Ben mi abartmışım yani?...Eşime çok kızgınım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mor_okyanusum_ben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mor_okyanusum_ben

Ziyaretçi
kızlar ben 4aylık hamileyim 2-3gündür akıntım var biraz,

dün eşimde izinliydi sabah birlikte olduk sonra akşam üstü markete gittik ve ben orda akıntım varya neden acaba dedim
kaç gündür dedi 2-3gündür dedim

bana ne dese beğenirsiniz; ee bana neden söylemedin,bu sabah benimle birlikte oldun ya hastalık felan kaparsam nolcak ozaman sorarım ben sana dedisenağlamasenağlama
bunları söylerken normal ses tonu ve yüz ifadesi vardı ama önemli olan kızmış olması değil elbetteki söylediği laflar zaten başka bişeyden dolayı oralim bozuk yüzüm asıktı bide bunu diyince iyice kötü oldum ağlamamak için kendimi zor tuttum,senağlamasenağlama

ama ağzımı açıp tek tek kelime söylemedim yorum yapmadım ama buna kızdığımı anlamadı sanırım ,akşamda hala bana kızıyor bu aralar bana ters davranıyorsun şu suratını bu hale sokmayı nasıl beceriyorsun ağzından tek kelime çıkmıyor felan felan

ee bana neden söylemedin,bu sabah benimle birlikte oldun ya hastalık felan kaparsam nolcak ozaman sorarım ben sana dedi

ben okuduğum an dumur oldum sen duyunca bide hamilelikte yani bilimiyorum çirkin bir söz
ben sorulara iyi cevaplar yazarımda buna ne yazabileceğimi bilemedim

çok kötüyüm ya aynen beynimden aşağı kaynar sular döküldü,
ve eşimden bunu duyacağım 40yıl aklıma gelmezdi
yüzüne baktım şakamı diye değil çok kırgınım ama farkında bile değil

Ya rabbi ya,ne hastalığı kapacakmış ki:uhm:.

şaka mı yaptı acaba?hamilelik tabi duygusal olduğun için ciddiye almış olabilir misin canım:1no2:?

eğer ciddiyse zaten düşüncelerimi yazmayayım,ayıp etmiş diyorum...

Erkekler demiyorum başka bir şey demiyorum arkadaşımın da eşi ona aynı böle birşey yapmıştı üstelik kız korkmuştu gidelim hastahaneye demişti ama götürmedi ve kız tek başına gitmek zorunda kaldı. Hamile hamile annesine mi gitmedi hastahaneye mi gitmedi yük mü taşımadı neler neler. Yani benim buna bir yorumum olmaz zaten sözün bittiği yer hiç abartmamışsın bence merak etme hatta ben olsam çingenelik bile yapardım orda marketin içinde ama değişmezler kafalarını açıp bir şey koyamazsın. Allah görüyor de tek teselli budur. Ondan sonra bebek olunca gör sen sadece sevme işine bakacak......

Bebeği ve seni düşünmüyor kendinin hastalık kapacağınımı düşünüyor? Pes yani...
Çok düşüncesiz bir eşiniz varmış ama sizde içinize atmayın lütfen konuşun onunla, hamilelikte hassas olduğunuzu bu durumun geçici olduğunu ve sizi kırdığınızı söyleyin, hem bakın eşiniz suratını bu hale getirmeyi nasıl başarıyorsun demiş, demekki sizin kırıldığınız noktayı anlamamış,eşinizde bu durumdan hoşnut değil hem kim isterki yanında suratı asık birini görmeyi, onun için iletişim diyorum başka birşey demiyorum.

Son düzenleme:
Ama burada seni düşünmüş eşin kötü birşey dememiş ki :teselli:

ya böyle birseyi nasil söyler anliyamadim, o senin hamileligini düsünmesi lazim neden hasta olacakmiski simdiye kadar olmadiysa sen ona abartmamasini söyle ....
kafana takma canim o söyledigi lafin yanlis oldugunu anlar insaallah sende ona suratini as konusma nedenini sorarsa icini dök anlat.....icine atma herseyi oldumu ....

bebeğe bakmış bakmamış umrumda değil

ama bu lafı içimi acıttı

ve canım şaka değildi ve böyle şaka bile yapılmaz ya çok kötü oldum

aslında diyorumya benim eşim benimle ilgilidir, onun için bunu duyacağım40yıl aklıma gelmezdi

bence biraz abartmışın.belki hamile olduğun için biraz ciddiye almış olabilirsin.şimdi sorsan eşine hatırlamaz bile...:sm_confused: ben olsam direk şaka yaparım evet sanada bulaştı nolacak şimdi :icecream: bence üzülmene bile gerek yok a.s.

