M
mor_okyanusum_ben
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mor_okyanusum_ben
-
Ama burada seni düşünmüş eşin kötü birşey dememiş ki :teselli:
sadece hamilelik değil normal durumda da söylenmez ki böyle şeyler sen söyle bakalım ona senden hastalık kaparım diye anında kendini savunmaya geçer cinsel hastalıklar adı üstünde cinsellikle geçer sende de olsa olsa mantar vardır başka bir hastalığın olması için o hastalığı taşıyanlarla ilişkiye girmen gerekir ki bide hamilesin o kadar ultrason çekiliyorsun mutlak hastalığın belli olur ay ne bileyim kadın hastalıklarınıda pek bilmem ama kadından erkeğe geçen hastalıkların ne olduğunu az çok biliyorum dediğim gibi tuhaf bir kelime gerçekten çok çirkin bir söz
beni nasıl düşünmüş paki
Ben ilk satirlari okurken , seye kizdi sandim,
yani, niye söylemedin askim sabha birlikde olmazdik hem dr. giderdik falan diyecek diye beklerken, adamin söyledigine bak.
yuhhhhh yani, ayip be.
Ama seni de anlamiyorum, hic bir laf söylemedim diyorsun, neden bunu övünerek söylüyorsun???
Kocana bir laf etmeyince iyi mi oluyorsun?
Tam tersine adam hatasini bilmiyor, senin neye kirildigini bilmiyor, sen söylemesen nasil bilsin?
Adamin sana karsi bir hata yaptiysa bunu da ona söylemek en dogal seydir, yani evlilik altan almak agizini kapatmak degilki???
Bu konudada seni hicmi hic anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?