• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartiyorum?

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Selamlar bu seferde Anneanne ve annem yüzünden konu aciyorum. Anneannem hafatalardir kocasinla kavga etti sonunda. Kalkti dayimlarin yanina gitti. 2 Tane dayim var. Büyük dayimda 1 hafta kücük dayimdada 1 hafta anca kalabildi. Yengemlere dayimlara hakaretler yagdirdi. Anca kötülük yapti rahatsiz etti. Dayimlarda aldi onu anneme getirdi. Pazar günü getirdi. Pazar günü bütün gün disardaydim konulari bildigim ve onun haksiz olsugunu düsündügüm icin evde kalip onun dirdirini dinlemek istemedim. Pazar günü yatagima yattim yatakdan kaldirdi beni kalkip onun bacagini kaldircakmisim onun bacagi agirmis kendi kaldiramiyormus. Kadin sakat degil felc degil bisey degil. 150 kilo kadin. Kalktim yardim ettim. Onun terlerini silcekmisim eli kolu tutmuyor sanki. Üstünü degistireyimmi dedim? hayir sonra degistircekmisim. Demek su oluyorki ben bütün gece uyumicam o uyicak ben beklicem. Sinirlendim odama gittim. Hasta degil kendisi bunu bilmenizi isterim. Bütün gece kendi kendine konustu. Sonra gece 3 bucuk kalkti babami kaldirdi onu kahve yapsin diye. Annemi uyandirsi falan onunla muhabbet yapcakmis. Bütün gece bagirdi cagirdi uyuturmadi uykusuz ise gittim. Eve geldim evi les gibi yapmis. Yemek yiyeyim dedim bana yemek yok. Öglenden kalan artiklar varmis onlari ye dedi annem. Aldim yedim. Sonra annem Anneanneme diyorki kalkip sana yemek yapayimmi? Kalkti annesine Yemek yapti. Konuyu yanlis anlamayin bana diyebilirdi yok kendine yap biseyler ye diye. Hayir annem bana onlari ye dedi. Annesine kalkip taze yemek yapti. Ben sofrada oturuom yemek yicem Anneannem sofradan kaldiriyor beni kalkip ona yastik getircekmisim. Kolunun altina koycakmisim. Bende sinirlendim disara ciktim eve geldim. Kardesim hasta öksürükten uyuyamiyor. Bizim anne anasinla yukarda muhabbet pesinde. Cocuga kalkip Hap vermemis cay yapmamis. Neyse hepsini yaptim yatti uyudu cocuk. Bu sabah ben zaten uykusuzum kalkmis anasina yemek yapmis yukara annesinin kaldigi kata götürecegine. Annesini bizim eve cagrio bagira cagira konusuolar biz uyurken. Sinirden deli oldum. Zaten bütün gece uyumamisim sonra yine uyandiriyorlar. Benmi abartiyorum bana biseyler söyleyin? Böyle giderse alip kendimi Babaanneme gidicem

Babanız ne diyor?
Anneniz ananenize çok düşkün sanırım.
Kocasıyla barıştırın evine dönsün.
O gariban adam çeksin kahrını aklıma başka çözüm gelmedi.

Babanız ne diyor?
Anneniz ananenize çok düşkün sanırım.
Kocasıyla barıştırın evine dönsün.
O gariban adam çeksin kahrını aklıma başka çözüm gelmedi.

Babam hicbisey demiyor. Annem öpsün basina koysun. Hangi koca kaynanasina kalkip kahve yaparmis gece yarisi bide sesi cikmazmis bi düsünsün

Anneanne, anne ve siz. 3 nesilde birbirlerinin haklarına saygısız.
Hadi o ihtiyar kadın, ama sizin cümleleriniz gerçekten çok itici.

Iticidir canim benim karsidan davulun sesi hos duyulurmus. Birisi size kalkip anca babanin kizisin iste nolacak seni sevmiyorum digee torunumu seviyorum dese siz ne derdiniz cok merak ediyorum

Valla simdi bu konuda ihtiyar dir yaslidir diye savunmaya gecek olanlar olabilir. Ama emin olun oyle ihtiyarlar tanidimki insani ipe gotururler. 4 oglunu birbirine kirsiran. Cocuklarini ayiran. Sirf aralari bozuksun diye ogluna gelinine buyu yaptiran.
Her yasli masum degil yani onu bilin lütfen.
Saygi da karsiliklidir. O size saygi duymuyor iae gideceginiz halde sizi uyandiriyor bagirip cagiriyorsa siz de ona saygi duymak zorunda degilsiniz. Birakin ne halleri varsa gorsunler. Dediklerini yapmayin muattap bile olmayin mumkunse.

