Dimi bide bu var buda Ola bilir böyleyse bile söylesinler gerçi bu seferde ayrım yapıldı lafı sıkıntısı olucak abine takılacak herşey el oğluna gidicek vay vay vay ince mevzularŞimdi yorum yaparken felaket telahı gibi düşünüp yorum yapacağım tamamen (dogaçlama)kusura bakmayın
bence ailenizin aklınızdan şu geçiyor olabilir Eğer abinizden önce evlenirsiniz gelen akrabalar takacakları takıları size takacak ve abinizin düğünü hemen sonra olduktan sonra abinize pek takı takılmaya bilir Çünkü düğün masrafını erkek tarafı yaptığı için abine takılan takılar aileniz için daha önemli olabilir.Arda Arda evlenmenize istememelri hakkında bşr senaryo yazamadım
Umarım herşey gönlünüzce olur.
nişanlımı çok severler. Onların tek derdi abin senden önce nişanlandı senden büyük tabiki de bekleyeceksin elalem ne der sonraAcaba aileniz kararinizin doğruluğundan emin değilde sizinde görmeniz için işi uzatmaya çalışıyor olabilirler mi???çünkü bu durumun mantıklı başka hiçbir izahı yok.sanki nisanlinizi size uygun bulmuyorlar da belki gözünüz açılır diye erteletmek istiyorlar gibi geldi bana.sebebini iyice bı sorgulayin bence.eger gerçek sebep buysa bekleyin biraz daha belki sizin göremedikleri izi görüyorlardır.ama eger sadece bizim uygun gördüğümüz zaman olsun diye diretiyorlarsa ozaman tütün salonu su tarihe karar verdik diyip çıkın işin içinden.ama gerçek sebebi bulmanız şart.hakkinizda hayırlısı olsun.
Anladığım kadarıyla abinizle iletişim kuramıyorsunuz. Sizin yerinizde olsam müstakbel eşiyle kız kıza konuşurdum, aynı süreçten geçtiği için sizi en iyi o anlarDoğru düzgün konuşmuyor bile abim. Ne zaman düşünüyorsunuz diyorum bilmiyorum diyor. Yer bakıyor musunuz diyorum cevap yok
3 ay diyorlarsa yine iyi çünkü hadi tamam deseniz hazırlıklar zaten 3 ayI bulur3 5 ay sonra olsa ne değişir diyorlar. Çok yoruculr gerçekten
evet doğru düzgün cevap vermiyor. Ama bende planımı yapmak istiyorum. Bir yandan nişanlım soruyor onada doğru düzgün cevap veremiyorum çünkü bende bilmiyorum hiçbir şeyAnladığım kadarıyla abinizle iletişim kuramıyorsunuz. Sizin yerinizde olsam müstakbel eşiyle kız kıza konuşurdum, aynı süreçten geçtiği için sizi en iyi o anlar
Çok haklısınız ailenizin düşüncesi çok saçma , umarım bu sorunu bir an önce halledersinizevet doğru düzgün cevap vermiyor. Ama bende planımı yapmak istiyorum. Bir yandan nişanlım soruyor onada doğru düzgün cevap veremiyorum çünkü bende bilmiyorum hiçbir şey
ne gerek varmış o kadar aceleye araya biraz zaman koyacakmışız. Ne acelem varmış gerekirse 1 yıl otursam ne olacakmış vs vs
Hayır abinizle yengenizin düğününü sormuyorum, ne zaman isterlerse o zaman yaparlar o hiçbirimizi alakadar etmez.Ben abime de yengeme de söyledim bir kere bence yazın hava sıcakken açık havada yapın sonrası ne olacak yine belli değil diye. Yine karantina olursa ne yapacaksınız neden riske atıyorsunuz dedim. Ama çok karışmakta istemiyorum sonra kötü olan ben olurum diye
Kesinlikle benim aklıma direk bu geldi yoksa bir anne neden istemesin ha oğlun evlenmiş önce ha kızımDimi bide bu var buda Ola bilir böyleyse bile söylesinler gerçi bu seferde ayrım yapıldı lafı sıkıntısı olucak abine takılacak herşey el oğluna gidicek vay vay vay ince mevzular
hayır demiyor. Hatta oda ee bekleyeceksin tabiki de diyorHayır abinizle yengenizin düğününü sormuyorum, ne zaman isterlerse o zaman yaparlar o hiçbirimizi alakadar etmez.
Abiniz ailenizin sizi engellemesine "saçmalamayın" falan demiyor mu? Genelde büyüklerden çekinir bu tipte aileler büyük çocukların onayını alır falan.
