Ben mi abartıyorum?

keşke bu alım-satımlar esnasında sizde kendinize pay isteseydiniz vermeseler bile dönüp sizden isteyemezlerdi selam veri borçlu çıkmamak için

Orya gittiginde borclarinizi sirala.
Caysinlar.
Adam olsunlar!
Sakami bu be.

Birine araba diğerine altın kendilerine arsa
E ozaman eşinizin başı kel mi?
Onu geçtim tamam yapmışsınız bunları e ne diye kendi yağında kavrulanlardan istiyorsunuz
Diğer çocuklarının rahatlıkları için olacak şey değil.
Ayağını yorganına göre uzat boşa dememişler uzatsalardı.
Bu yapılan haksızlıklar karşısında anlattığınız kadar ise olsada vermem yani ....

Birine araba diğerine altın kendilerine arsa
E ozaman eşinizin başı kel mi?
Onu geçtim tamam yapmışsınız bunları e ne diye kendi yağında kavrulanlardan istiyorsunuz
Diğer çocuklarının rahatlıkları için olacak şey değil.
Ayağını yorganına göre uzat boşa dememişler uzatsalardı.
Bu yapılan haksızlıklar karşısında anlattığınız kadar ise olsada vermem yani ....
Yemin ederim fazlası var eksiği yok eşimin bekarken alıp ailesine hibe ettiği araba ve arsadan daha bahsetmedim bile..

Orya gittiginde borclarinizi sirala.
Caysinlar.
Adam olsunlar!
Sakami bu be.
Zaten her gitğimizde para konusu açılır. Yok bakıcıya ne kadar veriyoruz yok taksitler be kadar.. Bizde böyle sorular ayıp sayılırdı babamdan hiç böyle sorular duymamıştım ben.. Çok zorlanıyoruz yetişmiyor diyeyim kvye

Zaten her gitğimizde para konusu açılır. Yok bakıcıya ne kadar veriyoruz yok taksitler be kadar.. Bizde böyle sorular ayıp sayılırdı babamdan hiç böyle sorular duymamıştım ben.. Çok zorlanıyoruz yetişmiyor diyeyim kvye
sende şişirerek söyle o zaman hatta para yok diye yakının

Bu ne ya saçmalık kocanla konuş bence de ailesınde ima et . Kolay mı çalışmak para kazanmak oh lüks yasasınlar sizde ödeyen ya anlamam böyle kafaları ben ya

Bu ne ya saçmalık kocanla konuş bence de ailesınde ima et . Kolay mı çalışmak para kazanmak oh lüks yasasınlar sizde ödeyen ya anlamam böyle kafaları ben ya
Bugünlerde o kadar çok bu kafadan insan duyuyorum ki artık yeni trendin dilencilik olduğunu düşünmeye başladım. Lüks yaşayayım iyi giyineyim zorlanırsam birilerine ağlar para, yardım isterim.. Hayat tarzları felsefeleri bu olmaya başladı insanların noluyo anlayamıyorum

Walla bu kez öyle yapmayı düşünüyorum ben de ama kelimeleri seçemiyorum nasıl girsem konuya acaba hiç huyum değildir bu şekilde "ağlanıp yakınmak
Konuyu sen acma onlar nasil olsa bakicidan borctan girerler sende ucundan yakaladin mi girersin konuya birds onemli plan esinle agiz birligi yapman sonradan agzini aramasinlar afallamasin

Bence esinle tartismaya kavgaya girme.. Sakince anlat gerekeni.. Hakliyken haksiz olma

Şu ailelerin "Karı-koca çalışıyolar nasılsa ama bu oğlumun eşi çalışmıyor vs vs" hesaplarından biri bu da sanırım. Elti çalışıyor mu?

valla çok sıkıldım bu konudan tek ben deilim sanıırım, ben çözüm bulaadım tatlım eşimin benden habersiz verdiği her kuruş kat kat çıksın diyorum Allaha havale ediyorum .. çünkü biz karı koca çalışıp bişeyler yaptıkça millet bizi zengin zannedip bizden geçinmek istiyor ama elti hanım çalışamazmış 2 yaşında çocuğu var emmesi gerekiyomu. bende hamileyim doğumdan sonra 3 aylık bebeğimi bırakıp işime dönücem biz insan deilmiyiz yaaa ve kocalarımız da bunları göremeyip hala destek olmk istiyolarsa hakkımıkocamada helal etmicem bıktım artık bıktım benim param kalmayınca kmseye gtmıyorum yda benim annem babam kızım çalışıyo dyıp beş kr istemiyo :((

aynı dert bizde de vardı. dedesi bile para istiyor.biz tatilin 't ' sini bile ağzımıza alamadığımız dönemde kv nin bizim gönderdiğimiz paralarla gittiği tatil fotoğraflarını gözümüze sokması son nokta oldu.

Back
X