ne gerek varmış o kadar aceleye araya biraz zaman koyacakmışız. Ne acelem varmış gerekirse 1 yıl otursam ne olacakmış vs vsBenim abimle ablam 1 ay arayla evlendi. Neden olmuyormuş öyle düğün?
Aceleci değilsiniz. Bu tip şeyler için de ailenizden izin almanız gerekmiyor evlenme çağında yetişkin insanlar olarak. Evet herkes gönülleri olsun ister ama olmuyorsa da biraz rest çekmek gerek bence.
Abimi bekleyecekmişim sonrasında da hemen peş peşe olmazmış biraz beklemem lazımmış.Maddiyatı aileniz karşılanayacaksa düğün zamanınada karışmasınlar bir zahmet. Nişanlınızla siz kararlı olun biz ayarladık salonu tuttuk habernz olsn deyin geçn
Biz böyle istiyoruz, biz böyle karar verdik demelisiniz. Evlenen sizsiniz aileniz değil.ne gerek varmış o kadar aceleye araya biraz zaman koyacakmışız. Ne acelem varmış gerekirse 1 yıl otursam ne olacakmış vs vs
Ben etmiyorum hiç . Diyorum onlara da pandemi var yazın açık havada yapın bitirin. Sonrası ne olacak yine belli değil diye. Ama sende ne meraklıymışsın evlenmeye bekle sus diyorlarBir sene bana göre uzun zaten evlilik kararı almışsınız birlikte olmak istiyorsunuz boyke şeyler o uzatmak doğru değil heleki şunu anlamıyorum abimi bekle ne demek abim mutlu olucak diye ben mutluluğunu erteleyecem bu doğru değil ailelerin böyle garip istek talepleri oluyor abimlere pandemi varda size yokmu ne olacağı belli değil malum koronadan dolayı onu bahane bunu bahane etmeyin
Ben abime de yengeme de söyledim bir kere bence yazın hava sıcakken açık havada yapın sonrası ne olacak yine belli değil diye. Yine karantina olursa ne yapacaksınız neden riske atıyorsunuz dedim. Ama çok karışmakta istemiyorum sonra kötü olan ben olurum diyeTabii ki haklısınız. Aileniz yanlış düşünüyor, koskocaman insansınız nişanlısınız ve onlardan tarih için izin/onay alma ihtiyacı niye hissediyorsunuz ki? Nişanlınızla icinize sinen tarihi ayarlayın ve kararlı olun. Abiniz mantıklı buluyor mu bu yaptıkları saçmalığı?
Şimdi yorum yaparken felaket telahı gibi düşünüp yorum yapacağım tamamen (dogaçlama)kusura bakmayınSelam kızlar ,
Ben nişanlıyım ve sonbaharda evlenmek istiyoruz. Ama ailem kesinlikle hayır diyor sebebi de nişanlı abim. O evlenmeden evlenemezmişim. Abim uzun bir süredir nişanlı covid dolayısıyla düğün ertelediler. Şimdi de düğün yeri bulamadıkları için Mayıs Haziran dan eylüle ertelediler oda daha kesin bir gün vs hiçbir şey yok. Annemler de o senin abin bekleyeceksin modunda oldukları için hiç bir plan yapamıyorum. Tamam o evlensin bir ay sonra da ben diyorum ona da yanaşmıyorlar. Aa ne acelen var diyorlar ( 29 yaşındayım haziran da 30 olacağım) . Onların içine sinen tarih muhtemelen 2022 baharı ya da yazı.....
Abim ve yengem düğünü çok istedikleri için onları anlayabiliyorum isterlerse 2 3 sene beklesinler istedikleri gibi düğün yapmak için. Ama benim için önemli değil o tarz şeyler. Ayrıca maddi olarak ailemin yapacağı hiçbir şey yok her şeyi biz kendimiz hallediyoruz.
Sizce ben mi aceleci davranıyorum onlar mı haklı ? Küçük değilim evlenip bir kaç sene sevgilimle zaman geçirip sonra çocuk düşünmeye başlarım diye planlıyorum. Tamam 1 sene çok uzun değil belki ama benim de kendime göre planlarım var ve onlara göre yaşım ilerliyor. Ailemle her konuştuğumda sen ne evlenme meraklısı çıktın abini bekleyeceksin öyle peş peşe düğün yapıldığı kimde görülmüş vs cevaplar aldığım için bir sonuca ulaşamıyorum. Sizce ne yapmalıyım onları ikna etmek için nasıl konuşmalıyım ?
inanın bilmiyorum . Doğru düzgün konuşmuyor bile abim. Ne zaman düşünüyorsunuz diyorum bilmiyorum diyor. Yer bakıyor musunuz diyorum cevap yokBıktırana kadar konuşacaksınız. Başka bir şey aklıma gelmiyor. Belki abinizden de destek alabilirsiniz. O konuşup beni beklemesine gerek yok diyebilir.
Kötü düşünmek istemiyorum ama eşten dosttan gelecek altın, takıyı da dert ediyor olabilirler. Üst üste ağır gelir diye. Ya da abinizden önce evlenirseniz “iyi” takılar size gider vs. Abiye sonra kimse bir şey takmaz.
Evet merakliyim evim yuvam olsun derdindeyim den abimin düğününe eşimle elele gelirim benide mutlu görürsünüz deBen etmiyorum hiç . Diyorum onlara da pandemi var yazın açık havada yapın bitirin. Sonrası ne olacak yine belli değil diye. Ama sende ne meraklıymışsın evlenmeye bekle sus diyorlar
onlarında durumu iyi aslında her şey hazır evleri eşyaları. Düğün yapabilmek için bekliyorlarAileniz mantıksız düşünüyor.kimin önce evlendiğinin ne önemi var?durumu müsait olan evlensin işte.ortada kesin bir tarihte yok yine ertelenirse ne olacak?çocuk düşünüyorsanız adayda varsa dediğiniz gibi ne kadar erken evlenirseniz o kadar iyi.
3 5 ay sonra olsa ne değişir diyorlar. Çok yoruculr gerçektenEvet merakliyim evim yuvam olsun derdindeyim den abimin düğününe eşimle elele gelirim benide mutlu görürsünüz de
:)Şimdi yorum yaparken felaket telahı gibi düşünüp yorum yapacağım tamamen (dogaçlama)kusura bakmayın
bence ailenizin aklınızdan şu geçiyor olabilir Eğer abinizden önce evlenirsiniz gelen akrabalar takacakları takıları size takacak ve abinizin düğünü hemen sonra olduktan sonra abinize pek takı takılmaya bilir Çünkü düğün masrafını erkek tarafı yaptığı için abine takılan takılar aileniz için daha önemli olabilir.Arda Arda evlenmenize istememelri hakkında bir senaryo yazamadım
Umarım herşey gönlünüzce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?