• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartiyorum?

Selamlar bu seferde Anneanne ve annem yüzünden konu aciyorum. Anneannem hafatalardir kocasinla kavga etti sonunda. Kalkti dayimlarin yanina gitti. 2 Tane dayim var. Büyük dayimda 1 hafta kücük dayimdada 1 hafta anca kalabildi. Yengemlere dayimlara hakaretler yagdirdi. Anca kötülük yapti rahatsiz etti. Dayimlarda aldi onu anneme getirdi. Pazar günü getirdi. Pazar günü bütün gün disardaydim konulari bildigim ve onun haksiz olsugunu düsündügüm icin evde kalip onun dirdirini dinlemek istemedim. Pazar günü yatagima yattim yatakdan kaldirdi beni kalkip onun bacagini kaldircakmisim onun bacagi agirmis kendi kaldiramiyormus. Kadin sakat degil felc degil bisey degil. 150 kilo kadin. Kalktim yardim ettim. Onun terlerini silcekmisim eli kolu tutmuyor sanki. Üstünü degistireyimmi dedim? hayir sonra degistircekmisim. Demek su oluyorki ben bütün gece uyumicam o uyicak ben beklicem. Sinirlendim odama gittim. Hasta degil kendisi bunu bilmenizi isterim. Bütün gece kendi kendine konustu. Sonra gece 3 bucuk kalkti babami kaldirdi onu kahve yapsin diye. Annemi uyandirsi falan onunla muhabbet yapcakmis. Bütün gece bagirdi cagirdi uyuturmadi uykusuz ise gittim. Eve geldim evi les gibi yapmis. Yemek yiyeyim dedim bana yemek yok. Öglenden kalan artiklar varmis onlari ye dedi annem. Aldim yedim. Sonra annem Anneanneme diyorki kalkip sana yemek yapayimmi? Kalkti annesine Yemek yapti. Konuyu yanlis anlamayin bana diyebilirdi yok kendine yap biseyler ye diye. Hayir annem bana onlari ye dedi. Annesine kalkip taze yemek yapti. Ben sofrada oturuom yemek yicem Anneannem sofradan kaldiriyor beni kalkip ona yastik getircekmisim. Kolunun altina koycakmisim. Bende sinirlendim disara ciktim eve geldim. Kardesim hasta öksürükten uyuyamiyor. Bizim anne anasinla yukarda muhabbet pesinde. Cocuga kalkip Hap vermemis cay yapmamis. Neyse hepsini yaptim yatti uyudu cocuk. Bu sabah ben zaten uykusuzum kalkmis anasina yemek yapmis yukara annesinin kaldigi kata götürecegine. Annesini bizim eve cagrio bagira cagira konusuolar biz uyurken. Sinirden deli oldum. Zaten bütün gece uyumamisim sonra yine uyandiriyorlar. Benmi abartiyorum bana biseyler söyleyin? Böyle giderse alip kendimi Babaanneme gidicem

anneannenin ikinci evliliği sanırım öyle mi

bence çok sinir bozucu bu anlattıkların belli ki çok geçimsiz kadın, annen de bana da sarmasın diye peşinde koşuyor olabilir
valla ben de bazı yaşlıların yaşlılığını kullanıp çoluğuna çocuğuna hatta torunlarına eziyet ettiğini düşünenlerdenim
"bazı" yaşlılar sürekli saygı bekler pohpohlanmak bekler ama kimseye saygıları asla yoktur
yaş almak her zaman bilgelik getirmiyor malesef

Ah canim benim ben hürmetsiz davrandigimi nerden cikartin onu anliyamadim. saygisizlik yapsam kalkio sofradan onun istegini yapmam. Benim anneannem benim dügün olcakti nisani atmasaydim aylar önce kalkip kestirip atti dügüne gelemem diye. Simdi kalkti milletin dügünü icin almanyalara geldi. Kocasini kavga ettigini bahane ederek. Hey yavrum hey
Size hürmetsizlik yapıyorsunuz demedim ki?

