Öncelikle Kv adayınla ilgili samimi düşüncelerin bunlar değil. Bir insan hem dünya tatlısı, çok düşünceli olup, hem fesat, laf sokan, hin düşünen olamaz. Eğer kadınla ilgili düşüncelerin ilk yazdıkların olsaydı, espiri yapıyor der, üzerinde durmaz, buraya bu konuyu açmazdın.annesi dünya Tatlısı bi kadın çok seviyorum nereye gitsek bana bişeyler alır sürekli beni sevdiğini dile getirir ama bazen ufak bişeyler yakalayıp farklı düşünüyorum
50 yaşında felan çok yaşlı değil. 3 4 yıl pskolojik sorun yaşamış ama hiç öyle bi tuhaflık sezmedimYaşlı ve ne dediğini bilmeyen bir kadın mı? Çok konuşur mu? Alzheimer, panik atak vb. olabilir benim sevgilimin annesinin de biraz gel gitleri oluyor. Çok takmayın ya yaşlı deyin geçin.
kadınla ilgili düşüncelerim yazdığım gibi çok iyi tanımıyorum tanıdığım kadar çok iyi çok sevdim sadece bazı konuşmalar beni düşündürüyor bana karşı gerçekten samimi diye burda o kadar konu okuyoruz o kadar da düşünmem normalÖncelikle Kv adayınla ilgili samimi düşüncelerin bunlar değil. Bir insan hem dünya tatlısı, çok düşünceli olup, hem fesat, laf sokan, hin düşünen olamaz. Eğer kadınla ilgili düşüncelerin ilk yazdıkların olsaydı, espiri yapıyor der, üzerinde durmaz, buraya bu konuyu açmazdın.
Yok kp 60 yaşlarındaKp 89 yasinda mi.
Taka taka bunu mu taktin. Bos aninda patavatsizca soylenmis bir cumle iste.
Bence de tam olarak konundaki sorun bu, bdvdeki kv konularına biraz ara vermelisin, Kvdeme bakış açım burda yazanlara göre şekillenecek olsaydı, kimsesiz çocuklar yurdunda büyümüş biriyle evlenirdim, insanların karakterleri farkıdır, okuduğunuz konularla hayatınızdaki insanları özdeşleştirmeyin.Ka
kadınla ilgili düşüncelerim yazdığım gibi çok iyi tanımıyorum tanıdığım kadar çok iyi çok sevdim sadece bazı konuşmalar beni düşündürüyor bana karşı gerçekten samimi diye burda o kadar konu okuyoruz o kadar da düşünmem normal
Moralim neden bozulsun ki zaten belirtim ben mi abartıyorum bu durumu konu başlığı paylaşmak istedim o kadarHem dünya tatlisi seni cok sever hemde sana bdv'ye konu actircak kadar morel bozan bir kayinvalide?
bir karar ver sen en iyisi
Yok kp 60 yaşlarında
Kesinlikle bu arkadaşın yorumuna katılıyorum.Öncelikle Kv adayınla ilgili samimi düşüncelerin bunlar değil. Bir insan hem dünya tatlısı, çok düşünceli olup, hem fesat, laf sokan, hin düşünen olamaz. Eğer kadınla ilgili düşüncelerin ilk yazdıkların olsaydı, espiri yapıyor der, üzerinde durmaz, buraya bu konuyu açmazdın.
Moralim neden bozulsun ki zaten belirtim ben mi abartıyorum bu durumu konu başlığı paylaşmak istedim o kadar
Bence sizde ufak bi sorun paylaşan insana bu kadar ön yargılı davranmayın ben sadece takıldığım bi konuyu burda paylaşmak istedim kv adayını canavar ilan etmedimBence de tam olarak konundaki sorun bu, bdvdeki kv konularına biraz ara vermelisin, Kvdeme bakış açım burda yazanlara göre şekillenecek olsaydı, kimsesiz çocuklar yurdunda büyümüş biriyle evlenirdim, insanların karakterleri farkıdır, okuduğunuz konularla hayatınızdaki insanları özdeşleştirmeyin.
50 yaşında felan çok yaşlı değil. 3 4 yıl pskolojik sorun yaşamış ama hiç öyle bi tuhaflık sezmedim
Kesinlikle çok doğru tespitValla eski kafa ne dersen de ben isler resmiyete dökülmeden böyle mıçmıç olmayı hic iyi bulmuyorum kayinvalideyle.Niye hediye alsın bana habire yani ortaya fol yok yumurta yok.
Seni sevmiştir ama yaşınız küçükse evlenmenizi istemiyor olabilir erkenden.En kötü senaryo seni sevmedi ama numara yapıyor ki bu en korkutucu kaynana tipidir.Ortaligi karıştırır ama sana hep iyi davrandığı icin melek gibi kadın olduguyla kalır.Samimiyeti azalt derim ben,net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?