Merhaba arkadaşlar
Olmadık zamanda gelen misafirden artık fenalık geldi eşimin ailesi genelde bu türden misafirliği tercih ediyorlar

olmadık zamanda pat diye geliyoruz deyip bi kaç saat içinde geliyorlar üstelik biz çalışan bir aileyiz şuan ikimizde isteyiz ve eşimi arıyorlar geliyoruz diye
Yahu biz evde yokuz çalışan kadınım evim müsait değil ben şimdi size ne hazırlayacağım
Üstelik ayda bir gün arkadaşlarla dışarı çıkıp eşim çocuğum olmadan deşarj olduğum bir gün ve onuda hiç ettiler günlerdir bekliyordum cuma gelse diye
Şimdi siz olsanız yerimde ne yapardınız ben şuan isteyim ve birazdan geleceklermiş
Ekleme:
Arkadaşlar geçen hafta eşimin bir akrabası uzak bir yerden gelip sonra İstanbul'a geçmişti şimdi dönüyor dönerken de bu güne kadar evimize hiç gelmeyen akrabaları da alıp geliyor uc yıldır hiç müsait olup gelemediler bugün müsait olmuşlar ya önemli değil benim müsait olmam
Bi de beni hiç arayan soran yok eşime söylüyorlar
Bende mesaj attım eşime ben bu evin hanımıyım ama kimse beni aramıyor gelirken ben gelmiyorum seni aramışlar sen ağırlarsın dedim oda mesaj atmış ister gel ister gelme diye