deniz_gunes Hayat devam ediyor... Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2007 17.040 11.254 498 Diğer 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bahargrs #21 Bahargrs .!.: Ben devlet kurumunda çalıştığım için tayin durumum zor ,eşim işini değiştirip haziran da benim olduğum şehre temelli gelicek Genişletmek için tıkla... O halde biraz sabir zaten az kalmis Bir haftasonunu da ablasiyla gecirsin Bir kereden birsey olmaz
Bahargrs .!.: Ben devlet kurumunda çalıştığım için tayin durumum zor ,eşim işini değiştirip haziran da benim olduğum şehre temelli gelicek Genişletmek için tıkla... O halde biraz sabir zaten az kalmis Bir haftasonunu da ablasiyla gecirsin Bir kereden birsey olmaz
B Bahargrs Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2018 13 7 86 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bahargrs #22 belirsizlikzor .!.: Sen karisiysan o da ablasi. Nasil bu kadar bencil olabiliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bencillik olarak sıfatlandırmayın lütfen,biz sadece haftasonları görüşebiliyoruz,arada özlem oluyor ,birlikte az zaman geçirebiliyoruz şartlarımız mecburen bunu gerektiriyor.
belirsizlikzor .!.: Sen karisiysan o da ablasi. Nasil bu kadar bencil olabiliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bencillik olarak sıfatlandırmayın lütfen,biz sadece haftasonları görüşebiliyoruz,arada özlem oluyor ,birlikte az zaman geçirebiliyoruz şartlarımız mecburen bunu gerektiriyor.
B Bahargrs Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2018 13 7 86 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bahargrs #23 deniz_gunes .!.: O halde biraz sabir zaten az kalmis Bir haftasonunu da ablasiyla gecirsin Bir kereden birsey olmaz Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimm yorumunuz için
deniz_gunes .!.: O halde biraz sabir zaten az kalmis Bir haftasonunu da ablasiyla gecirsin Bir kereden birsey olmaz Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimm yorumunuz için