- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
Ben farklı düşünüyorum.
Adı üstünde "eski sevgili" eğer onunla devam etmek isteseydi devam ederdi. Benim eşim hala eski sevgilileriyle telefonda da olsa görüşür hatta birini bende tanıyorum Ankara'ya gittikçe onu görür yemeğe falan giderler. Geçen gittiğinde pizzacıya gitmişlerde çok güldüm, yuhh dedim X i götürecek başka yer bulamadın mı ayıp değil mi :)) Amannn ya arkadaşım işte özel birşeye gerek yoktu dedi, bitti gitti.
Ben geçmişten hiç korkmam, size de tavsiye ederim. Hem görse ne olur, konuşsa ne olur. Niye tehlike olsun , eğer bir tehlike varsa o eski niçin sevgili olsun ? Olacaksa yeni bir kişi yeni bir tat, yeni bir heyecan olur. Yeni bir şube diyorsunuz, yeni şubede o esmer güzeline vurulmayacağını nereden biliyorsunuz ?
Ayrıca, öğlenleri işyerine gidiyormuşsunuz bence hiç hoş değil. Çok uzun bir çalışma hayatım var, değil eşim hiç bir arkadaşım bile işyerime gelmedi ne gerek var işyerine gelmeye ne gerek var görüşmeye. Eğer eviniz yakınsa ve çocuğunu görmek istiyorsa o gelsin.
Şimdi size yazdıklarım muhtemel aykırı gelecek. Gerçekten Türk kadınının ne kadar kıskanç olduğuna KK da şahit oldum. Ama hergün de aldatıldım diye konu açılıyor. Demek ki kıskançlık aldatılmaya engel değil, sadece hayattan tad almaya engel. Olacak hiçbirşey kafaya takmakla, kıskanmakla engellenmiyor.
Eşinizi de rahat bırakın, kendinizi de çocuğunuzla hayattan keyif almaya bakın.Mutluluklar
eski eskide kalmır benden oncesi beni ilgilendirmez size bu konuda katılıyorum ..LAKİN!! eski sevgiliyle hala irtibat halinde olmak ? ziyaret etmek pizzacı da olsa yemege cıkmak?? kusura bakmayın bunlar bana uymuyor!!evli erkek eskiyle baglantısını koparmalı bence ..bizden de aynı seyi istemiyorlar mı onlar neden kendileri yapıyor o zaman?ayrıca bu olay kadının basına gelseydi eminim kocası işten cıkarırdı!!kabul edin erkekler BENCİL!!