Ben mi abartıyorum?

Bence esinle tartismaya kavgaya girme.. Sakince anlat gerekeni.. Hakliyken haksiz olma
Eşimle konuşunca hak veriyor bana zaten yok ki para ne vereyim diyor ama ya bir yerlerden bukup buluşturup verirse keşke olsa da versem diyor çünkü ben istemiyorum ya gerçwkten istemiyorum ben düğün yapmadım millet ne düğününden ne balayından eksik kalmıyor yapmasınlar ya banane.. Ya da ev almak zorundalar mıydı kiraya çıksalardı ya dA 70bine araba almasalardı.. Off düşündükçe kafam bulanıyor

Eşimle konuşunca hak veriyor bana zaten yok ki para ne vereyim diyor ama ya bir yerlerden bukup buluşturup verirse keşke olsa da versem diyor çünkü ben istemiyorum ya gerçwkten istemiyorum ben düğün yapmadım millet ne düğününden ne balayından eksik kalmıyor yapmasınlar ya banane.. Ya da ev almak zorundalar mıydı kiraya çıksalardı ya dA 70bine araba almasalardı.. Off düşündükçe kafam bulanıyor
Kendini huzursuz ediyorsun daha bsy yokken.. Ailesi esinin, elbet yardimci olmak ister gonlu, ama yokmus zaten paraniz, veremez.. Bulur bulusturursa o zaman dusunursun.. Kendini de esini de uzme bos yere.. Allah korusun, araniz bozulursa toparlamasi kolay olmaz.. Aslolan evinizin ici..

Bence ailesinin yanına gidince nasıl gidiyor iş güç filan diye sorduklarında, çok yorulduğunu, krediniz için mecbur çalışmak zorunda olduğunu, anca geçindiğinizi, uzun zamandır istediğin bir ayakkabıyı almayı hep ertelediğini söyle.
Biraz yakın yani, o zaman alırlar bence mesajı.

konuşun bence konuşmayınca enayi yerine koyuyorlar insanı. bizim de eşimin maaşı kadar bir ev kredisi borcumuz varken eşim gidip ailesine kredi çekip verdi bana sormadan, lüks bir harcama içindi. biz memuruz, garantideyiz ya buluruz nasılsa...tepkimi koyduktan sonra borcu kendileri ödediler.

olmayan parayı veremezsınız zaten ailenin tatlı değerli oğluşu da kaynınızmış.

Cocugumun rizkini kardesinle karisina 70 binlik arabaya binsinler diye yediremem falan de. Bu ne yuzsuzluk yani bi kardese ev, digerlerine arsa, bi tanesine araba. Esinize ne var? Onlarin sefasinin borcu.

Malesef mevcut olan da müstakbel olan da çalışmıyor
İşte bütün bunların sebebi bence bu. Ben bu konuya çok kızıyorum. Sen nasılsa çalışıyorsun diye emin ol kırk kez kafalarında oğlan şu kadar alsa gelin bu kadar alsa ohooo çok kazanıyolar çoook diye düşünüyolardır. Herkes gelirleri görüyor ama giderler sanki yokmuş gibi davranıyolar. Boşver sakince eşinle konuş. O da vermemek taraftarıysa aranızda tatsızlık çıkmasın boşuna. Kv de "aa yazık yeni almışlardı arabayı, satmak zor olucak ama napalım işte hayat pahalı yaaa" de geç.

Eger verirse susmayin.haksizligin karsisinda susmayin sakin ha.
Hanfendiler araba ev derdine duanus.totolarini kaldirip bi zahmet calissalardi.70 bin piralik hava araclarini satsinlar odeyemiyorlarsa.sizi hiic ilgilendirmez yani.koyun tepkinizi

Back
X