Evlilik terapistine mi gitseniz?yanlış anlamayın çoğu erkek gibi biraz odunumsu bir yapıda galiba eşiniz. Biraz yontulmaya ihtiyacı var gibi.
Insanlar hayatı paylaşmak icin evlenir...siz bişey paylaşmiyorsunuz...çocuk da yok...eger isiniz var ise neden çekiyorsunuz...
Terapist eğer giderse eşiniz en mantıklısı. Şikayetleriniz dövüyor, aldatıyor, aç bırakıyor gibi çözümü sabit olan şeyler değil. Sizin durumunuzda kimse çıkıp da boşan şekerim demez umarım.
Sonuçta ikili ilişkilerimiz için çaba harcamamız gerekiyor.
Eğer terapiste gitmek istemezse, siz kendiniz bireysel yardım alın ve neler yapabileceğinizi önerin.
Yakınmakta çok haklısınız. O çok klasik laf var ya çiçekler bile solar susuz, ilgisiz kalmış insan ne yapsın, kadın ne yapsın...
Calismiyorum malesef. Turkiyedeyken calisiyordum ama yurtdisindayiz suan.burda calisma imkanim yok. Onun isi icin geldik
o zaman farklı çıkış yolları bulmalisiniz...ben de yurt disinda yasadim anliyorum sizi...eger maddi durumunuz var ise dil kursuna gidin...hem diliniz olur hem de bu sayede ileride belki işe girer ekonomik özgürlügünüzü elde edersiniz..daha cok sesiniz cıkar...
Hiç ugrasmamasinin sebebi kaybetme korkusunun olmamasi...acaba o korkuyu yasatma ihtimaliniz var mi...ancak o zaman çaba sarfeder...
insanlar evlılıgın ne oldugunu cogu zmaan unutuyor
''gelme ben seni zorla mi goturuyorum" bu ne demek yahu ?
sızde gıtmeyın artık . onun ıstedıgı seylerı yapmayın
neden yapmıyorsun dedıgınde "zorundamıyım ? " dıyın .
yapmadıgın ıcın zaten kafasına gore takılıyor yaBen de yapmazsam bu sefer herkes kafasina gore takilir. Evliligin hayati paylasmanin ne anlami varki o zaman. Bunu cok denemek istiyorum ama onun kadar umursamaz olamiyorum iste
Byle odunlara gıcık olyorum ya madem senı yok sayacaktı neden aldı??? Hıc brsey paylasmayacaktı da neden evlendı tek kıısılık hayatına devam etseydı de senın gunahına grmeseydı... bence knus bı srun mu var benı ıstemyrmusun falan de eger tutusmazsa cık gıt bu adamı bırak ya byle hayat mı gecer
Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu? Flört dönemi nasıldı? Sonradan olduysa problem var birşeylerde ama hep böyleydiyse yapacak birşey yok, adamın karakteri bu. Ya katlanacaksın ya da çocuk yok zaten deyip huzur bulduğun yerler arayacaksın adamı bırakıp. Mutsuz olduğun bir yerde durmanın alemi yok.
Hep boyleydi.geriye baktigimda neden goremedim bunlari diyorum bazen. Yorgunum inanin. Ne yapmam gerektigine karar veremiyorum
Hep boyleydi.geriye baktigimda neden goremedim bunlari diyorum bazen. Yorgunum inanin. Ne yapmam gerektigine karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?