• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum

Söyle soylemezsen benim gibi uzun süre katlanmak zorunda kalırsın . onlara bir şey olmaz sen sinir hastasi olursun . sonra dayanamayıp yine söylersin . boş yere bekleme .

Geliyormussunuz iyi de benim bugün işim var zateb evde de bir şey yok . başka zaman gelin bende olurum birlikte otururuz diyebilirsiniz .

bir arkadaşım var onun eşi tarafı aynı böyle üstelik kız çalışıyor yorgun eve geliyor çat kapı bunlar doluşuyormuş.bir kaç kez susmuş bir şey dememiş en son bir gün hepsi yine onlardayken 'bakın ben çalışan bir insanım sizleri de çok severim ancak iki de bir habersiz evime gelir benim dinlenmeme bile müsade etmezseniz aramızda ki ilişki bozulur.lütfen artık sürekli gelmeyin hele habersiz hiç gelmeyin ' demiş.o günden sonra rahatladım diyor.

Arkadaşlar geçen hafta eşimin bir akrabası uzak bir yerden gelip sonra İstanbul'a geçmişti şimdi dönüyor dönerken de bu güne kadar evimize hiç gelmeyen akrabaları da alıp geliyor uc yıldır hiç müsait olup gelemediler bugün müsait olmuşlar ya önemli değil benim müsait olmam
Bi de beni hiç arayan soran yok eşime söylüyorlar
Bende mesaj attım eşime ben bu evin hanımıyım ama kimse beni aramıyor gelirken ben gelmiyorum seni aramışlar sen ağırlarsın dedim oda mesaj atmış ister gel ister gelme diye

Merhaba arkadaşlar
Olmadık zamanda gelen misafirden artık fenalık geldi eşimin ailesi genelde bu türden misafirliği tercih ediyorlar :kızgın: olmadık zamanda pat diye geliyoruz deyip bi kaç saat içinde geliyorlar üstelik biz çalışan bir aileyiz şuan ikimizde isteyiz ve eşimi arıyorlar geliyoruz diye
Yahu biz evde yokuz çalışan kadınım evim müsait değil ben şimdi size ne hazırlayacağım

Üstelik ayda bir gün arkadaşlarla dışarı çıkıp eşim çocuğum olmadan deşarj olduğum bir gün ve onuda hiç ettiler günlerdir bekliyordum cuma gelse diye

Şimdi siz olsanız yerimde ne yapardınız ben şuan isteyim ve birazdan geleceklermiş :kızgın:

Ekleme:
Arkadaşlar geçen hafta eşimin bir akrabası uzak bir yerden gelip sonra İstanbul'a geçmişti şimdi dönüyor dönerken de bu güne kadar evimize hiç gelmeyen akrabaları da alıp geliyor uc yıldır hiç müsait olup gelemediler bugün müsait olmuşlar ya önemli değil benim müsait olmam
Bende mesaj attım eşime ben bu evin hanımıyım ama kimse beni aramıyor gelirken ben gelmiyorum seni aramışlar sen ağırlarsın dedim oda mesaj atmış ister gel ister gelme diye
Arayın açık açık anne program yaptık sizinle sonra da görşürüz kusura bakmayın de. Hep müsait olmayabilirsin canım. Daha sonra da bi ara annecim biz hafta içi müsait olamıyoruz çok yorgun oluyoruz haftasonları müsaitiz o zmanlar gelin diyebilirsin

Eee gidicekmisiz akşam yoksa gitmicekmisiniz?
Ben olsam gitmezdim yaeşinizde hayır demeyi öğrensn.

Lafını söylemişsin geri adım atma. Git eğlenmene bak. Zaten geri adım atarsan beterini çağırmış olursun.
Kız tarafına nazaran erkek tarafı oğluşunun evine rahatça gelmeyi hak görüyorlar.
Çalışan insanın evine davet gelmedikçe hafta içi gidilmez. Belki eviniz uygun değil ?
Bana göre tamamen saygısızlık. Umarım anlarlar.

Bu kişiler ilk kez gelecek ama digerleri de hep bunu yaptı şimdi onların acısı bunlardan çıkacak ama onlarda aramadı beni offf yaa

Ben ilk defa bi yere gideceksem mutlaka kadini ararim. Esim plan yapmis oldugunda bile ben arayip tekrar sorardim, yada yazardim. Beyler böyle demisler ama uygunmusunuz diye.

