Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En büyük korkum da bu zaten çok yoğun çalışıyorum çocuğum sakin huzurlu olsun istiyorum. Şimdi bile baş edemiyorum bi de bebek olduğunda kafayı yerim herhalde. Kendi kendime diyorum ki takma, tamam görme sakin ol olmuyor yapamıyorum. Yapı olarak takmamayı beceremiyorumAyni senin gibi hamilelik gecirdim hatta daha fazlasını ne koltuk silmedigim kaldi ne halı silmedigim.. hep aglayarak sinirli gecirdim. Suan 17 aylik kizim war bir dakika durmuyor doğdugu gunden beri ne uyku war ne duzen cok sinirli ve huysuz bir bebek.. yani bebek daha anne karnında emin ol herseyi hissediyor ve huzurlu bi hamilelik gecirirsen huzurlu sinirli bi hamilelik gecirirsen sinirli oluyor.. simdiki aklim olsa neler yapardim kocama hamileyken diyorum. Sakin takma kocani falan bebegini dusun sakin olmaya calis.
çocuk olduktan sonra extra extra yük binecek üstünüze.eşinizin mantığı o kadar ters ki ne demek senin görevin.o zaman çalışmak da snein görevin diyip işi bırakın siz de..bırakmayın da en azından öyle diyip korkutun..En büyük korkum da bu zaten çok yoğun çalışıyorum çocuğum sakin huzurlu olsun istiyorum. Şimdi bile baş edemiyorum bi de bebek olduğunda kafayı yerim herhalde. Kendi kendime diyorum ki takma, tamam görme sakin ol olmuyor yapamıyorum. Yapı olarak takmamayı beceremiyorum![]()
![]()
E o zaman çilem deyip çekeceksin. Bir de seviştik diye evlenmek neden onu anlamıyorum. Genç insansın canın istemiş bir şeyler yaşamışsın. Sonra ne diye bu kadar anlaşamadığın adamla evlendin?Yapamam üstüme yürür valla. Temizlikçi işini uzlaşma sağladığımızda 2 haftada bir kabul ettirmiiştim 2 defa aldık kadını sonra para vermek zoruna gitti cimrilik de var. kalsın ben yaparım dedi. Ama tabi ki hiç yapmadı.
Benim eşim evi 1 defa ancak süpürmüştür evlendiğimizden beri, yapmıyorsun dediğimde sürekli bi kere yaptığı şeyi önüme getirir haksızlık ediyorsun diye, gebeliğin başında çok kötüydüm annemler gelmişti babam 2 defa evimi süpürdü. Yapılacak tamir işlerimi halletti sağolsun. Evde de pazar kahvaltılarını babam hazırlar. Evi süpürür annem siler. Tamir işleri asla beklemez. Eşimle sevgiliyken hep hayallerimizde beraber yapardık herşeyi. O süpürürdü ben silerdim falan mutfakta hep beraber olurduk o salata yapardı. Yalanmış hepsi.Annelerimiz babalarımızdan hiç destek görmeden bu güne kadar gelmişler,erkeklerin hepsi olmasa da çoğu böyle maalesef,bence eşinizden çok şey bekleyip kendinizi üzmeyin yapabildiğinizi yapın yapamadığınız kalsın.
Hem iki katı maaş al hem kartını elinden alsın oldu canım başkaEn büyük korkum da bu zaten çok yoğun çalışıyorum çocuğum sakin huzurlu olsun istiyorum. Şimdi bile baş edemiyorum bi de bebek olduğunda kafayı yerim herhalde. Kendi kendime diyorum ki takma, tamam görme sakin ol olmuyor yapamıyorum. Yapı olarak takmamayı beceremiyorum![]()
![]()
Kaç defa dedim kaç defa, bırak aşkım ben sana bakarım diyo çok emek verdim bu konuma gelmek için ya bırakamayacağımı seziyo ya da gerçekten umursamıyo, bırak gitsin diyo. Bıraksam onun maaşıyla kirada geçinmemiz çok zor.çocuk olduktan sonra extra extra yük binecek üstünüze.eşinizin mantığı o kadar ters ki ne demek senin görevin.o zaman çalışmak da snein görevin diyip işi bırakın siz de..bırakmayın da en azından öyle diyip korkutun..
maaş kartınızı alın en kısa zamanda,ev geçindirmek senin görevin olduğu için ben sadece kendime çalıaşcağım artık diyin bakalım ne oluyor.
Aileme hiç bir şey sezdirmiyorum. Annem perişan olur çok kafaya takıyo herşeyi hemen hasta oluveriyor. Zaten başta onları karşıma aldım, istemediler çok zor ikna ettim, şimdi de mutsuzum demek zoruma gidiyor.Bu hafta iznim var çok istiyorum aslında gitmeyi ama yol 5 saat karnım burnumda eşim izin vermiyor. İzin mi istedin diceksiniz hayır istemedim tabi ki gidecem dedim, direk kavga ettik.İkna da edemedim.Hem iki katı maaş al hem kartını elinden alsın oldu canım başka
Şu anda yapacağın tek şey ailenin yanına gitmek başka çaren yok gibi
Bankayı arayıp kartı geri almak
Kalsın tek başına
Anlasın yaptığı eşekligi
tamam işte ,kartınızı alın,sen evin erkeğisin herkesin görevleri var gerçekten de ,ben evle ilgileneceğim,sen de evi geçindireceksin diyin.çalışmam kendi zevkim için,evi ihmal etmem merak etme diyin.Kaç defa dedim kaç defa, bırak aşkım ben sana bakarım diyo çok emek verdim bu konuma gelmek için ya bırakamayacağımı seziyo ya da gerçekten umursamıyo, bırak gitsin diyo. Bıraksam onun maaşıyla kirada geçinmemiz çok zor.
