Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh işte benim de tam olarak korktuğum bu..adam vermiyorum vermem diyor ama ya verirse bir yerlerden buluppara olmamasına güvenme canım kafaya koydumu bulup buluşturup veriyolar sen konuş eşinle anlayacağı dilden gerkirse resti çek
sen bence masraf çıkarmaya bak eşine o zamanHeh işte benim de tam olarak korktuğum bu..adam vermiyorum vermem diyor ama ya verirse bir yerlerden bulup
Ben de sırf bu sebepten bugün 2 ayakkabı aldırdım eşime. :)sen bence masraf çıkarmaya bak eşine o zaman
hah işte aynen devam ille bi masraf olacaksa ailesine olsun fırsatçılara değilBen de sırf bu sebepten bugün 2 ayakkabı aldırdım eşime. :)
Yemin ederim fazlası var eksiği yok eşimin bekarken alıp ailesine hibe ettiği araba ve arsadan daha bahsetmedim bile..Birine araba diğerine altın kendilerine arsa
E ozaman eşinizin başı kel mi?
Onu geçtim tamam yapmışsınız bunları e ne diye kendi yağında kavrulanlardan istiyorsunuz
Diğer çocuklarının rahatlıkları için olacak şey değil.
Ayağını yorganına göre uzat boşa dememişler uzatsalardı.
Bu yapılan haksızlıklar karşısında anlattığınız kadar ise olsada vermem yani ....
Zaten her gitğimizde para konusu açılır. Yok bakıcıya ne kadar veriyoruz yok taksitler be kadar.. Bizde böyle sorular ayıp sayılırdı babamdan hiç böyle sorular duymamıştım ben.. Çok zorlanıyoruz yetişmiyor diyeyim kvyeOrya gittiginde borclarinizi sirala.
Caysinlar.
Adam olsunlar!
Sakami bu be.
sende şişirerek söyle o zaman hatta para yok diye yakınınZaten her gitğimizde para konusu açılır. Yok bakıcıya ne kadar veriyoruz yok taksitler be kadar.. Bizde böyle sorular ayıp sayılırdı babamdan hiç böyle sorular duymamıştım ben.. Çok zorlanıyoruz yetişmiyor diyeyim kvye
Bugünlerde o kadar çok bu kafadan insan duyuyorum ki artık yeni trendin dilencilik olduğunu düşünmeye başladım. Lüks yaşayayım iyi giyineyim zorlanırsam birilerine ağlar para, yardım isterim.. Hayat tarzları felsefeleri bu olmaya başladı insanların noluyo anlayamıyorumBu ne ya saçmalık kocanla konuş bence de ailesınde ima et . Kolay mı çalışmak para kazanmak oh lüks yasasınlar sizde ödeyen ya anlamam böyle kafaları ben ya
Walla bu kez öyle yapmayı düşünüyorum ben de ama kelimeleri seçemiyorum nasıl girsem konuya acaba hiç huyum değildir bu şekilde "ağlanıp yakınmaksende şişirerek söyle o zaman hatta para yok diye yakının
Konuyu sen acma onlar nasil olsa bakicidan borctan girerler sende ucundan yakaladin mi girersin konuya birds onemli plan esinle agiz birligi yapman sonradan agzini aramasinlar afallamasinWalla bu kez öyle yapmayı düşünüyorum ben de ama kelimeleri seçemiyorum nasıl girsem konuya acaba hiç huyum değildir bu şekilde "ağlanıp yakınmak
Malesef mevcut olan da müstakbel olan da çalışmıyorŞu ailelerin "Karı-koca çalışıyolar nasılsa ama bu oğlumun eşi çalışmıyor vs vs" hesaplarından biri bu da sanırım. Elti çalışıyor mu?