Ben mi abartmışım yani?...Eşime çok kızgınım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mor_okyanusum_ben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boşver takma kafaya lafın altında kalmak istemiyorsan git doktora al raporunu vur suradına bu lafınıda benimki söylediğimi hala nasıl yüzüme vuruyorsa yeri geldiğinde sende vur yüzüne

cudi rapordan felan çok onunla konuşucam tabiki hayatta duramam bide anlamadı ya inanamıyorum aklıma geldikçe sinir beni boğuyor resmen

Ya canım bu akıntı çoğu kadında oluyor sanırım...eşin çok bilgisiz olsa gerek sen bunu söylerken bir anda ağzından çıkmıştır... Bence bu lafın altında başka birşey var. Sen dedinya suratım gülmüyor, bana diyor neden suratını böyle yapıyosun gibi şeyler.... yani sanırım adam senin başka şeylerine kızmış... bunun acısını seni böyle kırarak almaya çalışmış o anda.... tabi kötü olur insan sabah birlikte oluyosun sonra bu lafı diyor. Çok aşağlayıcı gelmiştir....

bilmiyorum bu aralar canım herşeye sıkılıyor ama sanki bu yersiz bi sinirlenme gibi gelmiyor,

erkeklere illaki herşeyi anlatmakmı lazım neden hatalarını anlamıyorlar,neden bu kız neden mutsuz diye düşünmüyorlar

bide şimdi, konuşucamya savunmaya geçecek daha çok sinir olucam ya

bundan sonra doğuma kadar birlikte olmicam onunla bunun fena ödicek

yani arkadaşlar pesss böyle bir şey şaka bile olsa nasıl söylenir anlamadım arkadaşım senin hiç abarttığın falan yok sen bence çokta rahat karşılamışsın aynı şeyi benim eşim yapsa ben o söylediği anda onu orda bırakır eve giderim evde açar ağzımı yumarım gözümü bide ben hamileyken söylicek ha bunu kötükedihüsokafamçokkarıştı

hayatım şu anda çok öfkelisin ama bunun ceremesini sonra sen çekersin, sakın inat edip olayı büyütme, çünkü öyle yapınca nedense erkeklerin gözü hemen dışarı kayıyor tecrübeyle sabittir.

ızabelle işte diyorumya normalde bu olsa benimde yapacağım o

ama zaten moralim bozuktu ,bunu duyunca boğazım düğüm düğüm oldu kendimi tanıyorum ağzımı açtığım andan hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım çok çok kötü olacaktı

bide kavga etmek istemiyorum bende öyle sakin konuşup öyle şeyler söyleyip onun canını yakmak istiyorum

okyanusum sinirlenme üzülme boşver bu bebeğide etkiliyor biliyorsun sonra sen sıkıntısını çekecen

cnm evet hoş bir laf değil ama çok da ciddiye alma.erkekler arada böyle saçmalıyorlar işte.hayırlı hamilelikler bu arada :))

bu yaptığı çok kırıcı ben ona anlatıcam o önce savunmaya geçecek sonra özür dileyip öyle bişey demek istemedim diyecek

ama benim ona öfkem geçmeyecek

nalmert eşim bunu yapmaz yani o aslında böyle biride değil 3senelik evliyim bunu bırak bana kırıcı tek lafı olmadı,her istediğimi yapar ,içim kalmasın gönlüm kırılmasın diye uğraşır

ama son 1aydır ben çok mutsuzum sinirliyim onuda karşıma alıyorum çoğu zaman herşeye kızıyorum
bilmiyorum ya bende bilmiyorum çok mutsuzum

şimdi ne yapmalıyım tepkim ne olmalı ne demeliyim ,
nasıl bir yol izlemeliyim

şimdi ona cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili bir mesaj atıam bakalım anlayacakmı

okuduklarıma inanamıyor, böyle birşey gebe olmayan insanı bile ne kadar çok üzer ve kırar.
Bu hiçkimseye söylenmezki, kaldıki karnında senin çocuğunu taşıyan eşin var.
Yok yok buna inanmak istemiyorum. Bende çok güzel bir şekilde konuşmanız lazım.
Tamam şimdi hamileyim çok hasas ve duygusalım ama emin olabilirsinki bu lafı gebe olmadığım
zamanda bile işitseydim üzüntüm aynı büyüklükte olurdu. Sen ben e bebeğini düşünmüyorsun
kendi sağlığını düşünüyorsun. vs vs diye konuşur ne kadar üzüldüğümü dile getirirdim
eğer konuşmazsan bu ve bunun daha kötüsü dialoglarda bulunabilir.

Herkesten çok özür diliyorum YUUH hemde kocaman bir YUUH ula adam o kadın senin karın ve senin bebeğini taşıyo ne hastalık bulaştıracak telaş yapıp eşini dok. götürsene ne mantıksız insanlar varya benim eşim bana bunu diyecek o an markette bırakır giderim bidahada yaklaşmam ben hastalıklıyım senin çocuğunu taşıyorum yaa haniii hastalıklıyım ben derim bin pişman ederim bu lafıından dolayı onu

nasıl bir yol izlemelisin ..
bence kırıldığını eşine belirt..
sabah ki sözünden dolayı,, şöyle şöyle hissettim de..
böyle düşünüp kırıldım de..
..
sen neden hastalık kapacağını düşündün ki diye sor...
bir hastalık olucaksa olur zaten...akıntı ile ortaya çıkmaz ki bu.. diye düşünüyorum de...
açık olup konuş bence ..
gizli kapaklı kalıp içinde kurup biriktirme..

konuşun..anlayın..anlaşın..anlaşamassanız da
anlaşamadığınıza anlaşın..
ama bitirin..sürünceme de kalmasın kırıklığın..

çok üzülüyorum çpk
onu hiç tanıyamamışmıyım ben

aradı aradı açmadım aşkım noldu bana bi mesaj atmışsın ama anlayamadım yazmış

anlamamsı imkansız

böye bir şeyin şakası bile yapılmaz, sanırım eşiniz boş bulunuş, sizi krmak istememiştir bu hamile halinizle, üzülmeyin ki bebeğinizi de üzmeyin, hisseder o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…