Şuan gitmeyi düşünmüyorum ama Eşimde kendisine destek olmadığımı yükünü hafifletmediğimi yazmış

Benim kv de öyle yapardi. Bende o gelince, bi cay demlerdim. Ay kusura bakma haberim yoktu benim derdim, ev isime devam ederdim. Isim yoksada yaratirdim is :D

Bazi ailelerin gorguleri bu o yuzden soylemezseniz anlamazlar cunku onlara normaldir.

Ilk defa geleceklere ayip gitmezseniz.Ben sizin yerinizde olsam misafir geldikten sonra eve ellerim dolu hazir borek kek kurabiyelerle girer ay kusura bakmayin ben calisan kadinim malum islerim uzadi haber verseydiniz dunden hazirligim olurdu der guzelce agirlardim.

Merhaba arkadaşlar
Olmadık zamanda gelen misafirden artık fenalık geldi eşimin ailesi genelde bu türden misafirliği tercih ediyorlar :kızgın: olmadık zamanda pat diye geliyoruz deyip bi kaç saat içinde geliyorlar üstelik biz çalışan bir aileyiz şuan ikimizde isteyiz ve eşimi arıyorlar geliyoruz diye
Yahu biz evde yokuz çalışan kadınım evim müsait değil ben şimdi size ne hazırlayacağım

Üstelik ayda bir gün arkadaşlarla dışarı çıkıp eşim çocuğum olmadan deşarj olduğum bir gün ve onuda hiç ettiler günlerdir bekliyordum cuma gelse diye

Şimdi siz olsanız yerimde ne yapardınız ben şuan isteyim ve birazdan geleceklermiş :kızgın:

Ekleme:
ne abartması cnm sonuna kadar haklısın az bile tepki vermişsin ben olsam kabul etmem ve sizi aramamalarıda ayrıca saçmalık.

Basi ailelerin gorguleri bu o yuzden soylemezseniz anlamazlar cunku onlara normaldir.

Ilk defa geleceklere ayip gitmezseniz.Ben sizin yerinizde olsam misafir geldikten sonra eve ellerim dolu hazir borek kek kurabiyelerle girer ay kusura bakmayin ben calisan kadinim malum islerim uzadi haber verseydiniz dunden hazirligim olurdu der guzelce agirlardim.
asıl ayıp konu sahibine emri vaki yapmaları.

En nefret ettigim en sinir oldugum hatta gelenden bile sogudum nefret ettigim olay.
Ya birine gitmeyi istersin once evin hanimina telf acarsin halini hatrini sorarsin sonra dersinki usulunce iki gun sonra sana gelcem musaitmisin diye.
Ha o ev sahibi ogun musait degilim bugun gelin yada yarin der.yada baska bigun kararlastirirsiniz.
Ben utaniyorum ya birine telf acarken hani gecerli saglik dogum cenaze gibi ziyaretler felan olsa bile.acaba musait degilmidir.bi durumu varmidir zorla kendimi davet ettirmisim gibi olurmu.
Esimin ablasina giderken telf ac derim once kizar bana nolcak sanki diye.gitmiyorum derim ozmn.
Hic hoslanman boyle seylerden .

Bigun kalktik kahvaltimizi yaptik pazar gunu mutfagi toparladim geri.temizligimi zaten yapmistim allahtan:))))cocuklar odada cizgi film izliyolar.
Ben yattim geri esimde geldi yatti.
Birden kapi caldi baktik durbunden esimin baska sehirde oturan abisi yengesi halasi
Ben hemen pijamalarimi degistirmeye odaya gittim esim onlari iceri aldi.ben bi on dk sonra girdim hosgeldiniz felan muhabbet neyse gitcekler mutfagima odalara felan bakiyolar cocuklarla iyi is yapiyo baksana evi derli toplu tertemiz felan konusuyolar.sanki baskina gelmisler.
Belliki telf bilincli edilmemis.
Esim olmasaydi kapiyi sittin sene acmazdim.cunku beni aramayip direk kapiya gelene acmiyorum:)esime telf acip diyene bile simdi disari cikiyodum deyip oturuyom evde .

Back
X