sadece hamilelik değil normal durumda da söylenmez ki böyle şeyler sen söyle bakalım ona senden hastalık kaparım diye anında kendini savunmaya geçer cinsel hastalıklar adı üstünde cinsellikle geçer sende de olsa olsa mantar vardır başka bir hastalığın olması için o hastalığı taşıyanlarla ilişkiye girmen gerekir ki bide hamilesin o kadar ultrason çekiliyorsun mutlak hastalığın belli olur ay ne bileyim kadın hastalıklarınıda pek bilmem ama kadından erkeğe geçen hastalıkların ne olduğunu az çok biliyorum dediğim gibi tuhaf bir kelime gerçekten çok çirkin bir söz

ya abartmış olduğuma inanmiyorum aslında bende abarttım demeyi istiyorum ama

şöyle söyliyim benim akıntım var bebekle ilgili bişey olabilir neden bana söylemiyorsunmu demeliydi yoksa

benimle birlikte neden oldun ya hastalık kaparsam ne olacak mi demeliydi

ben neyim kimimki ona hastalık kaptırıcam
biz onlar yüzünden ilk evlendiğimizde neler yaşıyoruz tahriş oluyor ,mantar oluyor

ve o birlikte olmak için bi tarafını yırttı yaşlvardı

Ben ilk satirlari okurken , seye kizdi sandim,
yani, niye söylemedin askim sabha birlikde olmazdik hem dr. giderdik falan diyecek diye beklerken, adamin söyledigine bak.

yuhhhhh yani, ayip be.

Ama seni de anlamiyorum, hic bir laf söylemedim diyorsun, neden bunu övünerek söylüyorsun???
Kocana bir laf etmeyince iyi mi oluyorsun?
Tam tersine adam hatasini bilmiyor, senin neye kirildigini bilmiyor, sen söylemesen nasil bilsin?

Adamin sana karsi bir hata yaptiysa bunu da ona söylemek en dogal seydir, yani evlilik altan almak agizini kapatmak degilki???

Bu konudada seni hicmi hic anlamadim.

canım yalnız hala söylüyorum sen birazda hamilelikle ona kızıyorsun.çünkü eşin sadece bu yüzden değil suratın asık falan bu yüzden de sana kızmış içten içe oda öyle yansımış.başka ifadelerle.olay hastalık kapması değil yani.benim düşüncem.

işte oda bilmiyorki bide mantar bile değilim gebelikte akıntı normalmiş ,
kaşıntı yanma hiçbişey yok sadece ıslaklık hissediyorum bazen,
ama oda bilmiyor kadından erkeğe öyle ciddi hastalıkların geçemeyeceğini

bilmesede bu denirmi ya ,bi kadına bu denirmi onun konuşmak bile istemiyorum bu konuyu ama normalede dönemem çok moralim bozukya çok kırıldım ondan bugüne kadar hiç bu tarz bişey duymamıştım

mor okyanus bak bişey anlatayım sana birgün eşim deli gibi kaşınıyor bir gün değil iki gün değil hemen hemen 10 gün boyunca neden kaşınıyon dedim bilmiyorum her halde alerji oldu dedi bende dedim ki aman dikkat et eğer bir hastalık kaptıysan bana bulaştırma vallah senin için kötü olur dedim aman o lafı diyen benmiyim demedik lafı bırakmadı zavallım meğer sendetik kilotlar yüzünden kaşınıyormuş ama dünya hali bu korktum olur olur şeytana uyarda ceremesini ben çekerim

ay cümleyi okumaya başladığımda "madem akıntın var neden benle birlikte oldun ya bebeğe birşey olsaydı, kaç gündür niye söylemiyorsun hastaneye giderdik" falan diyecek sanmıştım am okuyunca şok oldum!!
ya eşin çok cahil, sen birinden hastalık kapmadan sadece akıntı sebebiyle hastalık bulaştırabileceğini düşünüyor ya da çok kaba ve bencil..
ayrıca şaka bile olsa böyle bir şey denir mi ya, zaten hamilesin daha hassassın...
bazen çok öküz oluyor bu erkekler ya (sadece eşine demiyorum canım genel konuşuyorum yanlış anlama lütfen), ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor klava:

evet bende öyle diyecek sandım neden söylemedin hastaneye giderdik diyecek sandım ama sonunu duyunca şok oldum
Ama seni de anlamiyorum, hic bir laf söylemedim diyorsun, neden bunu övünerek söylüyorsun???
ne övünmesi ya ne alaka öyle bir şok oldumki ağzımı açsam konuşamadan hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım markette,
boğazım düğüm düğüm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…