- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Selamlar bu seferde Anneanne ve annem yüzünden konu aciyorum. Anneannem hafatalardir kocasinla kavga etti sonunda. Kalkti dayimlarin yanina gitti. 2 Tane dayim var. Büyük dayimda 1 hafta kücük dayimdada 1 hafta anca kalabildi. Yengemlere dayimlara hakaretler yagdirdi. Anca kötülük yapti rahatsiz etti. Dayimlarda aldi onu anneme getirdi. Pazar günü getirdi. Pazar günü bütün gün disardaydim konulari bildigim ve onun haksiz olsugunu düsündügüm icin evde kalip onun dirdirini dinlemek istemedim. Pazar günü yatagima yattim yatakdan kaldirdi beni kalkip onun bacagini kaldircakmisim onun bacagi agirmis kendi kaldiramiyormus. Kadin sakat degil felc degil bisey degil. 150 kilo kadin. Kalktim yardim ettim. Onun terlerini silcekmisim eli kolu tutmuyor sanki. Üstünü degistireyimmi dedim? hayir sonra degistircekmisim. Demek su oluyorki ben bütün gece uyumicam o uyicak ben beklicem. Sinirlendim odama gittim. Hasta degil kendisi bunu bilmenizi isterim. Bütün gece kendi kendine konustu. Sonra gece 3 bucuk kalkti babami kaldirdi onu kahve yapsin diye. Annemi uyandirsi falan onunla muhabbet yapcakmis. Bütün gece bagirdi cagirdi uyuturmadi uykusuz ise gittim. Eve geldim evi les gibi yapmis. Yemek yiyeyim dedim bana yemek yok. Öglenden kalan artiklar varmis onlari ye dedi annem. Aldim yedim. Sonra annem Anneanneme diyorki kalkip sana yemek yapayimmi? Kalkti annesine Yemek yapti. Konuyu yanlis anlamayin bana diyebilirdi yok kendine yap biseyler ye diye. Hayir annem bana onlari ye dedi. Annesine kalkip taze yemek yapti. Ben sofrada oturuom yemek yicem Anneannem sofradan kaldiriyor beni kalkip ona yastik getircekmisim. Kolunun altina koycakmisim. Bende sinirlendim disara ciktim eve geldim. Kardesim hasta öksürükten uyuyamiyor. Bizim anne anasinla yukarda muhabbet pesinde. Cocuga kalkip Hap vermemis cay yapmamis. Neyse hepsini yaptim yatti uyudu cocuk. Bu sabah ben zaten uykusuzum kalkmis anasina yemek yapmis yukara annesinin kaldigi kata götürecegine. Annesini bizim eve cagrio bagira cagira konusuolar biz uyurken. Sinirden deli oldum. Zaten bütün gece uyumamisim sonra yine uyandiriyorlar. Benmi abartiyorum bana biseyler söyleyin? Böyle giderse alip kendimi Babaanneme gidicem