Ben mi aceleciyim gerçekten?

evet ama abim de sürekli erteliyor. Onlar istediğini yapabilir tabi istedikleri yerde düğün yapamayacaklar diye beklemek isteyebilirler. Ama bende onların keyfini beklemek zorunda kalıyorum. 1 senedir koronadır , yer yoktur diye bekledim. Şimdi sonbaharı bekleyecekler bende onlar sonbaharı bekleyecek diye önümüzde ki seneyi bekleyeceğim

Hoff şu kadar ağir kanlilik beni deli eder yahu. Sirf dugun için hatta dugun yeri için zirt pirt dugun erteleyenlere şasiriyorum.
Onlarin keyfine erteledigi şeyi beklemek zorunda olmamalisiniz.

Benim merak ettiğim şeyde şu, Allah korusun diyelimki abiniz ayrıldı ve evlenmedi. O zaman ne olacak ?

Tamamen sizin kararınız bu 1 ay arayla evlenin nolucak yani

Hoff şu kadar ağir kanlilik beni deli eder yahu. Sirf dugun için hatta dugun yeri için zirt pirt dugun erteleyenlere şasiriyorum.
Onlarin keyfine erteledigi şeyi beklemek zorunda olmamalisiniz.
ben bunu söyleyince ay ne meraklıymışsın sende acelen ne otur 3 5 ay daha fazla diyorlar

bende bunu sordum o farklı bu farklıymış

O zaman demekki akıllarında önce büyük evlenir vs gibi bir mantık yok. Bence nişanlınızla görüşün ve yapabiliyorsanız siz haziranda evlenin. Eylül yada sonrasında da abiniz evlenir. Eğer düşündükleri gerçekten takı sebebiyleyse zaten zaman geçmiş olur.

Gayet hakkın bence acele davranmak insan bi an önce kendi düzeni olsun istiyo bence sizinkilere çok söz hakkı verme abinden 1 ay sonra düğünü planla sen

Maddiyata karışsın ya da karışmasın ailenizin sizin evleneceğiniz tarihe bu şekilde müdahil olması çok yanlış.
Abiniz isterse 5 yıl beklesin sizi ne İlgilendirir. Sizi anlıyorum bir an önce evlenip evliliğinizi oturtup eşinizle gezip tozup sonra çocuk düşüneceksiniz bu sizin en doğal hakkınız.
Nişanlılık süresi uzadıkça çiftler arasında ya da aileler arasında gerilim de artıyor. Bir arkadaşım iş sebebiyle 14 ay nişanlı kaldı bana dediği artık evlenmezsek ayrılacaktık oldu. Ailenize bu şekilde de açıklayabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Siz de sonbahar da ya da kışın yapabilirsiniz.
İlla 1 sene beklemenize gerek yok ki.
Ailenizle konuşun
2-3 ay sonrası için tarih alın olsun bitsin.
Ve yalnız en az 6-7 ay önce gün almanız gerekiyor zaten.
Aksi halde nikah günü bulmanız çok zor abinizinde sizinde.
Bulsanız bile abuk subuk saatlere kalıyor akşam ya da sabahın körü gibi

Abinizin düğün tarihi kuvvetli ihtimalle hangi ay olacaksa o aylara denk getirmeyin ve ardındaki iki ay kadar sonrasına gidip gün alın, işlemleri başlatın nişanlınızla. Tepki gösterdiklerinde ama biz sizin istediğiniz gibi yaptık, abimi düşünerek o aylar özellikle almadık, sonrasında iki ay da sizin istediğiniz gibi hem siz dinlenmiş olun hem de ara verilmiş olsun diye almadık. Artık daha fazla bahane bulmaya utandım insanlara. Sizin isteklerinizi de gözeterek aldık bu günü beni de bu kadar mahçup edip ezmeyin artık deyip gidin odanıza. Tartışma çıkarsa böyle kararlıyız biz, benim sizin isteklerinize göre aldığım bu güne sizden de anlayış bekliyorum deyin. Abinizden de size destek olmanızı isteyin.

Bence haksız değilsiniz. Beklenir senenin sonuna kadar mesela ama gelecek yaz. Ve onlardan sonra demeleri mantıksız, ne alaka yani.

Aileniz değişik bir düşünce tarzına sahip annemler 5 kardeş, en büyükleri annem, annem sondan bir önce evlendi. 17 yaşındaki kardeşi evlenirken annem 24 yaşında bekardı. Böyle şeyler sırayla olsaydı ohooo çoğu insan evlenemezdi, öyle saçmalık mı olur yahu?

işte abim ne zaman olacağına dair tek kelime bile etmiyor ki. Yer bakıp ona göre karar verecekler muhtemelen onlarda gün almadı henüz.
Pandemi dolayısıyla evden çalışmaya başladık ve geçen ay kalıcı olacağı açıklandı bizde karavan alıp gezmek istiyoruz. Evlenmeden onada izin vermeyecekler. E bende hayatımı erteliyorum onlara göre 3 5 ay bişey ama bana göre çok önemli çünkü çocuğumda olsun istiyorum ve öncesinde biraz rahatça gezip sevgilimle zaman geçireyim istiyorum yaş 30 . Of çok doluyum

o nişanlıymış ne acelem varmış onlar beklemiş bende 3 5 ay beklermişim

ne gerek varmış o kadar aceleye araya biraz zaman koyacakmışız. Ne acelem varmış gerekirse 1 yıl otursam ne olacakmış vs vs
Düğünü zaten kendiniz yapıyomuşsunuz davetiye gönderin misafir gibi gelip gitsinler madem

Abim 30, ben 26 yaşındaydım. ikimizinde söz, nısan düğün hepsi pes peşe oldu. Once ben nişanlayıp, evlendim. abimi beklesem belki o da böyle hızlı davranmazdı. Ikimizin arasında hep 4 ay falan var. Sözde nisanda dugunde hep 4 er ay arayla oldu. Kimse de ne evlenme meraklisi ciktin abini bekle once o evlensin demedi. Ailenizi cevrenizi degistiremeyeceginiz icin bu baskilar olacaktir. Ailenizle orta yolda anlasmaniz lazim.

ne güzel :) bende keşke sizin kadar şanslı olsaymışım bana anca ne acelen var abini bekle ha şimdi ha 3 5 ay sonra neymiş bu merak diyip duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…