- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Sevindim, çünkü bu sizi kamçılayacak bir şey, yani ders çalışma, atanma isteği anlamında.Farkındayım
İnsallah atanırım.
Ben küçük evlenmedim. Sadece fazla yumusak huyluyum dediğiniz gibi. Esimle tanıştıgımızda benim küçük bir işnyerim vardı. İşletemeyince kapattım. Daha sonra ücretli öğretmenlik yaptım. Yapanlar bilir garantisi olan bir iş değil. Şimdi de çocuguma bakmak için evdeyim. Ve zamanımı değerlendirmwk için tekrar kpss ye hazırlanıp şansımı denemek istedim. Kızıma güzel bir gelecek sağlamak için. Ev işi kpss kızım yoğun bir tempom var. Ama kocam destek yerine köstek oluyor her seferinde.Eve gelip aglayacagınıza agzına s... Madınız mı? Annen neden alıyor kitaplarını. Kitabını alamayacaksa adamım diye dolanmasın ortalıkkta.
Kucuk Kucuk kızlarla evlenip ezmek moda olmuş. Siz neden eliniz ekmek tutmadan bununla evlendiniz?
Yaptiği hesaba bak km hesaplamıs. Sogumuyor musunuz böyle birinden?
Evde ıcınıze aglayacagınıza haddını bildirin. Sesiniz cıksın az.
Yok o kadarını yapmaz. Buna eminim de onun daha çok yapılan hatalara tahammülü yok. Ondan bu kadar delirip kontrolsüzce bana laf söyleyebiliyor. Manyak oluyor adam resmen.İnşallah atanırsınız ancak atanırsanız bu adamda maaş kartınıza el koyma ve size aynen bu şekilde davranmaya devam etme potansiyeli görüyorum ben.
Ben çok azimli birisiyimdir. Esimin bu lafıyla kırbaç yemiş at gibi olurum...Bence sizde de böyle itici gücü olsun bu konuşmanın...ne zaman yoruldum ,yarın çalışayım diye bir isteksizlik hissetseniz bu günü ve eşinizin sözlerini zihninizde canlandırın .Basarabileceginizi biliyorum,başarın ve eşinizi utandirinBen küçük evlenmedim. Sadece fazla yumusak huyluyum dediğiniz gibi. Esimle tanıştıgımızda benim küçük bir işnyerim vardı. İşletemeyince kapattım. Daha sonra ücretli öğretmenlik yaptım. Yapanlar bilir garantisi olan bir iş değil. Şimdi de çocuguma bakmak için evdeyim. Ve zamanımı değerlendirmwk için tekrar kpss ye hazırlanıp şansımı denemek istedim. Kızıma güzel bir gelecek sahlamak için. Ev işi kpss kızım yoğun bir tempom var. Ama kocam destek yerine köstek oluyor her seferinde.
Iyi o zaman atanirsam maaşımı annemle harcarım deseydiniz.Hatta tamam ben çalışır kitap paramı öderim de diyebilirsiniz.Neden atanana kadar çalışmıyor sunuz?Annen versin kitap paranı vermicem zatwn bekleme benden dedi.
Küçük bebeğim var. Ve ben hem çalısıp hem ders çalısamam. Atanması çok zor bir bolum mezunuyum. Çok disiplinli çalısmam lazım.Iyi o zaman atanirsam maaşımı annemle harcarım deseydiniz.Hatta tamam ben çalışır kitap paramı öderim de diyebilirsiniz.Neden atanana kadar çalışmıyor sunuz?
Valla kimse kusura bakmasın kocam degilmisin vercen tabi görevin der çıkarım bu benim düşüncemMerhaba hanımlar. İnşallah iyisinizdir. Sabahtan beri gündemdeki olaylar nedeniyle ben pek iyi değilim. Moralim bozuktu. Eşimin sözlerinden sonra resmen daha da çöktüm. Uzatmadan konuya gireyim. Mevzu şu şekilde. Ben kpss ye hazırlanıyorum bu yuzden 3 kitap siparişi verdim. Birini yanlış almısım kpss değil yks video ders notlarıymış. İade etmeye gittik. Kargo ücretini bem ödedim benden kaynaklı bir hata oldugu için. Eşimin sözleri. Dikkat etmiyon bak dikkatsizsin boşu boşuna para ödedik incecik bir kitaba 150 lira ödedik. Kitapların biri inceydi. Tekrar sipariş vercen mi verirsen bi de ona kargo parası ödicez. Beni zarara naaıl sokuyosun görüyormısun. Ben başa çıkamayınca evet haklısın sen hatasızsın ben hatalıyım dedim. Almıcam kitap falan bundan sonra istemiyorum senden bişey dedim. Annen versin kitap paranı vermicem zatwn bekleme benden dedi.
Bu devam etti daha herkes beni dolandırıyo ben kimseye bişey yapmıyorum peder de almış arabayı filanca iş için 80 km yol yapmış kimbilir nereye gitti.
Konusup durdu. Şükür eve geldik beni bıraktı başka bir işi vardı oraya gitti ben inerken görüşürüz diyor. Bişey demedim. Eve geldim ağladım ağladım dayanamıyorum nasıl bana karsı bu kadar merhametsiz nasıl böyle kalbimi kırabiliyor anlamıyorum. Onun hatalarında benim tepkim olsun hayatım sana bişey olmasın. Moralini bozma canını sıktıgına değmez gibi laflarla onu teskin etmekken. Ben bir hata yapsam burnumdan getiriyor bana.
Hanımlar ne olur yorumlayın ben mi çok alınganım. Kendinizi benim yerime koyun. Böyle bir hata yaptıhınızda kocanız boyle mi tepkiler verir. Ben mi hassasım
Bana da o şekilde oluyor. Bu yaptığı ilk değil zaten son da olmayacak biliyorum. Daha dün dedi bu kpss çalısmalarından bıkarsam sana laf söylersem alınmaca yok. Daha başlayalı 1 ay olmadı. Yani daha çok kamçılıyacağa benziyor beni.Ben çok azimli birisiyimdir. Esimin bu lafıyla kırbaç yemiş at gibi olurum...Bence sizde de böyle itici gücü olsun bu konuşmanın...ne zaman yoruldum ,yarın çalışayım diye bir isteksizlik hissetseniz bu günü ve eşinizin sözlerini zihninizde canlandırın .Basarabileceginizi biliyorum,başarın ve eşinizi utandirin
Bilmiyordum bebeginiz olduğunuzu o zaman çalışın kazanınKüçük bebeğim var. Ve ben hem çalısıp hem ders çalısamam. Atanması çok zor bir bolum mezunuyum. Çok disiplinli çalısmam lazım.
Söyleyen uyelerı dikkate aldım eski konularınıza baktım.Ben küçük evlenmedim. Sadece fazla yumusak huyluyum dediğiniz gibi. Esimle tanıştıgımızda benim küçük bir işnyerim vardı. İşletemeyince kapattım. Daha sonra ücretli öğretmenlik yaptım. Yapanlar bilir garantisi olan bir iş değil. Şimdi de çocuguma bakmak için evdeyim. Ve zamanımı değerlendirmwk için tekrar kpss ye hazırlanıp şansımı denemek istedim. Kızıma güzel bir gelecek sağlamak için. Ev işi kpss kızım yoğun bir tempom var. Ama kocam destek yerine köstek oluyor her seferinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?