Ben mi alınganım. Eşimin sözleri

Yalnız değilsin, benim eşim de kpss ye hazırlanırken destek değil köstek oldu, parana ihtiyacımız yok, boşuna atanamazsın,..... Şimdi ayın onbeşini iple çekiyor. İnşallah yaptıkları aklına geliyor, utanıyordur.
Ne güzel pes etmemişsiniz.

Yok canim sen fazla alingan fakan degilsin kocan tam bir hödük. Cok üzülüyorum böyle konular görünce. Allah iyikerle karsilastirsin benim de iki kizim var. Huyu suyu evlenmeden anlasilmiyo mu yaa?

Bunun adi psikolojik siddet guzelim !! Sana kostek olmak baska bisey degil..Onu basarinla döv emi..
Ve sana 10 yillik evlilik tavsiyem susma lutfen kirildigini aninda soyle icine atma ne kadar ezilirsek ustumuze cikiyorlar..
Yasadiklarinin bi iki.kat daha fazlasini yasiyorum psikolojik siddetin ve farkli kultur catismasinin tam dibini hemde keske evlenirken farkli olmasalar.Anlatsam ne isin var hala dersiniz.Ama gidecek yerim yok cocuklarimi da kendi hayatim gibi ayri anne baba cocugu olarak yetistirmemek icin susuyorum yoksa..yine de son sabir duygusunun icindeyim insallah benimde sonum kotu olmaz buraya yaziyorum yazilarim bana sahitlik etsin cok.cektim cekiyorum icinize aglamayin ruhunuzu hasta etmeyin ben oldum gozu aydin..

Annem kitap parasını versin diyene inat çalışıp kazanıp maaşımdan da bir lira harcamazdım ne eve ne de ona.
Anasına babasına söyleyemediklerini sana mı söylüyor çok ayıp.

Altı üstü bir kargo parası velev ki daha fazla bir masraf olsun,evliliğin anlamı bir yerde maddi zorluklarda da yanında olmak değil mi? Eşiniz biraz cimri sanki,sadece size özel değil üstünüze alınmayın baksanıza babasına da böyle

Hee deseydiniz annrm versin kitap paramı kpss kazanıp atanınca maaşımı da ona göndeririz ,hatta ben anneme döneyim en iyisi ...
Senin kocana ağır gelmiş koca olmak ev geçindirmek,bekar takılıp sadece kendisine harcamayı özlemiş

Merhaba hanımlar. İnşallah iyisinizdir. Sabahtan beri gündemdeki olaylar nedeniyle ben pek iyi değilim. Moralim bozuktu. Eşimin sözlerinden sonra resmen daha da çöktüm. Uzatmadan konuya gireyim. Mevzu şu şekilde. Ben kpss ye hazırlanıyorum bu yuzden 3 kitap siparişi verdim. Birini yanlış almısım kpss değil yks video ders notlarıymış. İade etmeye gittik. Kargo ücretini bem ödedim benden kaynaklı bir hata oldugu için. Eşimin sözleri. Dikkat etmiyon bak dikkatsizsin boşu boşuna para ödedik incecik bir kitaba 150 lira ödedik. Kitapların biri inceydi. Tekrar sipariş vercen mi verirsen bi de ona kargo parası ödicez. Beni zarara naaıl sokuyosun görüyormısun. Ben başa çıkamayınca evet haklısın sen hatasızsın ben hatalıyım dedim. Almıcam kitap falan bundan sonra istemiyorum senden bişey dedim. Annen versin kitap paranı vermicem zatwn bekleme benden dedi.
Bu devam etti daha herkes beni dolandırıyo ben kimseye bişey yapmıyorum peder de almış arabayı filanca iş için 80 km yol yapmış kimbilir nereye gitti.
Konusup durdu. Şükür eve geldik beni bıraktı başka bir işi vardı oraya gitti ben inerken görüşürüz diyor. Bişey demedim. Eve geldim ağladım ağladım dayanamıyorum nasıl bana karsı bu kadar merhametsiz nasıl böyle kalbimi kırabiliyor anlamıyorum. Onun hatalarında benim tepkim olsun hayatım sana bişey olmasın. Moralini bozma canını sıktıgına değmez gibi laflarla onu teskin etmekken. Ben bir hata yapsam burnumdan getiriyor bana.
Hanımlar ne olur yorumlayın ben mi çok alınganım. Kendinizi benim yerime koyun. Böyle bir hata yaptıhınızda kocanız boyle mi tepkiler verir. Ben mi hassasım
Hiç hassas değilsiniz. Annen versin ne demek? kazanınca maaşı annenize mi vereceksiniz? Konuşmaları anlamsız muhtemelen sinirlenmiş. Takmayın.

