Ben mi abartmışım yani?...Eşime çok kızgınım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mor_okyanusum_ben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim boş bulunmuş ama bu teselli değilki ha kafasından geçirmiş ha dilinden demekki içinde böyle bişey var

akıntısı olan benim ,hamile olan benim ,ben onunla birlikte oluyorum mikrop kaparım bişey olur demiyorum

o bana ne diyor ya

yok zaten artık doğuma kadar yanıma yaklaşamaz zaten ben uzun bi süre bu lafı unutamam

bencede arkadasin dedigi gibi
o sana dokunmaya kalkinca sende aynen hasltalikliyim ben de
daha dört ayliksin
muhakkak canina tak edecek ve seninle beraber olmak isteyecektir
yada bebegi yaparkende hastalik kapmis olabilirsin istersen bir
doktora gidelim de bakalim tepkisi ne olacak :))))

Bu nasıl bir yorum böyle :1shok:unutmayın onlar yakında bebek sahibi olacak bir çift. İki taraftada gerginlik olabilir. Karşılıklı oturup konuşmadan rahatsızlık duyduğumuz şeyleri açıkça ifade etmeden karşımızdaki kişinin anlamasını beklemek çok bencilce olur. Üstelik yaptığını ödetmek intikam almak yada o yaklaştığında ben hastalıklıyımdır falan demek laf çarpmak çok çocukça olur ve konuyu uzatıp aradaki ilişkiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Unutmayın siz evlisiniz düşman değil. Mutlaka evlilikte bu tür yanlış anlaşılmalar yada anlık bu tür saçma düşüncelerden sorunlar olur en iyisi karşılıklı oturup konuşarak konuşmalarına dikkat etmesini ve hassas bir dönemde olduğunuzu hatırlarak konuşmanızdır. Aksi halde ikinizde yıpranacaksınız bu düşünceleri uzatmak yerine bebeğiniz ve geleceğinizle ilgili konuşmalar yapmanız gerek.... Mutluluklar..a.s.

canim gecen haftalarda buna benzer bi olayda benim basima geldi.enistem almanya ya 3 haftaligina gezmeye geldi.biz dolayisiyle esimin her istediginde beraber olamadik.tabi bizimki bu arada beni bi kasik suda bogacak,neyse enistemin gidecegi gün kahvalti sofrasinda peynirler zeytinler havada ucustu,yani bende sinirlenip karsilik verdim.bana ne dese begenirsiniz,sivilcen cikmis igrenc görünüyorsun,su haline bak gibi agir laflar söyledi.simdi nasilmiyiz,bin kere özür dilemeler,cicek almalar,falan filan.beni her öpmeye kalkmasinda diyorumki ayyy sana illetim bulasir dokunma ben igrencimya onun icin.kötükedihüso

Son düzenleme:
eşinin lafı gerçekten kırıcı hiçde abartılacak bir şey yapmamışsın ama senin için şimdi önemli olan bebeğini düşünmek lütfen üzüldüğünü hisseder

eşiniz tek kelimeyle densiz biri......

mesaj attım ona

ve yazdığı cevap; ya aşkım sen bunu gerçekten ciddiye aldınya pest doğrusu, bişey diyemiyorum,ben sana sadece takıldım o kadar by.

tamam işte o takmıyor kafaya sende takma sende onun gibi üsten geç yeri geldiğinde lafını hatırlat muhakkak hatasını anlayacak

2.mesaj ;sen iyi değilsin ben bilmiyormuyum nasıl kapıldığını hastalığın

3.mesaj ; ya vallahi pes doğrusu aşkım,bu kadarda olmaz ya bide haklıymış gibi konuşuyorsun hiç takılmayalım sana o zaman,neyse uzatmaya gerek yok aşkım biraz düşün bakalım

tamam haklısında ,ya ben anlamıyorum ben onun karısıyım ,hamileyim zaten moralim bozuktu bu söylenirmi yani insan sinirini almak istiyor,öyle kolayca nasıl unutabilirim off konuştum işte attğı mesajlara bak

evet işte ya çok kırıcı özür dilesede hediyeler alsada o laf onun kalbinden geçti bi kere daha neye yarar

eşinin lafı gerçekten kırıcı hiçde abartılacak bir şey yapmamışsın ama senin için şimdi önemli olan bebeğini düşünmek lütfen üzüldüğünü hisseder

elimde değilki canım

şimdi ne yapmalıyım tepkim ne olmalı ne demeliyim ,
nasıl bir yol izlemeliyim

konuşup içindekileri söylersen,
kırılmışlığın geçicektir...

mesaj attım ona

ve yazdığı cevap; ya aşkım sen bunu gerçekten ciddiye aldınya pest doğrusu, bişey diyemiyorum,ben sana sadece takıldım o kadar by.

2.mesaj ;sen iyi değilsin ben bilmiyormuyum nasıl kapıldığını hastalığın

3.mesaj ; ya vallahi pes doğrusu aşkım,bu kadarda olmaz ya bide haklıymış gibi konuşuyorsun hiç takılmayalım sana o zaman,neyse uzatmaya gerek yok aşkım biraz düşün bakalım

mesajlara bak bide özür dileyeyim bari:a015:senağlamasenağlama

ayy bence abartmışsın ;hassasın bu ara bide moralin bozuktu ondan takmışsın bu kadar..büyütme bence erkekler böyleler ne yapalım..

akıntıdan hastalık kapılsaydı şimdiye tüm
kadınlar kocalarını gömmüştüdelikafaduldendelikafadulden
ya böyle saçmalık olurmu? noolucakmış yani ne hastalığı kapacakmış..
ayrıca sen hamilesin..
insan seçer kelimelerini öyle konurşur!!!

yok o bana takılmışta ben anlamamışım,o hastalığın nasıl kapıldığını bilmiyormuymuş,neden böyle yapıyormuşum

hiç umrunda bile değilim,hissettiklerim umrunda bile değil dahada sinirim bozuldu

konuştum işte çok anladıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…