj bu oldu. Bu nasıl terbiyesizlik ki kendileri bakacakmış sana vermeyecekmiş sen yukarı çıkıp emzirecekmişsin! Şuan çok sinir oldum. Çocuğuna mı bakamayacakmışsın. Doğurabilen her kadın canı istesin yeter gül gibi bakar bebeğine. Kendini zorla ve doğumdan önce çık lütfen oradan. Temiz bir cinnet herşeyi bitirir:) hamilesin zaten geçir bir sinir krizi olsun bitsin.
Ha doğumdan sonra çalışacağım demişsin. O kısmı da hesapla lütfen. Sonra kayınvalidene çocuk baktıracaksan şimdi hiç çıkıp gitme.

Merhabalar,

Bayanlar çok çok sinirliyim hatta hiç olmadığım kadar sanırım her an patlayacak gibiyim aklıma geldikçe uykum kaçıyor :KK12:
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama lütfen bir akıl verin :kızgın:

Evleneli yaklaşık 1 yıl olucak kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Evimizin anahtarları onlarda var kp de dahil buna . Ben istemedim onlarda olsun ama ev sahibiler diye onlarda varmış evlenince de vermediler bisey olurmuş biz yokken lazım olurmuş evde bisiler patlarmış vs vs :işsiz:

Biz ne zaman evden çıksak başlarda eve girildiğini anlıyordum . Hatta kv kirli sepetimi alıp yıkayıp getiriyordu bir iki ses etmedim ama daha sonra eşime söyledim özelimiz var diye eşimde konuştu daha almadı. Daha sonra da mutfagima giriliyor bisiler alınıyor ben yokken buna da ses etmedim şimdiye kadar ama içimden sınır akıyor . Bir kaç gündür annemdeydim eşim iste sabah gidiyor akşam geliyor her neyse bugün geldim Eve balkonuma baktım bu da kaçıncı oldu bilmiyorum balkonum yıkanmış . Tamam iyi etmiş ama neden ben yokken . Ben yokken evime girilmesinj istemiyorum . Eşimle de tartıştım bu konuyu ama duymamazlıktan geliyor gerçekten dellendim ne yapicam ben böyle ya :KK11::mad::mad::mad:
Tatlı dille çözülmeyen şeyleri bir cinnet çözer ;)

Ben olsam ben de evime girilmesini istemezdim . Haklısınız , yorumları okuyamadım belki yazıldı
Bence kilidi bir bahane ile değiştirin ama bu esnada esiniz de söylesin balkonu yıkama vs gibi . Sonra yeni anahtarı vermeyin , isterse de birkaç kez tamam der , yaptırırız der yaptirmazsiniz .

Ay burda bi üye vardı aklıma o geldi. Nasıl ugrasmisti aynı dertle. Kayınvalideyi doktora filan goturduler en son. Şahsen ben olsam anahtarı alırdım. eğer uzun tatile vs cikacaksam verirdim. Vermezse de gider kilidi değiştirirdim.

ne saygısız,terbiyesiz,arsız,hadsiz insanlar var yaa. oğulları evlenince evlenince her türlü pisliği yapmaya kendilerine hak görüyorlar.
Şu lafını hic unutmuyorum ben dedim ki ben bir yere gidince niye çekmecelerim karışıyor aaaaa sen bana evimi karıştırıyorsun mu diyorsun dedi aynen tepkisi bu oldu ben biliyorum ne yapıldığını dedim Allah büyük dedim eşim de gördü gerçek yüzünü çok şükür
Saygısız ya gerçekten saygısız . İyi insanmışsınki suç üstü basmışsın gibi olmuş. Çok ayıp yahu çok ayıp bu yaptıgı bir evde karıştırılacak ne olabilirki kendisine sorsan ondan haklısı yoktur eminim birde gelinler birşey dedigi zaman oğullarına madur ayağı yapıyolarya sinir oluyorum 5 yıl nasıl katlandın sen buna ev hali diye bir şey var ya belki özel eşyaların ortalıkta
Çok zor katlandım kendi evin olunca çıkmak aklına gelmiyor malesef ama en son bana yaptığı yenilir yutulur değildi bende yutmadım ya boşanacaktık yada çıkacaktık şuan görüşmüyor eşimde ne hikmetse o mesajı yazınca bu gece rüyama girdi nüsubet yüzüne yüzüne herşeyi söylüyordum :KK70::KK70::KK70:

Benimde en tahammül edemediğim çamaşırımın yıkanması.bu sebepten bende görümcemle tartışmıştım. Çok sinir bozucu bir durum

Ben olsam anahtarı değiştirirdim sonra da kimseye vermezdim. Çamaşırları yıkamak ne Allah aşkınıza ya sepette tangam mı var fantezi çamaşırlarımı kendi annem bile böyle şeyler yapamaz valla

Hiç kendini üzmeye bile değmez eşini arada bırakma kendin git ve kaynanla konuş açık ve net o zaman bende ki anahtarına vereyim size buyrun tepe tepe kullanın deyip gececksin bende altlı üstlü oturuyorum hiç böyle bir olay yaşamadım sizde bitiyor iş

