Ben mi alınganım. Eşimin sözleri

Sevindim, çünkü bu sizi kamçılayacak bir şey, yani ders çalışma, atanma isteği anlamında.
Hayatında hiç hata yapmamış kim varmış acaba?
Eşinize gurur yapmak için kitap almazlık yapmayın, ne gerekiyorsa alın, çalışın, atanın ve bu adamı boşayın.

Annen ödesin lafından sonra ben greve giderdim. Mutfağı ayırır onun parasıyla ne alışverş yapar ne yemek pişirirdim. Kendime kadar yerdim içerdim laf ederse annem ödedi sen de kendine kendi paranla al der geçerdim.
Böyle adama ağlama küsme sökmez terbiyesiz biri belli. Ders verin. Aile parası kavramını bilmiorsa evde asla bir işe elinizi sürmeyin. Çamaşırı kendinize kadar yıkayın. Özür dileyene kadar.

Ben küçük evlenmedim. Sadece fazla yumusak huyluyum dediğiniz gibi. Esimle tanıştıgımızda benim küçük bir işnyerim vardı. İşletemeyince kapattım. Daha sonra ücretli öğretmenlik yaptım. Yapanlar bilir garantisi olan bir iş değil. Şimdi de çocuguma bakmak için evdeyim. Ve zamanımı değerlendirmwk için tekrar kpss ye hazırlanıp şansımı denemek istedim. Kızıma güzel bir gelecek sağlamak için. Ev işi kpss kızım yoğun bir tempom var. Ama kocam destek yerine köstek oluyor her seferinde.

Son düzenleme:
İnşallah atanırsınız ancak atanırsanız bu adamda maaş kartınıza el koyma ve size aynen bu şekilde davranmaya devam etme potansiyeli görüyorum ben.
Yok o kadarını yapmaz. Buna eminim de onun daha çok yapılan hatalara tahammülü yok. Ondan bu kadar delirip kontrolsüzce bana laf söyleyebiliyor. Manyak oluyor adam resmen.

Kesinlikle haklısınız. Ben de olsam çok çok alınırdım. Eşim harçlık verirken bile çekiniyorum alınıyorum (yeni evli olduğum için değişik geliyor) bu yüzden eşim artık cüzdanıma gizlice koyuyo çekinmeyeyim diye.
Eşiniz evliliği erkek olmayı hiç bilmiyor malesef. Demek ki böyle görmüş kendi ailesinden.

Ben çok azimli birisiyimdir. Esimin bu lafıyla kırbaç yemiş at gibi olurum...Bence sizde de böyle itici gücü olsun bu konuşmanın...ne zaman yoruldum ,yarın çalışayım diye bir isteksizlik hissetseniz bu günü ve eşinizin sözlerini zihninizde canlandırın .Basarabileceginizi biliyorum,başarın ve eşinizi utandirin

Iyi o zaman atanirsam maaşımı annemle harcarım deseydiniz.Hatta tamam ben çalışır kitap paramı öderim de diyebilirsiniz.Neden atanana kadar çalışmıyor sunuz?
Küçük bebeğim var. Ve ben hem çalısıp hem ders çalısamam. Atanması çok zor bir bolum mezunuyum. Çok disiplinli çalısmam lazım.

Valla kimse kusura bakmasın kocam degilmisin vercen tabi görevin der çıkarım bu benim düşüncem

Bana da o şekilde oluyor. Bu yaptığı ilk değil zaten son da olmayacak biliyorum. Daha dün dedi bu kpss çalısmalarından bıkarsam sana laf söylersem alınmaca yok. Daha başlayalı 1 ay olmadı. Yani daha çok kamçılıyacağa benziyor beni.

Söyleyen uyelerı dikkate aldım eski konularınıza baktım.
Bosanmayi dusunmedınız mı hıc?

Herkes hata yapabilir. Yanlış almış olabilirsiniz. Hepi topu bir kargo parası zararınız. İnsanız sonuçta. Ama karşınızdaki pek insanlıktan nasibini almamış belliki.

Esinin ve cocugunun ihtiyaclarini karsilamak erkegin birincil gorevidir. O asli gorevini sizin basiniza kaktiginda bunu ona hatirlatin. Siz de bundan sonra duygu degil mantik cercevesinde hareket edin. Hata mi yapti,carpin laflari yuzune. Insanlik beklemeyin esinizden. Ayri bir yerde birikiminiz olsun. Isler ters giderse sizi bes parasiz bebekle sokakta birakabilecek potansiyel sezdim. Anne babanizi da bir daha karistirmasin olur olmaz seylere. Ben babamdan para aldigim gun sen benim abim olursun ancak,bunu unutma deyin. Bu adam degisecek gibi durmuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…