Haklı olabilirsiniz bence. Çok saçma şeyler ama olur mu olur.Şimdi yorum yaparken felaket telahı gibi düşünüp yorum yapacağım tamamen (dogaçlama)kusura bakmayın
bence ailenizin aklınızdan şu geçiyor olabilir Eğer abinizden önce evlenirsiniz gelen akrabalar takacakları takıları size takacak ve abinizin düğünü hemen sonra olduktan sonra abinize pek takı takılmaya bilir Çünkü düğün masrafını erkek tarafı yaptığı için abine takılan takılar aileniz için daha önemli olabilir.Arda Arda evlenmenize istememelri hakkında bir senaryo yazamadım
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Kesinlikle erkek tarafı baskı falan yapsın bu ne saçmalık böyle.. Abiniz az biraz mantıklı olur diye umut etmişim.hayır demiyor. Hatta oda ee bekleyeceksin tabiki de diyor
Abiniz nişanlı olmasa tabi beklemeyin.Selam kızlar ,
Ben nişanlıyım ve sonbaharda evlenmek istiyoruz. Ama ailem kesinlikle hayır diyor sebebi de nişanlı abim. O evlenmeden evlenemezmişim. Abim uzun bir süredir nişanlı covid dolayısıyla düğün ertelediler. Şimdi de düğün yeri bulamadıkları için Mayıs Haziran dan eylüle ertelediler oda daha kesin bir gün vs hiçbir şey yok. Annemler de o senin abin bekleyeceksin modunda oldukları için hiç bir plan yapamıyorum. Tamam o evlensin bir ay sonra da ben diyorum ona da yanaşmıyorlar. Aa ne acelen var diyorlar ( 29 yaşındayım haziran da 30 olacağım) . Onların içine sinen tarih muhtemelen 2022 baharı ya da yazı.....
Abim ve yengem düğünü çok istedikleri için onları anlayabiliyorum isterlerse 2 3 sene beklesinler istedikleri gibi düğün yapmak için. Ama benim için önemli değil o tarz şeyler. Ayrıca maddi olarak ailemin yapacağı hiçbir şey yok her şeyi biz kendimiz hallediyoruz.
Sizce ben mi aceleci davranıyorum onlar mı haklı ? Küçük değilim evlenip bir kaç sene sevgilimle zaman geçirip sonra çocuk düşünmeye başlarım diye planlıyorum. Tamam 1 sene çok uzun değil belki ama benim de kendime göre planlarım var ve onlara göre yaşım ilerliyor. Ailemle her konuştuğumda sen ne evlenme meraklısı çıktın abini bekleyeceksin öyle peş peşe düğün yapıldığı kimde görülmüş vs cevaplar aldığım için bir sonuca ulaşamıyorum. Sizce ne yapmalıyım onları ikna etmek için nasıl konuşmalıyım ?
Bıktırana kadar konuşacaksınız. Başka bir şey aklıma gelmiyor. Belki abinizden de destek alabilirsiniz. O konuşup beni beklemesine gerek yok diyebilir.
Kötü düşünmek istemiyorum ama eşten dosttan gelecek altın, takıyı da dert ediyor olabilirler. Üst üste ağır gelir diye. Ya da abinizden önce evlenirseniz “iyi” takılar size gider vs. Abiye sonra kimse bir şey takmaz.
Eşim nikah iznine ayrılmıştı geleceği akşam babanemi hastaneye kaldırmışlardı. Yoğun bakımdaydı. Nikah günü yarısı gündü. Annem babam kardeşlerim hepsi memlekete gitti. Ben napcamı bilemedim. Ailem sen gelme sabah nikahınızı kıyıp memlekete gelin demişlerdi. Eşimle yapayalnız nikah kıydık. Sonra memlekete geçtik. Böyle bi durumda nikah kıymak benim için o kadar zor oldu ki. Ailem yine de olmaz etmez demediler. Sonra da kovid çıktı düğün yapamadık. Sonra da ben istemedim çünkü tayin olayımızda vardı. Abini beklemek zorunda olman benim tuhafıma gitti. Belki nişanlınızın ya da ailesinin konuşması daha çözümcü olabilirSelam kızlar ,
Ben nişanlıyım ve sonbaharda evlenmek istiyoruz. Ama ailem kesinlikle hayır diyor sebebi de nişanlı abim. O evlenmeden evlenemezmişim. Abim uzun bir süredir nişanlı covid dolayısıyla düğün ertelediler. Şimdi de düğün yeri bulamadıkları için Mayıs Haziran dan eylüle ertelediler oda daha kesin bir gün vs hiçbir şey yok. Annemler de o senin abin bekleyeceksin modunda oldukları için hiç bir plan yapamıyorum. Tamam o evlensin bir ay sonra da ben diyorum ona da yanaşmıyorlar. Aa ne acelen var diyorlar ( 29 yaşındayım haziran da 30 olacağım) . Onların içine sinen tarih muhtemelen 2022 baharı ya da yazı.....
Abim ve yengem düğünü çok istedikleri için onları anlayabiliyorum isterlerse 2 3 sene beklesinler istedikleri gibi düğün yapmak için. Ama benim için önemli değil o tarz şeyler. Ayrıca maddi olarak ailemin yapacağı hiçbir şey yok her şeyi biz kendimiz hallediyoruz.
Sizce ben mi aceleci davranıyorum onlar mı haklı ? Küçük değilim evlenip bir kaç sene sevgilimle zaman geçirip sonra çocuk düşünmeye başlarım diye planlıyorum. Tamam 1 sene çok uzun değil belki ama benim de kendime göre planlarım var ve onlara göre yaşım ilerliyor. Ailemle her konuştuğumda sen ne evlenme meraklısı çıktın abini bekleyeceksin öyle peş peşe düğün yapıldığı kimde görülmüş vs cevaplar aldığım için bir sonuca ulaşamıyorum. Sizce ne yapmalıyım onları ikna etmek için nasıl konuşmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?