böyle düşünüyosan bitsine kadar getirdi lafı.
Kızlar meraba sevgilimle 2 yıldır beraberiz. Annesi çok cana yakındır beni de sever arayıp sorar napıyosun nasılsın diye. Sevgilim tek erkek çocuk ve annesi inanılmaz düşkün ayrı şehirdeler bi takım şartlar nedeniyle geçici süreliğine ve annesi Şafak sayıyor. Hergün telefonda en az bir saat görüşüyorlar sevgilim dışarı çıktığında yazmaz ama annesine rapor verir yani annesinden öğrendiğim çok oldu nerde olduğunu.
Hanımlar bu kadarı normal midir ya? Bunu yumuşak bi dille söyledim ve bana sert çıktı böyle düşünüyosan bitsine kadar getirdi lafı. Bu şimdiden böyleyse ilerde 3 kişi evli oluruz diye düşünüyorum Nası davranmaliyim hiç bilmiyorum
Ayy çok güldümKaç kaç Arkana bile bakma
Tanili merak etmemesi anormal zaten ama her gün saatlerce konuşur muydunuz yani ne konuşulur kiaçıkçası şuan aoğlum küçük ve farklı şehirde olsa ben de arar nerde olduğunu sorardım
Oğlum benim ya ötesi varmı merak ederim tabiki
Aynen öyle yani evlenince zaten onlara yakın oturmamızı istiyor şimdiden beni aradığında bunu dile getirir hepAy hiç bulaşma bence uzak dur.
Çekilmez.
Kv.de havalara girer evlendikten sonra emin olabilirsin
Ayrıl. Sevenlerin arasına girme.Kızlar meraba sevgilimle 2 yıldır beraberiz. Annesi çok cana yakındır beni de sever arayıp sorar napıyosun nasılsın diye. Sevgilim tek erkek çocuk ve annesi inanılmaz düşkün ayrı şehirdeler bi takım şartlar nedeniyle geçici süreliğine ve annesi Şafak sayıyor. Hergün telefonda en az bir saat görüşüyorlar sevgilim dışarı çıktığında yazmaz ama annesine rapor verir yani annesinden öğrendiğim çok oldu nerde olduğunu.
Hanımlar bu kadarı normal midir ya? Ben anne kız olarak konuşmuyorum her gün aaatlerce Bunu yumuşak bi dille söyledim ve bana sert çıktı böyle düşünüyosan bitsine kadar getirdi lafı. Bu şimdiden böyleyse ilerde 3 kişi evli oluruz diye düşünüyorum Nası davranmaliyim hiç bilmiyorum
Mutlu mutlu yaşasınlar ana oğulAyrıl. Sevenlerin arasına girme.
Tanili merak etmemesi anormal zaten ama her gün saatlerce konuşur muydunuz yani ne konuşulur ki
Evet. Şimdi gülüyosun ama ileride gülmeyeceksin.Geri adım attı zaten ama
Mutlu mutlu yaşasınlar ana oğul
"Sevgilim dışarı çıktığında yazmaz ama annesine rapor verir" yazmışsın ya. O raporu sana vermesi anormal zaten, annesine vermesi gayet normal. Bak benim yaşım kırka yaklaşıyor. Evli barklı kadınım. Annemle aynı şehirde yaşıyoruz, haftada bir de gidiyorum yanına. Ama hala her saban annemi arar, hal hatır sorar, nasıl olduğumu anlatırım. Bu annemin evliliğimde üçüncü kişi olduğu anlamına gelmiyor. Çünkü asla karışmaz, karıştırmam da. Bazı ailelerde bu artık bir gelenek halini almıştır. Alışkanlıktır. Senin yapmıyor olman, başkasının yapmasını anormal kılmaz. Yani bu konudan sevgiline şikayet etmeye zaten hakkın yoktu. Ha şikayet ettin, o da bu şekilde cevap vermiş. Bundan sonrasına artık sen karar vereceksin. Eğer sana uygun değilse vakit geç olmadan bitir. Yok eğer bitirmeyeceksen kafana takma, dile de getirme.Kızlar meraba sevgilimle 2 yıldır beraberiz. Annesi çok cana yakındır beni de sever arayıp sorar napıyosun nasılsın diye. Sevgilim tek erkek çocuk ve annesi inanılmaz düşkün ayrı şehirdeler bi takım şartlar nedeniyle geçici süreliğine ve annesi Şafak sayıyor. Hergün telefonda en az bir saat görüşüyorlar sevgilim dışarı çıktığında yazmaz ama annesine rapor verir yani annesinden öğrendiğim çok oldu nerde olduğunu.
Hanımlar bu kadarı normal midir ya? Ben anne kız olarak konuşmuyorum her gün aaatlerce Bunu yumuşak bi dille söyledim ve bana sert çıktı böyle düşünüyosan bitsine kadar getirdi lafı. Bu şimdiden böyleyse ilerde 3 kişi evli oluruz diye düşünüyorum Nası davranmaliyim hiç bilmiyorum
Bitsin demis adamAynen öyle yani evlenince zaten onlara yakın oturmamızı istiyor şimdiden beni aradığında bunu dile getirir hep
açıkçası şuan aoğlum küçük ve farklı şehirde olsa ben de arar nerde olduğunu sorardım
Oğlum benim ya ötesi varmı merak ederim tabiki
şuan kardeşimle şehir dışındayız hergün görüşürüz annemle-babamla telefonda skpye de aynen yemek yedin mi-meyve yedin mi sizin oralar çok soğuktur kendileri sıcak şehirde sıkı giyinin hasta olmayın vs illa ki konuşulacak şeyler bulumuyor :)Yani size öyle gelmesin saatlerce şöyle olabilir güncel olayları etrafta olan bitenleri anlatıyordur
yada yemek yedin mi ne yedin doğru söyle aman üşütme sıkı giyin geç uyuma sonunu da buna bağlıyordur .
Yani ben böyle yapardım sanırım :))iyi yönden bak olaya ya bence
Canım evlenince çok yıpranırsın o yüzden hiç uzatmadan ayrıl derimAynen öyle yani evlenince zaten onlara yakın oturmamızı istiyor şimdiden beni aradığında bunu dile getirir hep
Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)Yani size öyle gelmesin saatlerce şöyle olabilir güncel olayları etrafta olan bitenleri anlatıyordur
yada yemek yedin mi ne yedin doğru söyle aman üşütme sıkı giyin geç uyuma sonunu da buna bağlıyordur .
Yani ben böyle yapardım sanırım :))iyi yönden bak olaya ya bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?