Abartmıyorum değil mi? Peki nasıl davranmalıyım. Bi şey yokmuş gibi yapamıyorum suratım düşüyor elimde değil. İstiyorum ki ben demeden o düşünsün o yapsın, o incelikte olsun çay istemesi bile kalbimi kırıyor düşünemiyor mu biliyor belimin ağrıdığını diye. 2 hafta önce belim ağrıdığı halde kalktım çay yaptım bi sürü laf etti çayın suyunu çok koymuşum diye 10 bardaklık su varmış içinde 1 kişi için. Bende o günden beri çay yapmıyorum.Evin işlerini yapmak bir kadının görevi değildir.
Gönül rızası ile, kendi isterse yapar.
Onun dışında eşiniz de siz kadar ev içinde her şeyden sorumlu.
Bir de hamilesiniz, bir zahmet totosunu kaldırıp yardım edecek.
Abarttığınızı düşünmüyorum, eşiniz gerçekten çok anlayışsız bir padişah torunu!
Bugüne kadar yaptıklarınız hata bence, bundan sonra çekin elinizi.
Bakalım aç kalınca kendi neler yapabilecek?
Biz uzaktan ilişki yaşadık, öğrenciydik 6 ayda ancak görüşebildik bir araya gelince özlemiş oluyorsun kavga falan olmuyor olsa da 6 ay görmemişsin uzun sürmüyor ve hayatımdaki ilk erkek bende onun için öyleyim bir de günah olunca nefse daha tatlı geliyor tabi. Şu an evliyiz ama hiç o zamanki gibi öpmedik belki de birbirimizi. hatta cinsellik de yok diyebilirim gebelikten dolayı. Gebelikten önce de işte iyi olduğumuz zamanlarda, yorgun değilsek, binde bir.Bir yandan sürekli kavgalar, bir yandan cinsellik, nasıl oluyor? Ben çok rastladım burda bu tür konulara, hiç anlayamıyorum da, sabahtan akşama kadar har har har har, gece olunca da cinsellik es geçilmiyor ama.
Söyledikleriniz o kadar mantıklı ki, bir arkadaşım yapıyor bunu. Kendini hiç yormuyor herşeyi parayla hallediyor ütüyü bile eşi de bilmiyor ayrıca, eşi yardım etmiyor kadın tutmaya da karşı ama paraya karışmıyor. Benimki nerden baksanız ofsayt. Bunu da konuştum bi yerlerden bana açık kapı bırak çok daralıyorum dedim tamam diyo kabul ediyor bi kaç defa yapıyor sonra zoruna gidip yan çiziyor. Kartı almak için her yolu denedim ne kavgalar çıkardım ama nafile olmuyor.tamam işte ,kartınızı alın,sen evin erkeğisin herkesin görevleri var gerçekten de ,ben evle ilgileneceğim,sen de evi geçindireceksin diyin.çalışmam kendi zevkim için,evi ihmal etmem merak etme diyin.
ciddi olun onu artık haklı gördüğünüzü söyleyin.
kartı alınca da gidip her hafta gelecek bir temizlikçi bulun,güvenilir biri olsun,siz işteyken gelip yapsın temizlik.eve gelince herşeyiniz de hazır olur.bebeğiniz doğunca da yardımcı olur size,yemek temizlik falan yapar..
akıllı kadın candır..
hiç de sıkmayın canınızı kimseye verecek hesabınız yok,beyefendi geçindirsin evi bakalım..2 halde de işinize gelir.ya yumuşar size evde yardım eder,maaşınızdan katkı yaparsınız siz de,diğer türlü de kendi maaşınızı kendiniz harcar,evi güzel tutarsınız:)
ben bunu hiç anlamıyorum.nasıl verirsiniz kartı adamın eline?siz hamile halinizle çalışın ,bir de üstüne evin tüm yükünü alın,herif kendi paranızla tuatacağınız temizlikçiye bile karışsın!!!!!!! bu kadar pasif olmayın lütfen ama yaaa...Söyledikleriniz o kadar mantıklı ki, bir arkadaşım yapıyor bunu. Kendini hiç yormuyor herşeyi parayla hallediyor ütüyü bile eşi de bilmiyor ayrıca, eşi yardım etmiyor kadın tutmaya da karşı ama paraya karışmıyor. Benimki nerden baksanız ofsayt. Bunu da konuştum bi yerlerden bana açık kapı bırak çok daralıyorum dedim tamam diyo kabul ediyor bi kaç defa yapıyor sonra zoruna gidip yan çiziyor. Kartı almak için her yolu denedim ne kavgalar çıkardım ama nafile olmuyor.