Ben mi abartıyorum

Gizemmkomut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
190
91
23
27
Herkese merhaba,4 aylık bir ilişkim var görücü usulü tanıştık her sey çok yolunda aramızda güzel de bir bağ var ama bazı tavırlarından çok kafam karışıyor.benden 2 yaş küçük bir kardeşim var huy olarak da tip olarak hiç benzemeyiz birbirimize o daha rahat bir insandır ben daha tutucu.Sevgilimle bu konuda çok benziyorlar çoğu görüşleri aynı ben onlardn çok farklı düşüncelerdeyim,ikisi bir olup sen abartıyorsun bizce öyle değil konuşmalarına giriyorlar her görüşmemizde bir konuda tartişiyoruz.Sürekli bir kardeşin senden daha uzun,daha zayıf muhabbeti yapıyor yanımda sürekli,sen biraz kilo ver diyor ki kardeşimle aramızda 2 kilo var yani anlicaginiz bizi hep kıyas halinde,gecen gün yine oturuyoruz kardeşimin zevki benden daha güzelmiş kıyafet alırken onunla almaliymişim bana bunu söylüyor.Saçma sapan muhabbetler benim için ama derdi ne anlamıyorum sürekli ben böyleyim beni böyle kabullen muhabbeti açmaktan ya da oturup ikisine de kendi fikirlerimi savunmaktan sıkıldım.İlişkim mi yanlış ben mi abartıyorum diye düşünüp duruyorum sizlere danışmak istedim...

Bunu söylemek istemezdim ama yazdıklarınızı okuyunca direkt aklıma flörtünüzle kardeşinizin arasında birşey mi var düşüncesi geldi. Arada size katılmadıkları düşünceleri olabilir elbette ama sürekli olan birşey diyorsunuz, o yüzden biraz şüphelendim açıkçası. Eğer böyle birşey olmadığına eminim diyorsanız da aranızda pek bir ortak nokta yok sanki. Anlaşmanız zor olabilir.

Hayir kesinlikle böyle bir sey yok kardeşimin 4 senelik bir ilişkisi var ama sevgilimin tavırlarından kaynaklı olan şeyler zaten bunlar kardeşimden dolayı da değil

bizce öyle değil konuşmalarına giriyorlar her görüşmemizde
Bizce derken hangi biz? Insan baldız adayı ile biz olur mu sizce?
tartişiyoruz.Sürekli bir kardeşin senden daha uzun,daha zayıf muhabbeti yapıyor
Baldız baldan tatlıdır diye bir söz vardır halk arasında haberdar mısınız ondan? Bazı deyim ve atasözlerini söylemekle anlamazsınız diye yaşatarak öğretiyor size. Hem tek cümlede birden fazla mesaj veriyor. diyor ki "seni sevmiyorum bu sebeple sende olan her şey bana batmaya müsait.
sürekli,sen biraz kilo ver diyor ki kardeşimle aramızda 2 kilo var
2 kilo olmasaydı da 10 kilo olsaydı haklı olurdu ama cık. 2 kilonun lafı yapılmaya değmez.

yani anlicaginiz bizi hep kıyas halind
Daha iyi ve güzelleri varken sizinle olmak zoruna gidiyor olabilir mi?
kardeşimin zevki benden daha güzelmiş kıyafet alırken onunla almaliymişim
Burda verilecek güzel vir cevabim var benim "hayatım bende zevk olsa seni almazdim zaten"
İlişkim mi yanlış ben mi abartıyorum
Bunu ciddiyetle mi soruyorsunuz gerçekten nutkum tutuluyor.

Dünyanın en çapsız adamı sevilmediğinizi gözünüzü oya oya, kafanıza vura vura bütün hal ve edasiyla anlatıyor. Resmen aşağılıyor beğenmedigini vurguluyor . Aslında baldiz daha iyiymiş keşke o olsaymış imaji veriyor.

Bu adamdan ayrilmaniz icin başka ne gibi atraksiyonlara ihtiyaciniz var. Onları zatı muhtereme bildirirseniz, eminim kendisinde o ayaklar da vardir. Gereğini yapar . Bundan zerre miktarı endişeniz olmasin.

Terbiyesiz yol ver gitsin

Kardeşinizi bilmem ama eş adayınızın niyeti iyi durmuyor. İnsan durduk yere nasıl baldızını aklına getirir de senden daha uzun daha zayıf gibi karşılaştırma yapar. 2 kilo fark varmış. Kardeşinizin bedenine nasıl bu derece dikkat ediyor?
Üstelik bu psikolojik şiddet resmen. Daha 4 ay ya dünkü adam şimdiden ezmeye küçümsemeye başlamış. Böyle bir tip evlilikte hiç çekilmez.

Böyle biriyle neden sevgilisin.?

Aynen kardesimin 4 yıllık iliskisi var demiş bu Engel degilki göz koymus herife ki ben killanirdim şahsen kardesimden tabiki değil ama bu herif normal degil.

Aynen kardesimin 4 yıllık iliskisi var demiş bu Engel degilki göz koymus herife ki ben killanirdim şahsen kardesimden tabiki değil ama bu herif normal degil.
Muhtemelen o ilişkisi olmasa keşke onunla sevgili olsaydık diye içerlenirdi. Hoş hala içerleniyor olabilir. Bu kadar taktığına göre.

Kendisi brad pitt mi? Kardeşine yürüyecek de uygunluk bulamıyor herhalde. Bırakın gitsin kıyaslama yapamayacağı birini bulsun.

Derdi belli canm daha şimdiden sizi kıyaslarıyla değersiz hissettiren adam evlendikten sonra daha neler yapmaz evlilik basit birşey değil lütfen iyi tartın hayatnizi birleştireceğiniz ailenizin içine sokacağınız sizi her zorlukta arkanızda duracak doğru kişi bu mu çocuklarnzn babası olacak adam ilerde doğum sonrası alacağınız kilolarda ne yapacak çok merak ediyorum

Ablacim sen akilli bi kıza benziyorsun. Kilona kadar kıyas yapip seni aşağılıyor. Bu çok kırıcı. Ha bi de kendisi kivanc tatlıtuğ olsa vallahi gam yemicem.

Kilona kadar ağız yapan bi adama gösterdiğin tolerans cok fazla.

Bal gibi kardesine yürüyor. Birşey umduğunu sanmiyorum. Kardeşinin kendisine pas vermeyeceğini kendisi de biliyordur. Ama keşke o olsaydı diye dertleniyor.

Bu kadar çapsız bi adamla devam etmen için senin de en az onun kadar çapsız olman lazım.

Yol ver gitsin.

Arada 30 kilo olsa bile düşünememeliydi . Seven adam düşünmez çünkü.

Bu adam bu kızı o kadar sevmiyor ki 2 kilo bile ağır geliyor.

Aslinda ağır gelen kilo değil. Ağır gelen baldız dururken konu sahibi ile olmak.

Baldız sevgilisinden ayrılıp bu adama bi goz etse adam arkasina bakmaz.

Benim anlamadığım onu bırakacağımi bilse perişan olur bana karşı çok ilgili çok şey ama bu konuda böyle yapıyor.Derdinin ona yürümek olduğunu düşünmüyorum ama dediğiniz gibi sanki benm yerimde baldız olsa onun için daha iyi olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…