Ben mi alınganım. Eşimin sözleri

Merhaba hanımlar. İnşallah iyisinizdir. Sabahtan beri gündemdeki olaylar nedeniyle ben pek iyi değilim. Moralim bozuktu. Eşimin sözlerinden sonra resmen daha da çöktüm. Uzatmadan konuya gireyim. Mevzu şu şekilde. Ben kpss ye hazırlanıyorum bu yuzden 3 kitap siparişi verdim. Birini yanlış almısım kpss değil yks video ders notlarıymış. İade etmeye gittik. Kargo ücretini bem ödedim benden kaynaklı bir hata oldugu için. Eşimin sözleri. Dikkat etmiyon bak dikkatsizsin boşu boşuna para ödedik incecik bir kitaba 150 lira ödedik. Kitapların biri inceydi. Tekrar sipariş vercen mi verirsen bi de ona kargo parası ödicez. Beni zarara naaıl sokuyosun görüyormısun. Ben başa çıkamayınca evet haklısın sen hatasızsın ben hatalıyım dedim. Almıcam kitap falan bundan sonra istemiyorum senden bişey dedim. Annen versin kitap paranı vermicem zatwn bekleme benden dedi.
Bu devam etti daha herkes beni dolandırıyo ben kimseye bişey yapmıyorum peder de almış arabayı filanca iş için 80 km yol yapmış kimbilir nereye gitti.
Konusup durdu. Şükür eve geldik beni bıraktı başka bir işi vardı oraya gitti ben inerken görüşürüz diyor. Bişey demedim. Eve geldim ağladım ağladım dayanamıyorum nasıl bana karsı bu kadar merhametsiz nasıl böyle kalbimi kırabiliyor anlamıyorum. Onun hatalarında benim tepkim olsun hayatım sana bişey olmasın. Moralini bozma canını sıktıgına değmez gibi laflarla onu teskin etmekken. Ben bir hata yapsam burnumdan getiriyor bana.
Hanımlar ne olur yorumlayın ben mi çok alınganım. Kendinizi benim yerime koyun. Böyle bir hata yaptıhınızda kocanız boyle mi tepkiler verir. Ben mi hassasım
Yani ekstra parası gidince bir tepki verir erkek milleti biz kadar merhamet vicdan sahibi değiller ama bence onun canı bir şeye sıkkınmis bu da tuz biber olmuş sen alinganligi boşver otur dersini çalış atan ona bile minnet etme ve evet ailenden alabiliyorsan maddi destek al utanır eşinde

Yok o kadarını yapmaz. Buna eminim de onun daha çok yapılan hatalara tahammülü yok. Ondan bu kadar delirip kontrolsüzce bana laf söyleyebiliyor. Manyak oluyor adam resmen.
Bosanmis bir kadin ve anne olarak size sunu soyliyeyim bu kadar esinizden emin olmayin. Ben eski esimin maddi manevi haltlarini arkadas veya akrabalarina soylesem inanamazlar. Ama yapti. Yapmayacak adam sadece hataya kizardi. Para lafi ettiyse canini yakan sey hata yapmaniz degil ona para kaybettirmeniz. Annenden alirsin kitap parasini demesi bundan. Benim cebimden cikmasin da git annenden al diyor. Es olamamis,parasi kiymetli bir erkek daha. Acin gozunuzu artik. Cocugunuz var.

Benim de eski eşim öyleydi evlendim ama bütün ihtiyaçlarımı onlar karşıladı bende kpss hazırlanıyordum çok cimriiydi bunun yanında şiddette vardı ve şimdi boşanıyoruz

Ben küçük evlenmedim. Sadece fazla yumusak huyluyum dediğiniz gibi. Esimle tanıştıgımızda benim küçük bir işnyerim vardı. İşletemeyince kapattım. Daha sonra ücretli öğretmenlik yaptım. Yapanlar bilir garantisi olan bir iş değil. Şimdi de çocuguma bakmak için evdeyim. Ve zamanımı değerlendirmwk için tekrar kpss ye hazırlanıp şansımı denemek istedim. Kızıma güzel bir gelecek sağlamak için. Ev işi kpss kızım yoğun bir tempom var. Ama kocam destek yerine köstek oluyor her seferinde.
Benim kaderimin aynısı bende öğretmenlik mezunuyum allahtan çocuğum yok

Eşin çok cimri
Babasınada yapıyor baksana
Yuh yani
Sende biraz dikkatli ol
Bazı insanlar çok dikkatsiz
Yanlış uçak bileti alır vs
Bende sinir olurum her zaman olursa

Sizin adınıza çok üzüldüm.
Belli ki aşırı cimri eşiniz.
Üçün beşin hesabını yaparken kalp kırıyor.
Babasının yaptığı km yi bile takmış.
Size özel değil yani. Çok üzülmeyin.

Bizim kp öyledir.
Üç beş lira için kalp kırar, evler alır falan.
Niye para için kalp kırıyorsun denince ben onlar için yapıyorum bu malları diye üste çıkar.

Yazık..
Allah gözlerini doyursun..