Babam öldü 4 sene evimize adım atmadı öldük mü kaldık mı kimse sormadı. Ona rağmen annem gelsin arada ben bakarım diyor. Kaldı ki anneniz annesine bakmayacak! Ne sebep olursa olsun misafir diyip hoşgöreceksiniz.
Birde size babasınınkızı diyorsa çok şükür bu özelliğimi bende seviyorum diyin, niye hakaret olarak algılıyorsunuz ne güzel saygılı hoşgörülü bi babanız var.

Keşke bir anneannem ya da babaannem hayatta olsa da azıcık hizmet edip dualarını alabilsem malesef ben çok küçükken hepsini kaybettim.. İnsanlar yaşlandıkca cocuklaşır bebek gibi ilgi bekler.. Birazcık anlayışlı olup annenize yaedımcı olabilirsiniz.. Anladığım kadarıyla bişeylere yardımcı oluyosunuz ama gönülsüz yapmayın yazık günah bir anne 10 tane cocuğun kahrını çekip büyütüyo da 10 tane evlat annelerine bakamıyo hayat gerçekten çok acımasız..

Ben Anneannemi cok seviyordum. Ama yaptiklari ve söyledikleri kendi sevgisini yitiriyor.

Anneme kizmam bana diyebilirdi hadi yap biseylerde hep birlikte yiyelim bizde yemedik falan. O bana sen onlari ye diyor. Ben sofradan kalkar kalkmaz kalkip annesine ve kendilerine yemek yapiyor

Ya iyi de o anlık olmuştur.
Oturmuş size karşı komplo kuracak halleri yok yani :kahve: Siz deseydiniz tekrar ben de yiyeceğim yok demezlerdi.Çok takılmayın,anne kız onlar da.

Ben annenizi yadırgamadım,anneannenin söylediklerine de çok takılmayın yani arada garip garip şeyler söyledikleri oluyor arada yardımcı olun boşverin gerisini,bir süre sonra sıkılır zaten.

anneannenin ikinci evliliği sanırım öyle mi

bence çok sinir bozucu bu anlattıkların belli ki çok geçimsiz kadın, annen de bana da sarmasın diye peşinde koşuyor olabilir
valla ben de bazı yaşlıların yaşlılığını kullanıp çoluğuna çocuğuna hatta torunlarına eziyet ettiğini düşünenlerdenim
"bazı" yaşlılar sürekli saygı bekler pohpohlanmak bekler ama kimseye saygıları asla yoktur
yaş almak her zaman bilgelik getirmiyor malesef

Benim babaannem alt katta oturuyor. Kadini görseniz hicbisey istemez. Her isini kendi yapar. Hep sevdigim yemekleri yapar getirir. Torunuma yapmicak kime yaprcam der. Ben yapma yorulma dedikce yapiyor. Demekki bu kadinin yaptiklari özellikle. Ayrica babaannem annaannemden daha yasli

Ya iyi de o anlık olmuştur.
Oturmuş size karşı komplo kuracak halleri yok yani :kahve: Siz deseydiniz tekrar ben de yiyeceğim yok demezlerdi.Çok takılmayın,anne kız onlar da.

Ben annenizi yadırgamadım,anneannenin söylediklerine de çok takılmayın yani arada garip garip şeyler söyledikleri oluyor arada yardımcı olun boşverin gerisini,bir süre sonra sıkılır zaten.

Tamam denicem

Size hürmetsizlik yapıyorsunuz demedim ki?

Babam öldü 4 sene evimize adım atmadı öldük mü kaldık mı kimse sormadı. Ona rağmen annem gelsin arada ben bakarım diyor. Kaldı ki anneniz annesine bakmayacak! Ne sebep olursa olsun misafir diyip hoşgöreceksiniz.
Birde size babasınınkızı diyorsa çok şükür bu özelliğimi bende seviyorum diyin, niye hakaret olarak algılıyorsunuz ne güzel saygılı hoşgörülü bi babanız var.

