Yok bana rapor vermesini beklemiyorum ama aradığımda açmaz mesajıma cevap vermezken telefonda bir iki saat konuşabilmesine çok bozuldum en azından şurdayım burdayım diyebilir bana merak ediyorum çünkü endişeleniyorum"Sevgilim dışarı çıktığında yazmaz ama annesine rapor verir" yazmışsın ya. O raporu sana vermesi anormal zaten, annesine vermesi gayet normal. Bak benim yaşım kırka yaklaşıyor. Evli barklı kadınım. Annemle aynı şehirde yaşıyoruz, haftada bir de gidiyorum yanına. Ama hala her saban annemi arar, hal hatır sorar, nasıl olduğumu anlatırım. Bu annemin evliliğimde üçüncü kişi olduğu anlamına gelmiyor. Çünkü asla karışmaz, karıştırmam da. Bazı ailelerde bu artık bir gelenek halini almıştır. Alışkanlıktır. Senin yapmıyor olman, başkasının yapmasını anormal kılmaz. Yani bu konudan sevgiline şikayet etmeye zaten hakkın yoktu. Ha şikayet ettin, o da bu şekilde cevap vermiş. Bundan sonrasına artık sen karar vereceksin. Eğer sana uygun değilse vakit geç olmadan bitir. Yok eğer bitirmeyeceksen kafana takma, dile de getirme.
şuan kardeşimle şehir dışındayız hergün görüşürüz annemle-babamla telefonda skpye de aynen yemek yedin mi-meyve yedin mi sizin oralar çok soğuktur kendileri sıcak şehirde sıkı giyinin hasta olmayın vs illa ki konuşulacak şeyler bulumuyor :)
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama bazen vicdan yapıyorum abarttığımı düşünüyorumbaşınıza geleceği biliyorsunuz. açık açık da demiş yani evlensenizde annesi uğruna boşanabilecek bir adam. Şahsi fikrim kendinizi yormayın bu insan için.
O zaman bu konuyu anne olayından bağımsız halledeceksin. Bu tamamen ikinizin arasında. Rahatsızlığını anlat. Ve yine iş sende bitiyor. Yani senin aramalarına, mesajlarına cevap vermeyen bir adamla yürütebilir misin, yürütemez misin bu tamamen sana kalmış.Yok bana rapor vermesini beklemiyorum ama aradığımda açmaz mesajıma cevap vermezken telefonda bir iki saat konuşabilmesine çok bozuldum en azından şurdayım burdayım diyebilir bana merak ediyorum çünkü endişeleniyorum
Yani ilk gittiğinde belki de iş için bir yerde olan adam her gün neden aransın ki
Nerede olduğunu ben bilmem annesi bilir demiş konu sahibi bence sevgilisinin de annesinin de bilmesi gerekmez
İki üç günde bir konuşulup genel geçer hal hatır sormanın ötesi bana abartılı geliyor ya da annenin işi gücü yok kendini oğlu ile var hissediyor
Kıskanç gelin
Ama damdan'cım mesela çıkmadan sabah annesi arasa oğlum bugün nasılsın diye sorsa annecim iyiyim bugünde buraya gidiyorum derse yani yanlış anlama sohpet arasında dese ne varki birşekilde anne illaki biliyor .
Bak şimdi işim ile evim 1 saat mesafede annem arar vardın mı kızım yaptınmı kızım kahvaltını şu bu o diye bir şekilde sorar nerde olduğumu bilir 33 yaşında 2 çocuklu bir kadınım ama genede sabahları yarımsaat konuşuyorum.
Birde 2-3 gün annemin sesini duymasam patlarım yaniBanada annemden geçmiş olacakki işyerine varınca ben başlarım anne oğlum yedimi ,kv kızım yedimi mutlumu e soruyorum buluyorum bişeyler işte.
Bence adı sadece sevgidir bağlılıktır ,açıkçası kendi adıma ben art niyet göremedim bu konuda ,tabi herkesin görüşün farklısır aynı olmasını bekleyemem :) gerisinide konu sahibi ileriki zamanda hal ve haraketlerinden yola çıkarak değerlendirecek ona göre evlilik yoluna adım atacak zaten :)
Ayy ben gelemem işte buna
Mıç mıç
Yetişkin insanım gediğim içtiğim hesap veremem kimseye
Eşimle birlikte çalışıyoruz mesela onunla da konuşmayız biz işimiz yoksa ayy nerdesin vs diye
Bana boğucu gelir annemle de konuşmam sık
hatta burada da yazarım insan aynı evde yaşadığı annesi ile iş yerinde neden yarım saat konuşur diye
Her gün annem beni hiç aramadı ondan eziğim galiba der sana da sevgilerimi gönderirim sen mutlu ailen mutlu ne güzel
Valla oğlan annesiyim, daha minik bir bebek olsa da.Oğlan anneleri yerini almış hemen. Kız burda annesini niye arıyor demiyor. Elbet arayacak,konuşacak. O da annedir merak eder yaşı kaç olursa olsun.. dozajın fazlalığı söz konusu burda,ana kuzusu denilen cinsten.. kaç kızım sen,anası yer bitirir seni..
Alkışlıyorum.. keşke herkes bu bilinçte yetiştirebilse çocuklarını.. malesef böyle değil genelde.. o yüzden burda yada çevremizde görüyoruz işte erkeklerdeki sıkıntıları..Valla oğlan annesiyim, daha minik bir bebek olsa da.
Hep derim benden uzak, mutlu olsun inşallah diye.
Bana bağımlı büyüyen bir erkek, yuvasında hiç huzur bulamaz çünkü olgunlaşamaz.
Annelik, babalık elbette ki çok farklı şeyler ama doğurduğumuz çocuklar tapulu malımız değil.
Onlara 'kendi seçimleriyle' hayatta kalmasını, birey olmasını öğretemiyorsak, doğurmayalım bir zahmet...
Ahh ahhh bende çocuk sahibi olmadan hatta çocuklar büyüyüp yuvadan uçmadan önce böyle düşünürdüm.Yani ilk gittiğinde belki de iş için bir yerde olan adam her gün neden aransın ki
Nerede olduğunu ben bilmem annesi bilir demiş konu sahibi bence sevgilisinin de annesinin de bilmesi gerekmez
İki üç günde bir konuşulup genel geçer hal hatır sormanın ötesi bana abartılı geliyor ya da annenin işi gücü yok kendini oğlu ile var hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?