Yaptığınız hepimizin yapabileceği ufak bir hata. Eşiniz sizi öyle sindirmiş ki kendinizi sorguluyorsunuz. Ben de KPSS'ye hazırlanıyorum bütün kitaplarımı da eşim alıyor doğal olarak. Bu cümleleri değil ağzına almak bir kelimesini bile söyleyemez. Kitaplarınızı anneniz de alabilir o sorun değil ama bu şekilde alacaksa o zaman annenizin evinde yaşamaya devam etseydiniz. Gerçi zannedersem eşinizin bu tavrı sadece size değil. Babasının bile onu dolandırmaya çalıştığını zannediyor.

Eşinizin bir derdi sıkıntısı mi var, ruh hali hep böyle agresif, öfkeli ve en nefret ettiğim dırdırcı erkek tipi.

Daha önce de size benzer tarz da konuşmuştu diye hatırlıyorum.

Hatta sonra kızınızı alıp annesine gitmişti, yanlissam duzeltin.

Bu adam hep böyle mi 😕

Tabi ki alıngan falan değilsiniz, adam agresif ve kırıcı biri.

Ya ekonomik zorluk cekiyor bunalmis.ve bunlari soylemistir.gecinmeye calisiyor.hesap tutmuyorsa ay sonuna bunalmistir ust uste geldiyse.guzelce konusun bence.yaptiginin kendini guvende hissettirmedigini soyle.destek olmak icin ne yapabilirim sana bunaldim sanirim diye sor.hemen küsüp,aglamak sorun cozmez.buradakolerin gazina da gelme

Öncesini sonrasını bilemediğim için net yorum yapamıyorum. Para konusunda serzenişte bulunabilir , hayat bu aralar açık sıkışık .

Ancak uzatması, annenizin para vermesini istemesi, babanıza laf atması çok üzücü, haklısınız.

Neden bir yanlış kitapta hepsini yolladiniz, merak ettim.

Atanmadan evlenmemek gerektiğini gördüm resmen.Kitap parasına söz söylemesi çok incitici,nolmuş yani birkaç kuruş fazla cebinden çıktıysa?

İnsallah atanırım.
Sanki atanınca maaşınızı başkasıyla yiyeceksiniz. Bu kadar güzel bir amacınız varken köstek olması niye? Eşinizden değil de kimden isteyeceksiniz. Annenizden alınca erkeklik gururuna dokunmayacak mı? Dilerim bir an önce atanıp bu kalpsiz adamdan kurtulursunuz.

Yok o kadarını yapmaz. Buna eminim de onun daha çok yapılan hatalara tahammülü yok. Ondan bu kadar delirip kontrolsüzce bana laf söyleyebiliyor. Manyak oluyor adam resmen.
Kazayla insan ölüyor nolmuş yani yanlış kitap aldıysanız? Kendisi dört dörtlük mü? En basit hatanızda böyle çocuk gibi azarlayıp ağlatacak mı sizi?

Merhaba hanımlar. İnşallah iyisinizdir. Sabahtan beri gündemdeki olaylar nedeniyle ben pek iyi değilim. Moralim bozuktu. Eşimin sözlerinden sonra resmen daha da çöktüm. Uzatmadan konuya gireyim. Mevzu şu şekilde. Ben kpss ye hazırlanıyorum bu yuzden 3 kitap siparişi verdim. Birini yanlış almısım kpss değil yks video ders notlarıymış. İade etmeye gittik. Kargo ücretini bem ödedim benden kaynaklı bir hata oldugu için. Eşimin sözleri. Dikkat etmiyon bak dikkatsizsin boşu boşuna para ödedik incecik bir kitaba 150 lira ödedik. Kitapların biri inceydi. Tekrar sipariş vercen mi verirsen bi de ona kargo parası ödicez. Beni zarara naaıl sokuyosun görüyormısun. Ben başa çıkamayınca evet haklısın sen hatasızsın ben hatalıyım dedim. Almıcam kitap falan bundan sonra istemiyorum senden bişey dedim. Annen versin kitap paranı vermicem zatwn bekleme benden dedi.
Bu devam etti daha herkes beni dolandırıyo ben kimseye bişey yapmıyorum peder de almış arabayı filanca iş için 80 km yol yapmış kimbilir nereye gitti.
Konusup durdu. Şükür eve geldik beni bıraktı başka bir işi vardı oraya gitti ben inerken görüşürüz diyor. Bişey demedim. Eve geldim ağladım ağladım dayanamıyorum nasıl bana karsı bu kadar merhametsiz nasıl böyle kalbimi kırabiliyor anlamıyorum. Onun hatalarında benim tepkim olsun hayatım sana bişey olmasın. Moralini bozma canını sıktıgına değmez gibi laflarla onu teskin etmekken. Ben bir hata yapsam burnumdan getiriyor bana.
Hanımlar ne olur yorumlayın ben mi çok alınganım. Kendinizi benim yerime koyun. Böyle bir hata yaptıhınızda kocanız boyle mi tepkiler verir. Ben mi hassasım
Yalnız değilsin, benim eşim de kpss ye hazırlanırken destek değil köstek oldu, parana ihtiyacımız yok, boşuna atanamazsın,..... Şimdi ayın onbeşini iple çekiyor. İnşallah yaptıkları aklına geliyor, utanıyordur.

Sindirmeye çalışıyor bariz sizi. Siz de izin veriyor gibisiniz.. Böyle kelime de ciddi kavga ederdim ben haddini bilsin karşısındaki karısı yahu..

Back
X