Sorma zaten o da ayrı bir dert bebek doğunca bana vermeyecekmiş ben emzirmeye yukarı çıkacakmışım .. onlar bakacakmış vallahi bütün herşey geldi aklıma sinirlerim tavan saat kaç hala uyuyamadım
ya kadın bunu söylerken cevabını veremediniz mi ben alt kata kızım 9 aylik oldu da daha yeni yeni yarim saatliğine dedesi ile oynadın diye veriyorum mümkün mü sakın öyle birşey yapmayın yoksa bebeginiz sizi değil onu annesi bilir ve sadece onun kokusunda huzur bulur valla o kadın mama bile verir sütten kesilsin diye gizlice

Hamilesin yardim etmek istiyor..valla ben olsam tesekkir ederdim.ben hamileyken temizlige bile cagirilmisligim var kv ve gorumce tarafindan.ilk evlendigimde ev onlarin degildi kiraciydik ona ragmen anahtarimi verdim.ama kv benden kendi evini sakininca ( karsi binalarda oturuyoduk ama o sehir disina cikinca anahtari kizina veriyordi kizi yarim saat uzakliktaydi) bende aldim anahtarimi.degil kirli camasirimi yikamak hic bisey yapmadi yardim icin evliligim boyunca.sinsice evime girdimi bilmem tabi.
Ama tabi bunu size soylemesi daha hos olurdu

Son düzenleme:
Yorumları okudumda direk kiraya çıkın soz.az kira ödeyin bakalım.
Kv hamileyken bilerek kavga cikardi neler yaptı sirf evim tasinacakti dogumdan 15 gun sonra.yardim etmenek ve bebege bakmamak icin..15 gunluk bebegimle sehir disina ailemin yanina gitmek zorunda kaldim..esimle ayri yasamak zorunda kaldik bu sürecte..birak ev vermeyi dugunde bile bir cop yapmisliklari yok..arti ogullarinin arabasina el koydular kartlarini doldurdular onlarin borcunu hala oduyoruz.
Kızım 4 aylik olunca biz tasininca düzeni kurinca (memur olarak doguya atanmistim) aramaya aglamaya basladi pismanmiş hasbam..tamam dedim yine affettik..cocuga bakmaya gel 1 ay dedim biletini kestim.1 hafta sonra gidicem dedi benden bu kadar dedi..ki kizim o kadar uysal bi kızkı ve yarım gün calisiyorum ben..bakıcıc bulana kadar kalacakti..defoldu gitti..bizi oyle zor durumda bıraktıki...hep annem kostu geldi hasta babami.birakip

Oda gezdi tozdu gün gün...bigün rabbim yasattiklarini elnet gösterecek. ..yaslanacak oda..bende o zaman cevabimi vereceğim..
Bunlari niye yazdim biliyomusun.sizin gibi kv olsam inanin idare ederdim..sinsi fesat ikiyuzlu ve boyle olmasindan kat kat iyi..ustelik faydasida varmış.

Aaa bu olmadı işte sakın kokundan ayırma bebeğini.Cevaplarini da esirgeme yoksa böyle için icini yer hep.

Benimkide çok büyük ben yıkıyorum ama son zamanlarda fırsat bulamadım birde çok yağmur yağınca kaldı .. gelmiş yıkamış . Istemem valla gelmesin.. Bana yardim etmek ise amacı ben evde iken gelsin etsin . Eşim lavabonun içine doldurmuş çatal.kaşık onlari toplasaymış bari daha makbule geçerdi. Tövbe allahım.
Haklisin ne diyeyim .. yine de balkonlara hayır diyemezdim :))

Kirli çamaşırları almak çok itici ya. İyi niyetle bile yapılıyorsa gereksiz.
Bence güzel dille eşinize söyleyin. Rahat edemiyorum deyin. Düşündüm de ağda yapıyorsun duşa gireceksin rahat bile edemem ben.

Merhabalar,

Bayanlar çok çok sinirliyim hatta hiç olmadığım kadar sanırım her an patlayacak gibiyim aklıma geldikçe uykum kaçıyor :KK12:
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama lütfen bir akıl verin :kızgın:

Evleneli yaklaşık 1 yıl olucak kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Evimizin anahtarları onlarda var kp de dahil buna . Ben istemedim onlarda olsun ama ev sahibiler diye onlarda varmış evlenince de vermediler bisey olurmuş biz yokken lazım olurmuş evde bisiler patlarmış vs vs :işsiz:

Biz ne zaman evden çıksak başlarda eve girildiğini anlıyordum . Hatta kv kirli sepetimi alıp yıkayıp getiriyordu bir iki ses etmedim ama daha sonra eşime söyledim özelimiz var diye eşimde konuştu daha almadı. Daha sonra da mutfagima giriliyor bisiler alınıyor ben yokken buna da ses etmedim şimdiye kadar ama içimden sınır akıyor . Bir kaç gündür annemdeydim eşim iste sabah gidiyor akşam geliyor her neyse bugün geldim Eve balkonuma baktım bu da kaçıncı oldu bilmiyorum balkonum yıkanmış . Tamam iyi etmiş ama neden ben yokken . Ben yokken evime girilmesinj istemiyorum . Eşimle de tartıştım bu konuyu ama duymamazlıktan geliyor gerçekten dellendim ne yapicam ben böyle ya :KK11::mad::mad::mad:
Ne güzel kaynana keşke bizimkide öyle ilgili olsa benim böyle kaynanam olsa daha ne isterim ki

Back
X