- 3 Ağustos 2021
- 259
- 639
- 33
- 29
- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
4 aylık ilişkin bittiğinde emin ol perişan falan olmaz. Arada okurmusun burda bilmem kadınlar 30 40 yıllık eşlerinden boşanıyoda adamların umrunda olmuyo. Perişan olacak olan insan aşağılamaz ,kıyaslamaz kimseyle buna da tam emin olabilirsin.Benim anlamadığım onu bırakacağımi bilse perişan olur bana karşı çok ilgili çok şey ama bu konuda böyle yapıyor.Derdinin ona yürümek olduğunu düşünmüyorum ama dediğiniz gibi sanki benm yerimde baldız olsa onun için daha iyi olurdu..
Aslında bu konuşmaları yanyanayken yapıyor görücü tanıştığımız için bizim eve gelip gidiyor ne zman gelse hep ayni muhabbetler.Sapiklitan olduğunu düşünmüyorum ama derdini de anlamıyorum
Baldiz enişte saçmaliği olmadan def et gitsin. Bas baya sizi kiyasliyor ve bu hiç hoş değil. Insanlara guvenmem ben. Ve dunyada hercur pislik oluyor. Bu adam daha 4 ay içinde boyleyse ilerisini dusunemiyorumHerkese merhaba,4 aylık bir ilişkim var görücü usulü tanıştık her sey çok yolunda aramızda güzel de bir bağ var ama bazı tavırlarından çok kafam karışıyor.benden 2 yaş küçük bir kardeşim var huy olarak da tip olarak hiç benzemeyiz birbirimize o daha rahat bir insandır ben daha tutucu.Sevgilimle bu konuda çok benziyorlar çoğu görüşleri aynı ben onlardn çok farklı düşüncelerdeyim,ikisi bir olup sen abartıyorsun bizce öyle değil konuşmalarına giriyorlar her görüşmemizde bir konuda tartişiyoruz.Sürekli bir kardeşin senden daha uzun,daha zayıf muhabbeti yapıyor yanımda sürekli,sen biraz kilo ver diyor ki kardeşimle aramızda 2 kilo varyani anlicaginiz bizi hep kıyas halinde,gecen gün yine oturuyoruz kardeşimin zevki benden daha güzelmiş kıyafet alırken onunla almaliymişim bana bunu söylüyor.Saçma sapan muhabbetler benim için ama derdi ne anlamıyorum sürekli ben böyleyim beni böyle kabullen muhabbeti açmaktan ya da oturup ikisine de kendi fikirlerimi savunmaktan sıkıldım.İlişkim mi yanlış ben mi abartıyorum diye düşünüp duruyorum sizlere danışmak istedim...
Görücü usulü imiş zaten yol ver gitsin. Böyle münasebetsizi çekmek için körkütük aşık falan olmak lazım.Herkese merhaba,4 aylık bir ilişkim var görücü usulü tanıştık her sey çok yolunda aramızda güzel de bir bağ var ama bazı tavırlarından çok kafam karışıyor.benden 2 yaş küçük bir kardeşim var huy olarak da tip olarak hiç benzemeyiz birbirimize o daha rahat bir insandır ben daha tutucu.Sevgilimle bu konuda çok benziyorlar çoğu görüşleri aynı ben onlardn çok farklı düşüncelerdeyim,ikisi bir olup sen abartıyorsun bizce öyle değil konuşmalarına giriyorlar her görüşmemizde bir konuda tartişiyoruz.Sürekli bir kardeşin senden daha uzun,daha zayıf muhabbeti yapıyor yanımda sürekli,sen biraz kilo ver diyor ki kardeşimle aramızda 2 kilo varyani anlicaginiz bizi hep kıyas halinde,gecen gün yine oturuyoruz kardeşimin zevki benden daha güzelmiş kıyafet alırken onunla almaliymişim bana bunu söylüyor.Saçma sapan muhabbetler benim için ama derdi ne anlamıyorum sürekli ben böyleyim beni böyle kabullen muhabbeti açmaktan ya da oturup ikisine de kendi fikirlerimi savunmaktan sıkıldım.İlişkim mi yanlış ben mi abartıyorum diye düşünüp duruyorum sizlere danışmak istedim...
