M
mor_okyanusum_ben
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mor_okyanusum_ben
-
bundan sonra sana dokunmak istediğinde ben hastalıklıyımdır belki dokunma bana de..bu şekilde uzak dur..öptürme bile, bu ne biçim hakarettir ya..bu erkeklerin kadınlara verdiği değere bakın!, resmen bencilliğin üst seviyesi..üzme canım kendini, toparlan, bu sözlerinin hesabını bi şekilde ödet ona..sende biraz bencilce davran kendini düşün, iyilik yaramıyor demekki bunlara.
bundan sonra sana dokunmak istediğinde ben hastalıklıyımdır belki dokunma bana de..bu şekilde uzak dur..öptürme bile, bu ne biçim hakarettir ya..bu erkeklerin kadınlara verdiği değere bakın!, resmen bencilliğin üst seviyesi..üzme canım kendini, toparlan, bu sözlerinin hesabını bi şekilde ödet ona..sende biraz bencilce davran kendini düşün, iyilik yaramıyor demekki bunlara.
Bu nasıl bir yorum böyle :1shok:unutmayın onlar yakında bebek sahibi olacak bir çift. İki taraftada gerginlik olabilir. Karşılıklı oturup konuşmadan rahatsızlık duyduğumuz şeyleri açıkça ifade etmeden karşımızdaki kişinin anlamasını beklemek çok bencilce olur. Üstelik yaptığını ödetmek intikam almak yada o yaklaştığında ben hastalıklıyımdır falan demek laf çarpmak çok çocukça olur ve konuyu uzatıp aradaki ilişkiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Unutmayın siz evlisiniz düşman değil. Mutlaka evlilikte bu tür yanlış anlaşılmalar yada anlık bu tür saçma düşüncelerden sorunlar olur en iyisi karşılıklı oturup konuşarak konuşmalarına dikkat etmesini ve hassas bir dönemde olduğunuzu hatırlarak konuşmanızdır. Aksi halde ikinizde yıpranacaksınız bu düşünceleri uzatmak yerine bebeğiniz ve geleceğinizle ilgili konuşmalar yapmanız gerek.... Mutluluklar..a.s.
canim gecen haftalarda buna benzer bi olayda benim basima geldi.enistem almanya ya 3 haftaligina gezmeye geldi.biz dolayisiyle esimin her istediginde beraber olamadik.tabi bizimki bu arada beni bi kasik suda bogacak,neyse enistemin gidecegi gün kahvalti sofrasinda peynirler zeytinler havada ucustu,yani bende sinirlenip karsilik verdim.bana ne dese begenirsiniz,sivilcen cikmis igrenc görünüyorsun,su haline bak gibi agir laflar söyledi.simdi nasilmiyiz,bin kere özür dilemeler,cicek almalar,falan filan.beni her öpmeye kalkmasinda diyorumki ayyy sana illetim bulasir dokunma ben igrencimya onun icin.kötükedihüso
eşinin lafı gerçekten kırıcı hiçde abartılacak bir şey yapmamışsın ama senin için şimdi önemli olan bebeğini düşünmek lütfen üzüldüğünü hisseder
şimdi ne yapmalıyım tepkim ne olmalı ne demeliyim ,
nasıl bir yol izlemeliyim
nasıl bir yol izlemelisin ..
bence kırıldığını eşine belirt..
sabah ki sözünden dolayı,, şöyle şöyle hissettim de..
böyle düşünüp kırıldım de..
..
sen neden hastalık kapacağını düşündün ki diye sor...
bir hastalık olucaksa olur zaten...akıntı ile ortaya çıkmaz ki bu.. diye düşünüyorum de...
açık olup konuş bence ..
gizli kapaklı kalıp içinde kurup biriktirme..
konuşun..anlayın..anlaşın..anlaşamassanız da
anlaşamadığınıza anlaşın..
ama bitirin..sürünceme de kalmasın kırıklığın..
mesaj attım ona
ve yazdığı cevap; ya aşkım sen bunu gerçekten ciddiye aldınya pest doğrusu, bişey diyemiyorum,ben sana sadece takıldım o kadar by.
2.mesaj ;sen iyi değilsin ben bilmiyormuyum nasıl kapıldığını hastalığın
3.mesaj ; ya vallahi pes doğrusu aşkım,bu kadarda olmaz ya bide haklıymış gibi konuşuyorsun hiç takılmayalım sana o zaman,neyse uzatmaya gerek yok aşkım biraz düşün bakalım
mesajlara bak bide özür dileyeyim bari:a015:senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?