Yani yanlış sipariş verip ekstradan 150 TL havaya gidersr ufaktan bı daha dikkatli ol der ki haklı parayı kolay kazanmiyor ama annen versin kitap paranı ben almam çok yanlış iyi madem bende maaşımı annemle paylaşım o zaman derdim onu demedi çok yanlış olmus.

Zamanında ben de çok alınırdım, için için ağlardım azıcık bir red göreyim almak istediğim birşey için. Eşim kırıldığımı anlar da hassas davranır zannederdim küsünce. Şimdi hiç umrum değil valla. Ee ne var olur böyle şeyler diyorum yanlış bişey yapınca ya da maddi zarara uğratırsam.
Eve karışıyor çok ıvır zıvır var diye, git kendine bomboş ev tut kapı orada diyorum.
Çok para gidiyor diyor, ee evlenmeseydin o zaman diyorum. Ağzını açamıyor zınk diye kalıyor. Ezdirirsen eziyorlar bunu bilir bunu söylerim. Kitabı da sen alacaksın annemin eti ne budu ne derdim ben olsam. Bekar kalsaydın desene kocana :işsiz:

Onu de bunu yap desem inan bir anlamı olmayacak kimisi vardır maalesef ki umutsuz vaka kendisi resmen bir oksijen israfı!
İki ihtimal var ya acaba inşallahlarla hareket etmeden azimle çalışıp kpssyi garantilemeye çalışmak akabinde kapı gibi devlet memuru olmak veya iyi bir işe girip o insanla devam edip etmeyeceğinin tercih hakkının keyfine göre hareket etme hakkının tamamen sende olması.
İkinci seçenek eşinin söz ve hareketlerini deliliğe,gırgır ve şamataya vurarak aklını kaçırmadan dizinin dibinde oturmak.
Bahanelerin varsa kurtul bence hemen bir yol haritası çiz ve harekete geç.

Parasini basiniza kakmis resmen. Atanir da calisirsaniz siz de butcenizi ayirin. Kitaplari anneniz alacak siz calisinca maasinizi paşa kocaniz mi yiyecek? Calisinca hayatim annene harclik ver demezler

Çok üzülerek yazıyorum siz atanırsınız o maaş kartını da eşiniz olacak mahluk elinizden alır. Size de “eee bunca zaman ben baktım sana, hatta hatırlar mısın kargoda kitap yanlış geldi ve parasını bile ben ödedim senin hatanın”der.
Siz de tıpış tıpış o kartı verirsiniz. Sonra bakarsınız maaşınızın son damlasına kadar borç yapılmış. Eğer kocam aslında iyi biridir diye saçma sapan bir düşünceniz varsa ömür boyu bu hayatı kocanızın kölesi olarak geçirirsiniz.
Ya da başka bir seçenek kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuz an , kendinize saygınız olan bir hayatı yaşarsınız.

Karar sizin.

Benim esim boyle bir durumda uzulme, sen iyisin ya onemli olan bu der. Hatta kitabi geri iade etmeme bile izin vermez, ben kargoya kadar yorulmayayim diye.. iade etmeden yenisini siparis verir.

Bir de kalkmis şaka gibi soruyorsunuz ben mi alinganim diye :KK43:
Siz kendinize deger vermezseniz, size kimse deger vermez... Buna esiniz de dahil..

Annen alsin ne demek ya! Ataninca maasinizi catir catir yemeyi bilir ama! Umarim buna izin vermezsiniz..

Herkes beni dolandırıyor ne demek resmen size dolandırıcısın beni kullanıyorsun demeye getirmiş😲 bence siz alıngan falan değilsiniz böyle düşünerekte karşınızdakini haklı çıkarmaya çalışmayın sakın..rabbim sabır versin ne diyim

Annen versin kitap paranı vermicem zatwn bekleme benden dedi.
Beni annem babam okutacak ,kitap paramı annem verecek ama ben atandığım zaman eve katkı yapmamı isteyeceksin.
Ben de anneme babama yardımcı olurum o zaman.
Ağlayacağına bunları söylececektin. :dondurma:

Back
X