Boyle bir babannem var benim. Simdi hasta gorseniz melek gibi oldu cunku cocukalrina torinalrina ihtiyaci var. Biraz iyilessin yine eski haline doner.

Iticidir canim benim karsidan davulun sesi hos duyulurmus. Birisi size kalkip anca babanin kizisin iste nolacak seni sevmiyorum digee torunumu seviyorum dese siz ne derdiniz cok merak ediyorum
Benim babaannem aynı mahallede benim düğününe gelmedi -babam öldü ve baba tarafından bir Allah’ın kulunun olmadı düğünde -

Yine de yüzüne saygısızlık yapamam, sevmem ama hürmetimi gösteririm. Ne olursa olsun bizde yaşlanıcaz, ihtiyarlıcaz. Akıl gittikçe geriye gidiyor ve çocuklaşıyorlar.

Anlıcağın davul uzakta değil, herkeste bir davul var ;)

Valla simdi bu konuda ihtiyar dir yaslidir diye savunmaya gecek olanlar olabilir. Ama emin olun oyle ihtiyarlar tanidimki insani ipe gotururler. 4 oglunu birbirine kirsiran. Cocuklarini ayiran. Sirf aralari bozuksun diye ogluna gelinine buyu yaptiran.
Her yasli masum degil yani onu bilin lütfen.
Saygi da karsiliklidir. O size saygi duymuyor iae gideceginiz halde sizi uyandiriyor bagirip cagiriyorsa siz de ona saygi duymak zorunda degilsiniz. Birakin ne halleri varsa gorsunler. Dediklerini yapmayin muattap bile olmayin mumkunse.

Boyle bir babannem var benim. Simdi hasta gorseniz melek gibi oldu cunku cocukalrina torinalrina ihtiyaci var. Biraz iyilessin yine eski haline doner.

Allaha sükür beni anliyan biri cikti. Nisan attim ben 2 ay önce kocasinla kavga etmis bende Anneanne barisirsiniz dedim. He he kendin biraktin ama dedi. Simdi al bu lafi ne istersen onu yap

Benim babaannem aynı mahallede benim düğününe gelmedi -babam öldü ve baba tarafından bir Allah’ın kulunun olmadı düğünde -

Yine de yüzüne saygısızlık yapamam, sevmem ama hürmetimi gösteririm. Ne olursa olsun bizde yaşlanıcaz, ihtiyarlıcaz. Akıl gittikçe geriye gidiyor ve çocuklaşıyorlar.

Anlıcağın davul uzakta değil, herkeste bir davul var :KK66:

Ah canim benim ben hürmetsiz davrandigimi nerden cikartin onu anliyamadim. saygisizlik yapsam kalkio sofradan onun istegini yapmam. Benim anneannem benim dügün olcakti nisani atmasaydim aylar önce kalkip kestirip atti dügüne gelemem diye. Simdi kalkti milletin dügünü icin almanyalara geldi. Kocasini kavga ettigini bahane ederek. Hey yavrum hey

Anneanne yaşlılıktan da olsa gerek biraz ilgi istiyor sanırım,sürekli benim dediğim olsun modunda.
Annenize neden kızıyorsunuz anlamadım.Kadının annesi tabiki yemeğini yapacak,yardımcı olacak.Sokağa mı atsın ? Kalktı annesine yemek yaptı falan nedir yani.Bir yemek yapmış çok mu ?

Keşke bir anneannem ya da babaannem hayatta olsa da azıcık hizmet edip dualarını alabilsem malesef ben çok küçükken hepsini kaybettim.. İnsanlar yaşlandıkca cocuklaşır bebek gibi ilgi bekler.. Birazcık anlayışlı olup annenize yaedımcı olabilirsiniz.. Anladığım kadarıyla bişeylere yardımcı oluyosunuz ama gönülsüz yapmayın yazık günah bir anne 10 tane cocuğun kahrını çekip büyütüyo da 10 tane evlat annelerine bakamıyo hayat gerçekten çok acımasız..

Anneanne yaşlılıktan da olsa gerek biraz ilgi istiyor sanırım,sürekli benim dediğim olsun modunda.
Annenize neden kızıyorsunuz anlamadım.Kadının annesi tabiki yemeğini yapacak,yardımcı olacak.Sokağa mı atsın ? Kalktı annesine yemek yaptı falan nedir yani.Bir yemek yapmış çok mu ?

Anneme kizmam bana diyebilirdi hadi yap biseylerde hep birlikte yiyelim bizde yemedik falan. O bana sen onlari ye diyor. Ben sofradan kalkar kalkmaz kalkip annesine ve kendilerine yemek yapiyor

Back
X