Kardeşinizi sizden daha çok beğenmiş nesini anlamıyorsunuz?Aslında bu konuşmaları yanyanayken yapıyor görücü tanıştığımız için bizim eve gelip gidiyor ne zman gelse hep ayni muhabbetler.Sapiklitan olduğunu düşünmüyorum ama derdini de anlamıyorum
Siz onun güzellik anlayışına uymuyorsunuz. Oda bunu en iğrenç şekilde hissettiriyor size. Bu adamla devam etmeyin yola.Aslında bu konuşmaları yanyanayken yapıyor görücü tanıştığımız için bizim eve gelip gidiyor ne zman gelse hep ayni muhabbetler.Sapiklitan olduğunu düşünmüyorum ama derdini de anlamıyorum
Direk sen kardesime mi yürüyorsun diye sorarım valla.Herkese merhaba,4 aylık bir ilişkim var görücü usulü tanıştık her sey çok yolunda aramızda güzel de bir bağ var ama bazı tavırlarından çok kafam karışıyor.benden 2 yaş küçük bir kardeşim var huy olarak da tip olarak hiç benzemeyiz birbirimize o daha rahat bir insandır ben daha tutucu.Sevgilimle bu konuda çok benziyorlar çoğu görüşleri aynı ben onlardn çok farklı düşüncelerdeyim,ikisi bir olup sen abartıyorsun bizce öyle değil konuşmalarına giriyorlar her görüşmemizde bir konuda tartişiyoruz.Sürekli bir kardeşin senden daha uzun,daha zayıf muhabbeti yapıyor yanımda sürekli,sen biraz kilo ver diyor ki kardeşimle aramızda 2 kilo varyani anlicaginiz bizi hep kıyas halinde,gecen gün yine oturuyoruz kardeşimin zevki benden daha güzelmiş kıyafet alırken onunla almaliymişim bana bunu söylüyor.Saçma sapan muhabbetler benim için ama derdi ne anlamıyorum sürekli ben böyleyim beni böyle kabullen muhabbeti açmaktan ya da oturup ikisine de kendi fikirlerimi savunmaktan sıkıldım.İlişkim mi yanlış ben mi abartıyorum diye düşünüp duruyorum sizlere danışmak istedim...
yani açıkçası kardeşini beğenmiş gibi görünüyor. kardeşini daha iyi tanırsın belki o öyle anlamıyor olabilir ama sevgili kişisiyle konuş, kıyaslama yapma ,üzülüyorum de. davranışını düzeltmezse yol ver gitsinHerkese merhaba,4 aylık bir ilişkim var görücü usulü tanıştık her sey çok yolunda aramızda güzel de bir bağ var ama bazı tavırlarından çok kafam karışıyor.benden 2 yaş küçük bir kardeşim var huy olarak da tip olarak hiç benzemeyiz birbirimize o daha rahat bir insandır ben daha tutucu.Sevgilimle bu konuda çok benziyorlar çoğu görüşleri aynı ben onlardn çok farklı düşüncelerdeyim,ikisi bir olup sen abartıyorsun bizce öyle değil konuşmalarına giriyorlar her görüşmemizde bir konuda tartişiyoruz.Sürekli bir kardeşin senden daha uzun,daha zayıf muhabbeti yapıyor yanımda sürekli,sen biraz kilo ver diyor ki kardeşimle aramızda 2 kilo varyani anlicaginiz bizi hep kıyas halinde,gecen gün yine oturuyoruz kardeşimin zevki benden daha güzelmiş kıyafet alırken onunla almaliymişim bana bunu söylüyor.Saçma sapan muhabbetler benim için ama derdi ne anlamıyorum sürekli ben böyleyim beni böyle kabullen muhabbeti açmaktan ya da oturup ikisine de kendi fikirlerimi savunmaktan sıkıldım.İlişkim mi yanlış ben mi abartıyorum diye düşünüp duruyorum sizlere danışmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?