Ben mi abartıyorum

Astral_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
1.310
941
43
hayırlı akşamlar hanımlar. Akşamüstü çok sinirlerim bozuldu. Eşim işten erken çıkmış ve kahveye arkadaşlarının yanına gitmiş oturmaya. Öylesine aradım ne yapıyorsun diye. Evin yakınında kahvedeyim dedi. Ben şok. Hangi ara geldin, benim niye haberim Yok dedim. Gelir gelmez tavlaya oturdum söyleyemedim dedi. Ben de trip attım. Hala daha doğru düzgün konuşmadık. Gittiği arkadaşlarını tanıyorum. Ailecek tanışıyoruz. Ama bana haber vermemesi çok zoruma gitti. Geçen gün de işten çıkıp annesine uğramış. Onda da yine ben aradım öyle haberim oldu. Sizce konuşmamakta haklı mıyım? Nasıl bi yol izleyeyim bu konuyu çözmek için?

Takip cihazı takın bence eşinize. Hem o hem siz rahat edersiniz.
Normalde çok sıkan biri değilim. Şunun şurasında doğumuma az kaldı ben elinden geldiğince eve erken gelmesini istiyorum. Gitmesi sorun değil kesinlikle. Haber vermemesi beni üzdü sadece.

Bana göre abartmiyorsun. Haber vermeli, en sevmedigim sey kafaya gore sağa sola gidilmesidir. Ancak işten cikip eve gelmeden baska yerlere gitmesini haber verse dahi kabul edemem ben. Hele kahve aliskanligi olan biriyle zaten evlenmezdim. Bak benimki daha "abarti" tabi bana gore normali bu.

Öyle çok kahve alışkanlığı Yok aslında. Ama bu arkadaşlarına Yok diyemiyor. Ve arkadaşlarının eşleri de bu kahve olayından rahatsız. Arkadaşları çağırmasa asla gitmez. Nasıl konuşayım ne diyeyim de bu olaya bi dur diyeyim bilmiyorum

Canim haber verme konusunda bende biraz tutucuyum belki evde yemek icin onu bekliyorum haber vermedigi zaman bekle babam bekle kizarim guzellikle soylemelisin bence ben oyle yaptim kesinlikle haber veriyor

Canim haber verme konusunda bende biraz tutucuyum belki evde yemek icin onu bekliyorum haber vermedigi zaman bekle babam bekle kizarim guzellikle soylemelisin bence ben oyle yaptim kesinlikle haber veriyor
Aynı durumu yaşadım işte. Yemek için bekledim bi süre. Normalde haber verir ama bu iki seferdir böyle yapınca çok üzüldüm. Acaba hormonlardan dolayı mı abartıyorum diye düşündüm.

Aynı durumu yaşadım işte. Yemek için bekledim bi süre. Normalde haber verir ama bu iki seferdir böyle yapınca çok üzüldüm. Acaba hormonlardan dolayı mı abartıyorum diye düşündüm.
Bence abartmiyorsun hamile halinle ac bekliyorsun bi alo demek cok mu zor. Tabii konusmamak cozum degil eve geldigi zaman once biraz muhabbet ardindan hayatim bidahakine haber et bende evde yemek icin seni bekliyordum bosuna beklememis olurum en azindan diyebilirsin mesela. Ben oyle yaptim cokta guzel oldu

Ben fazla sert çıktım galiba. Şu anda ikimiz de konuşmuyoruz. Canım burnumda resmen

Eşinizin sizin sozunuze önem vermesi lazim baska turlu olmaz. Elin herifleri kadar kiymetiniz yok mu? Cagirmayinca gitmemeyi herkes yapar. Boyle şeylerde hep diger şahıslara suç buluyoruz " o cagirmasa, bu boyle demese, şu şunu yapmasa, eşim cok iyi" böyle birsey yok.
Sorun varsa eşinizden kaynaklidir once onu kabul edin yoksa cozulmez. Hayir diyemiyormuş, siz gitme deseniz bal gibi hayir der size ama...

Bir kısım abartı, bir kısım ihmal.
Abartı ki işten erken çıktıysa, günlük denk gele gelişmiş olabilir gittiği yer, yani bana da olur. Atıyorum kurstan erken çıktım, eşime haber etmeyi de unuttum, ani gelişti "Hadi birer kahve içmeye gidelim" dendi, arkadaşlarla takıldık, eşim aradı "Ders mi uzadı almaya geleyim mi?" diye, dedim "Ya kaçamak yaptık dalmışım, kendim gelirim bir yarım saate." misal.

Bunlar olabiliyor, ancak bu sürekli tekrarlanan bir hal ise sizi ihmale giriyor.
Ne bileyim, işten erken çıkınca, insan eşiyle de bir şeyler yapmak isteyebilmeli evine erken varıp, ya da işte haber edebilmeli ki evde ağaç moduna bağlamasın eşi.
Tekrarlı bir durum ise abartmıyorsunuz yani, siz de bir iki bi sallayın haber etmeyiverin bakalım öyleyse.

Bence biraz aşırı olmuş gerek yok ki tatlım acıkınca sen ye yemeğinin yada beklediğini o gelmeden yemediğini söyle adam her gittiği yeri haber mi vericek ki

Kesinlikle öyle. Eşim %100 masum demiyorum. Ben istemediğimde gitmez de dışarı. Ama şu son sıralar belki daha çok ilgiye ihtiyacım var. Kendim de sosyal hayatı olan biri olan değilim. Sabahtan akşama kadar evde yalnızım. Eşimin gelmesini dört gözle beklşyorım

İkisi de doğru. Belki benim bi aktivitem olmadığı için anlayamıyorum eşimi. Yalnızlıktan ona da sarıyor olabilirim.

Konuşursam ağlicam. Hatta şu anda bile ağlıyorum. Küçük bi mesele ama Canımı çok sıktı.
Bunlar hep hormonlarin etkisi canim. Once bi sakinles ortada aglanilacak bir durum yok ki guzelce konus esinle anlasiin barisin zaten karnin burnunda uzme tatli canini. Umarim bi daha tekrarlamaz siz de uzulmezsiniz

Bunlar hep hormonlarin etkisi canim. Once bi sakinles ortada aglanilacak bir durum yok ki guzelce konus esinle anlasiin barisin zaten karnin burnunda uzme tatli canini. Umarim bi daha tekrarlamaz siz de uzulmezsiniz
İnşallah bi daha olmaz. Çok teşekkür ederim olumlu cümlelerin için

Kesinlikle abartmıyorsun. Konu kahvehane olunca hele ki,hiç abartmıyorsun az bile tepki veriyorsun.
Arkadaşlarıyla takılabilir,ama kahvehane bana çookk kötü bir alışkanlık gibi geliyor. Eşimin öyle bir alışkanlığı olsa huzur kalmaz evde açıkçası.
Ki ben eşimi sıkan,gittiği yerlere takılan yada kısıtlayan biri değilim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…