Ben öyle bi duruma geldim ki 2 bin masraf çıkınca çok değil diyorum hele bin tl altınaysa ohooo o ne ki diyorumArabası olana vermeyin arabanızı , kendi arabasını kullansın .
Hele de arabanız sıkıntılıysa , parçası aşırı pahalıysa . En son 17 bin masraf çıktı , yaptırdım benimkinde de artık kimseye vermiyorum . Gerçekten çok sinir bozucu oluyor .
Eşim arabayı vermeyince vicdan yapıyor onların evinde kalıyoruz biz şuan arabayı isteseler yok dese bana gelip hayırsız evlat mıyım ben diyor üzülüyor. Eğer bizim önemli bi işimiz yoksa veriyor mesela gezmek dolaşmak gibi ama hastane işi vs olunca hadtaneye gidicez diyip vermiyor.Haklısınız. Ben de arabamı kimseye vermiyorum, kimseden de araba istemem. Eşim de aynı fikirde..
Eşiniz ne düşünüyor bu konuda ?
Ama eşinizin ailesinin de arabası yok mu ? Neden vicdan yapıyor anlamadım. Onların aracı kullanılamaz durumda mı ?Eşim arabayı vermeyince vicdan yapıyor onların evinde kalıyoruz biz şuan arabayı isteseler yok dese bana gelip hayırsız evlat mıyım ben diyor üzülüyor. Eğer bizim önemli bi işimiz yoksa veriyor mesela gezmek dolaşmak gibi ama hastane işi vs olunca hadtaneye gidicez diyip vermiyor.
Arabaları var bizim arabayı kendi arabaları çok yaktığı için kliması olmadığı için ve pedalları sert olduğu için istiyorlar. Ben söylüyorum neden hayırsız olacaksın ne yaptın da hayırsız olacaksın diye ama bazen anlıyor beni bazen anlamıyorAma eşinizin ailesinin de arabası yok mu ? Neden vicdan yapıyor anlamadım. Onların aracı kullanılamaz durumda mı ?
HaklısınızBu kadar taviz verirken ne olmasını bekliyordunuz?
Bizi dinlese şimdiye bi araba alırdı işte en kızdığım nokta bizim dediğimizin tersine gidip bizden araba beklemesiBir açıdan onların evinde olduğunuz için rest çekmeniz pek mümkün değil
En iyisi aracı olun da kayınpederinize kullanacağı bi araba aldırın
İki taraf da rahatlamış olsun
3. Ve son kez bi şansınızı deneyin benceBizi dinlese şimdiye bi araba alırdı işte en kızdığım nokta bizim dediğimizin tersine gidip bizden araba beklemesi
Teşekkür ederim3. Ve son kez bi şansınızı deneyin bence
Diğer türlü her şey çok karışık hale gelebilir çünkü
Bende imkan olan ilk fırsatta kiraya çıkmayı istiyorum aslında ama şuan için çok zorOnların evinde oturuyormuşsunuz, odemesini yapsaniz da kredi kartlarini kullaniyormuşsunuz bana normal geldi o yüzden.
Tadilât olunca tabi ortak ödenecek siz de oturuyorsunuz sonuçta evde.
Malı durumları ayarlayamiyorlar evet doğru...Ama evlerinde oturdugunuz için birşey demeye eliniz kolunuz bağlı. Kira en düşük 1500tl ona göre hesaplayın.
HaklısınızEşiniz de hayır demiyor onlar da istediği gibi kullanıyorlar böyle ya hayır diyebilecek vicdan falan yapmadan ya da böyle çekeceksiniz.
İyi gelin olmaya çalışmaktan değil gerçekten o zaman içten gelerek dedim aklıma öyle bişey de gelmedi. Kp 2 3 aya bi borcum bitiyo kredi çeker yeni araba alırım demişti bizde 2 3 ay için külüstür alma 3 ay beraber kullanırız demiştik. 3 ay sonra o adama para verdi işte biz verme dediğimiz halde o parada hiç olduYanlış anlamayın ama yüzlerine alın diyip iyi gelin olmaya çalışmışsınız. Tek araba olsa demek adam üzerine konacaktı tamamen. O zaman ne yapacaktınız ? Herkesin malı kendine olsun lütfen yahu. Kimse kimseye yapmak istemediği şeyi sırf iyi görünmek için yapmasın. Sizin durumunuzda yapılacak tek şey arabayı istemek.
İnşallah olmaz ama yarın bir gün o arabayı perte çıkartır , sizin kıyamadığınızı hiç eder. Arabanızı gidip istesin eşiniz. Her istediğinde de bahane üretin. Benzini bile 50-100tl lik alın.İyi gelin olmaya çalışmaktan değil gerçekten o zaman içten gelerek dedim aklıma öyle bişey de gelmedi. Kp 2 3 aya bi borcum bitiyo kredi çeker yeni araba alırım demişti bizde 2 3 ay için külüstür alma 3 ay beraber kullanırız demiştik. 3 ay sonra o adama para verdi işte biz verme dediğimiz halde o parada hiç oldu
Benzini zaten az almaya başladık bi iki kere yolda kalınca öyle yapmaya başladık.İnşallah olmaz ama yarın bir gün o arabayı perte çıkartır , sizin kıyamadığınızı hiç eder. Arabanızı gidip istesin eşiniz. Her istediğinde de bahane üretin. Benzini bile 50-100tl lik alın.
Kendi arabaları olmasa tamam haklı dicem ama onların kendi arabaları varEşiniz ailesinin evinde oturduğu için arabasını vermezse hayırsız evlat olacağını düşünüyor bence. Haksız da sayılır mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?