Mrb arkadaşlar ben 2 yıldır nişanlıyım Allah kısmet ederse haziranda düğün olacak.Benim problemim nişanlımın ailesiyle genelde tavırları beni çok rahatsız ediyor.Ya da ben mi kötü düşündüğümden bana batıyor bilmiyorum.Mesela nişanlı olmamıza rağmen çok uzun bir süre düğün tarihimiz belli olmadı.Geçen ağustos ayı dediler sonra eylül dediler sonra mayıs dediler ama bunları yalnızca benimle konuştu ailesi ben hep tamam dedim.Ama ortada hiç düğün hazırlığı yapan olmadı bu süreçte nişanlım işsizdi 3 ay oldu işe gireli onu beklediler diye düşündüm hep.Sonra bi gün 30 mayısa ertelediler ve ben artık ailemle konusun benim bi ailem var ben tek basıma karar veremem dedim ve 4 gün önce amcası vs geldiler konusuldu.Amcanın kızları gelemez diye okulun kapanma tarihinden sonraya hazirana koyuldu.Ailem tamam dedi.O gün kpder durup dururken evde tartışma çıkardı.Ben şunu yapamam bunu yapamam diye bende ben sizden çırağanda düğün istemedim ki baba neden stres oluyorsun dedim.O ara amca tamam o zaman bu iş bende deyip huup işin içine girdi.Emniyet çalışanı olduğu için bizi polis evlerine götürdü düğün mekanı bakmaya ilk baktığımız yeri ufak buldum.Sahne alanı 5-10 m2 anca vardı.Bu yüzden amca bana laf sokmaya başladı.Satın mı alıcaksın senin ailenin durumu ne ki beğenmiyorsun gibilerinden tatlı tatlı giydirdi.Çok zoruma gitti.Beni yanlış anladınız sanırım diye konusma yaptık.Estağfurullah kızım filan dediler tatlıya bağlandı.İkinci gittiğimiz yeri güzel fena değil beğendim hoş görünüyor dememle daha ne olduğunu anlamadım yeri tuttular hafta sonu yer yok dediler perşembe günü tamamdır dediler.Bu iş boylece bitti gitti.Daha ben hiçbiryeri gezip bakamadan yer tutuldu.250 kişi için polis evi 8bin tl fiyat çıkardı yemekli için.Neyse akşam konuştuk nişanlımla bana fazla uygun geldi bir problem olmasın dedim.Ertesi gün kapora vermeye gittiler.Sonra bana telefon edildi.Polis akrabasına 2 katmış fiyat yemeği kaldırıyoruz sadece başlangıç tabağı olacak diye.Bilmiyorum ben mi çok fesat düşünüyorum ama kendimi bi oyunun içine düşmüş gibi hissediyorum.İçimdeki sıkıntıyı atamıyorum.