Söyledim zaten en ufak verdiğin parada hakkım haram diye.. Yeni evliçiftler yuvalarını haram mala kurmasınlar diyehemen olaya müdahale edip eşinle ciddi ciddi konuş. eğer evden para verirse ipleri koparacağını söyle. asla para vermeyin asla. ailenin enayisi olmayın
Bu insanlara hep yok diyeceksiniz sakin var yetiyor demeyinmerhaba hanımlar eşimle memuruz. Bir çocugumuz var daha 5 yıl devam edecek bir de ev kredimiz. Ev kredisi ciddi bir rakam eşimin maaşının 3/4 ü krediye gidiyor. Benim maaşımın bir kısmı bakıcıya kalan kısımlarla da geçiniyoruz çok şükür. Tutumlu bir bayanım öyle her sezon alışveriş yapmam. Kendi yağımıZda kavrulup gidiyoruz buraya kadar sorun yok
Eşimin ailesinde ise 3 oğlan ve baba ortak iş yapıyorlar. Bir oğlan evli diğeri nişanlı küçük ise okuyor. Bunlar bir anda nişanlı oğlana ev aldı kendilerine arsa aldı ( arsa 2 kardeşin üstüne ortak, babanın üstüne değil tapu) evli abiye araba alındı. Bir yandan ev eşyaları alınıyor altınlar alınıyor nişanlı kıza.. Gel gelelim harcamalar boylarını aştı ki eşim uyardı baba 70binlik arabaya değil de 15-20ye işinizi görecek ucuz bir şey alın diye dinlemediler..
Bugün babası arıyor ödemelerde zorlanıyormuş bizden para istiyor.. Ya ben napıım şimdi biz o kadar zorlandık da kimseye bir şey demedik. Demem de zaten dilenmek huyumuz değildir bunlar hemen yardım istiyor her halta.. Bizene ya bizene. Ben sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum toplu taşımalarla . Sevgili eltim ve kaynın o pek nazik popolarını 70binlik arabaya koysun diye mi??
Ciddi ciddi soruyorum eşim veremeyiz inekobasi zaten para yok diyor ama ona da güvenemiyorum ya ben ne diyeyim bu insanlara. Gerçi bana da söylemiyorlar ki gündüzleri oğlunu arayıp saatlerce konuşuyor baba.. Offff çok sıkıldım
canım olay sırf haram değil. senden habersiz para verdiğinde ağzına edeceğini çok net bilmesi gerek. senin bu konun çok önemli. yarın öbür gün eşin yirmi bin kredi çektim diye gelse nolcak. su testisi kırılmadan önlem almak zorundasınSöyledim zaten en ufak verdiğin parada hakkım haram diye.. Yeni evliçiftler yuvalarını haram mala kurmasınlar diye
oha bunlar yolacak kaz arıyolar alınma konu sahibi ama vaktiyle yolmuşlardaŞöyle garip bir durum var eşimin abisi evlenirken tüm beyaz eşyaları eşim almış hatta annesininkileri de yenilemiş. Şimdi de bunun beyaz eşylarını da al diyorlar. Eşim ben abime aldığım beyaz eşyaları kendi evime almadım baba ben alamam demiş. Babası da bu kez sen al kredi kartınla biz sana öderiz demiş. Madem ödeyebilecekler neden kendi kartlarıyla almıyorlar??? Alsak 2. Gün yüzümüze bakmazlar...
Bu insanlara hep yok diyeceksiniz sakin var yetiyor demeyin
Tipik sömürücü aile. Bendede var bu modelden. Zaten geliriniz gideriniz belli eşin para. Vermek isterse nerden verecek.merhaba hanımlar eşimle memuruz. Bir çocugumuz var daha 5 yıl devam edecek bir de ev kredimiz. Ev kredisi ciddi bir rakam eşimin maaşının 3/4 ü krediye gidiyor. Benim maaşımın bir kısmı bakıcıya kalan kısımlarla da geçiniyoruz çok şükür. Tutumlu bir bayanım öyle her sezon alışveriş yapmam. Kendi yağımıZda kavrulup gidiyoruz buraya kadar sorun yok
Eşimin ailesinde ise 3 oğlan ve baba ortak iş yapıyorlar. Bir oğlan evli diğeri nişanlı küçük ise okuyor. Bunlar bir anda nişanlı oğlana ev aldı kendilerine arsa aldı ( arsa 2 kardeşin üstüne ortak, babanın üstüne değil tapu) evli abiye araba alındı. Bir yandan ev eşyaları alınıyor altınlar alınıyor nişanlı kıza.. Gel gelelim harcamalar boylarını aştı ki eşim uyardı baba 70binlik arabaya değil de 15-20ye işinizi görecek ucuz bir şey alın diye dinlemediler..
Bugün babası arıyor ödemelerde zorlanıyormuş bizden para istiyor.. Ya ben napıım şimdi biz o kadar zorlandık da kimseye bir şey demedik. Demem de zaten dilenmek huyumuz değildir bunlar hemen yardım istiyor her halta.. Bizene ya bizene. Ben sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum toplu taşımalarla . Sevgili eltim ve kaynın o pek nazik popolarını 70binlik arabaya koysun diye mi??
Ciddi ciddi soruyorum eşim veremeyiz inekobasi zaten para yok diyor ama ona da güvenemiyorum ya ben ne diyeyim bu insanlara. Gerçi bana da söylemiyorlar ki gündüzleri oğlunu arayıp saatlerce konuşuyor baba.. Offff çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?