Ama o babami sevmiyor kücük gördügü icin öyle diyor. Adam kalkmis senin kulaklarini koparicam dedi. Yuh ja

yaslı insan herseyini yapamaz zorlanır yastık getir bacagını kaldır bunlarda birsey yok .uzak dur polemiğe girme saygı göster

Nedense ondan daha yasli olan babaannem herseyini kendi yapiyor. Kaldiki Anneannem kendi evindeyken herseyini kendi yapabiliyordu artik yastigini dahi alamiyor.

Yasli diye her saygisizligi yapmasi mi gerek? Nezaket yok bi kere anneannende.. annende anasindan dolayi cocuklarini ihmal ediyor. Sorun anneanne gitse hersey yoluna girerbence..

Gece gece kahve icin insan uyandirilir mi ya? Ne kadar rahat insanlar var. Beni agirliyolar diye sevinecegine yuzsuzluk ediyor.

Yasli diye her saygisizligi yapmasi mi gerek? Nezaket yok bi kere anneannende.. annende anasindan dolayi cocuklarini ihmal ediyor. Sorun anneanne gitse hersey yoluna girerbence..

Gece gece kahve icin insan uyandirilir mi ya? Ne kadar rahat insanlar var. Beni agirliyolar diye sevinecegine yuzsuzluk ediyor.

Cok sagol vallah yoksa benmi kötü biriyim diye düsünmeye baslicam artik

Bence kiralık bir katil tutup ortadan kaldırın :KK53:

Kendisi Allahın cezası olarak başınıza kalmış anlaşılan ama ona patronun kim olduğunu gösterin.:KK53:
Akşamları zorla korku filmi izletip ,yatağından kalkmamasını sağlayın.
Sizde durup durup kendi kendinize gülün tırssın sizden :)):dondurma:

Tamam tamam şaka yaptım :KK30: Yaşlı onlar yahu ne denilebilir ki.
Sen ne yaparsan yap annenin üzüleceğini unutma onun canı sonuçta.
Senin evladın annen hakkında kötü düşünse ne hissederdin onu düşün.
Çekilecek gibi değilmiş ama önemseme tatlı bir şekilde isteklerini reddet olsun bitsin.:KK66:

Bence kiralık bir katil tutup ortadan kaldırın :KK53:

Kendisi Allahın cezası olarak başınıza kalmış anlaşılan ama ona patronun kim olduğunu gösterin.:KK53:
Akşamları zorla korku filmi izletip ,yatağından kalkmamasını sağlayın.
Sizde durup durup kendi kendinize gülün tırssın sizden :)):dondurma:

Tamam tamam şaka yaptım :KK30: Yaşlı onlar yahu ne denilebilir ki.
Sen ne yaparsan yap annenin üzüleceğini unutma onun canı sonuçta.
Senin evladın annen hakkında kötü düşünse ne hissederdin onu düşün.
Çekilecek gibi değilmiş ama önemseme tatlı bir şekilde isteklerini reddet olsun bitsin.:KK66:

Ben anneme nazikce davranislarinin dogru olmadigini söylerdim. Annem bunu yapmadigi icin tepemize cikiyor ama sakin olmaya calisicam.

Iticidir canim benim karsidan davulun sesi hos duyulurmus. Birisi size kalkip anca babanin kizisin iste nolacak seni sevmiyorum digee torunumu seviyorum dese siz ne derdiniz cok merak ediyorum
Aklı gel git olmuş yaşlı bir kadının ,üstelik yabancı da değil , kim bilir hangi düşünceyle (belki istemeden )yaptığı huysuzluklar ,diye düşünüp abartmasan keşke ..

Nerdeyse anneannenı kıskandığını düşüneceğim ..yaşlı ve bakıma muhtaç belli ki ..neden bu öfke ?

Ne diyecegimi bilemedin sizin yasadiginiz da zor, yasli insanlari idare etmek lazim diycem ama bazilari cok huysuz olabiliyor.Sizde kaldigi surece fazla muhattap olmayin .Anneniz istedigi gibi ilgilensin, annesi sonucta kiyamiyordur.

Back
X