Ben mi abarttım:(

Benim abimle aynı şehirde oldukları halde günde 2 ya da 3 kere konuşur abim ve annem . Abim evlenmeden önce de evlendikten sonra da aynıydı yani . Aynı evde yaşarken bile konuşulur ne var ki bunda ? Bu saatlerce olmaz belki ama mutlaka bir konu uzar gider. Ben bile ailemle yaşadığım halde annemi günde 2 veya 3 kere arıyorum .Kanımca tek erkek , tek kız çocuk olması bunda bir kıstas değil . Sizinle ilişkisi ayrıdır, anne - oğul ilişkisi ayrıdır, siz ve annesi ilişkiniz ayrıdır. Ben olsam bu kadar karışmazdım.

Yok bana rapor vermesini beklemiyorum ama aradığımda açmaz mesajıma cevap vermezken telefonda bir iki saat konuşabilmesine çok bozuldum en azından şurdayım burdayım diyebilir bana merak ediyorum çünkü endişeleniyorum

e ben illaki bulurdum konuşacak valla çok sevdiğimden ve özlemimdem :))

başınıza geleceği biliyorsunuz. açık açık da demiş yani evlensenizde annesi uğruna boşanabilecek bir adam. Şahsi fikrim kendinizi yormayın bu insan için.

başınıza geleceği biliyorsunuz. açık açık da demiş yani evlensenizde annesi uğruna boşanabilecek bir adam. Şahsi fikrim kendinizi yormayın bu insan için.
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama bazen vicdan yapıyorum abarttığımı düşünüyorum

O zaman bu konuyu anne olayından bağımsız halledeceksin. Bu tamamen ikinizin arasında. Rahatsızlığını anlat. Ve yine iş sende bitiyor. Yani senin aramalarına, mesajlarına cevap vermeyen bir adamla yürütebilir misin, yürütemez misin bu tamamen sana kalmış.

Ama damdan'cım mesela çıkmadan sabah annesi arasa oğlum bugün nasılsın diye sorsa annecim iyiyim bugünde buraya gidiyorum derse yani yanlış anlama sohpet arasında dese ne varki birşekilde anne illaki biliyor .
Bak şimdi işim ile evim 1 saat mesafede annem arar vardın mı kızım yaptınmı kızım kahvaltını şu bu o diye bir şekilde sorar nerde olduğumu bilir 33 yaşında 2 çocuklu bir kadınım ama genede sabahları yarımsaat konuşuyorum.
Birde 2-3 gün annemin sesini duymasam patlarım yani Banada annemden geçmiş olacakki işyerine varınca ben başlarım anne oğlum yedimi ,kv kızım yedimi mutlumu e soruyorum buluyorum bişeyler işte.
Bence adı sadece sevgidir bağlılıktır ,açıkçası kendi adıma ben art niyet göremedim bu konuda ,tabi herkesin görüşün farklısır aynı olmasını bekleyemem :) gerisinide konu sahibi ileriki zamanda hal ve haraketlerinden yola çıkarak değerlendirecek ona göre evlilik yoluna adım atacak zaten :)

ya 1 saat ne konuşur ya kadın kadına okey kızı olur okey de yani adam sevgilisiyle o kadar konuşmuyormuş.normal mi bu? Benim eşimi de annesi arıyor hergün derdini anlatıp kapatıyor. Ben hiçbir şey demiyorum tabiki ama yani bekarken böyle konuşmuyorlardı haftada bir belki! evlenince de bir başka kıymete biniyor. Arkadaşım, herşeyi merak ediyor. çöp alsan bilmek istiyor. Adam da dengeyi bulamazsa ki anladığım kadarıyla sizinki bulamıyor kendi hayatını karartırsın ne diyim

Ayy ben gelemem işte buna

Mıç mıç

Yetişkin insanım gediğim içtiğim hesap veremem kimseye

Eşimle birlikte çalışıyoruz mesela onunla da konuşmayız biz işimiz yoksa ayy nerdesin vs diye

Bana boğucu gelir annemle de konuşmam sık

hatta burada da yazarım insan aynı evde yaşadığı annesi ile iş yerinde neden yarım saat konuşur diye

Her gün annem beni hiç aramadı ondan eziğim galiba der sana da sevgilerimi gönderirim sen mutlu ailen mutlu ne güzel

Hiç normal değil.
İnsan gün içerisinde konuşup neler yaptığını laf olsun diye anlatabiilir ama koca koca insanların ailelerine rapor vermeleri, kişiliklerinin gelişmediğine işarettir.

Sizi ilgilendiren bir durum değil ki annesiyle konuşması.
Bence haklı madem çok rahatsız oluyorsunuz ikiniz için de bitmesi daha iyi olur gibi görünüyor.

Oğlan anneleri yerini almış hemen. Kız burda annesini niye arıyor demiyor. Elbet arayacak,konuşacak. O da annedir merak eder yaşı kaç olursa olsun.. dozajın fazlalığı söz konusu burda,ana kuzusu denilen cinsten.. kaç kızım sen,anası yer bitirir seni..

Valla oğlan annesiyim, daha minik bir bebek olsa da.
Hep derim benden uzak, mutlu olsun inşallah diye.
Bana bağımlı büyüyen bir erkek, yuvasında hiç huzur bulamaz çünkü olgunlaşamaz.
Annelik, babalık elbette ki çok farklı şeyler ama doğurduğumuz çocuklar tapulu malımız değil.
Onlara 'kendi seçimleriyle' hayatta kalmasını, birey olmasını öğretemiyorsak, doğurmayalım bir zahmet...

Alkışlıyorum.. keşke herkes bu bilinçte yetiştirebilse çocuklarını.. malesef böyle değil genelde.. o yüzden burda yada çevremizde görüyoruz işte erkeklerdeki sıkıntıları..

Bence daha şimdiden annesiyle olan diyaloğuna karışmaya çalışmanız olmamış. Ortada fol yok yumurta yok altı üstü sevgilisiniz ve adamın annesiyle onu doğuran, büyütüp bu yaşa getiren kişiyle nasıl ne kadar görüştüğünün lafını ediyorsunuz. Bu durumda elbette büyük tepki çekersiniz. Çünkü buna hakkınız yok. Böyle sık görüşmelerini haber vermesini garipsemişsiniz ama bence anormal bir durum yok. Çoğu anne böyledir ve herkes sizin gibi olmak zorunda değil neticede. Sevgiliniz siz daha bitirmeden size güle güle derse şaşırmayın. Oda daha şimdiden annemle konuşmamın lafını ediyor ileride gör nasıl olur neler der diye düşünebilir. Anlıyorum sizi ilerisi için endişeleniyorsunuz anneci bir erkek mi olur diye korkuyorsunuz ama bu kadar hızlı gitmeyin herşeyin yeri ve zamanı vardır unutmayın. Böyle yaparsanız adamı kendinizden soğutursunuz. Sevgilinizide iyi gözlemleyip öyle karar verin derim.

Ahh ahhh bende çocuk sahibi olmadan hatta çocuklar büyüyüp yuvadan uçmadan önce böyle düşünürdüm.
Yaşı ne olursa olsun anne için çocuk hala küçük. Hala merak ederim. Telefonunu 3. çalışta açmasa panik yaparım. Aklıma dünyada ki her türlü kötülük gelir.
Zamanla anlayacaksınız bazı şeyleri. Ölmez sağ kalırsak ve hala buradaysak şimdinin gençleri anne olunca taraf değiştirecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…