Çok canım sıkıldıeşinize kızmayın o durum için , tepki verse babası dahada bağıracak rezillik çıkacak , belki kopma nokatasına gelecek . herkesi pıstırmış .
eğer hala bir araya getirmeye çalısırsa kızın eşinize. mecburiyet dışında görüşmemesi lazım .
Ne bileyim ben adamın bana böyle yapacağınıTam hava almış
Bende bazı şeyleri görmezden geliyorm ağırıma gittiMutlu evliliğin sırrı bazı şeyleri görmemek bası şeyleri duymamakmış. Haaa ben yapabiliyor muyum? Zaman zaman... Küçük şeylere takılmamaya çalış boşver
Konuşmak için konuşmuş işte takacak kadar mühim değil üzerinde durduğuna değmez. Öyle her lafa takılırsan erken yaşlanırsın gül geç.Eşim ben kayınvalidem kayınpeder
4müz gezmeye gittik öyle diyim dağ havası aldık o kadar çok yorulduk dağ havası acayip çarptı eve döncez ama önce kayınpederin gözlük işi vardı sonra Eve dönecektik eşim dedi ki çok yoruldum yaa dedi esnedi bende dedim ki ayy valla evet sanki üstüme yada üstümüze ölü toprağı attılar mafoldum dedim
Kayınpederde
Tövbe estgfurrullah nerden buluyorsunuz böyle lafları dedi bağırdı
Anlam veremedim cevap ta vermedim
Ama bozuldum yaniii
Sabahta bi lafıma da takıldı
Oda şu kahvaltı yapacaktık küçük bir böğrekcide oturmak istedik masalar küçük arka arkaya ayrı ayrı oturalım napalım dediler bende yaratırız şimdi bişiler yaaa ayrı ayrı olmaz dedim ne dedin sen diyor
Öyle konuşulmaz vs
26 yaşındaym eşim bir cevap bile vermedi
Babasına bu arada dünden beri canım sıkkın
Siz veya eşiniz kayınpedere konuşmana dikkat et mi diyeceksiniz???Bende bazı şeyleri görmezden geliyorm ağırıma gitti
Arkadaşım
Azarlanmak çoçuk gibi
Sonrasında suratımı astım istemsiz şekilde
Eşime bir şey demedim
Ama dicem
Babası ya oda dikkat etsin konuşurken
Nasıl bir Türkçe derkenKonuşmak için konuşmuş işte takacak kadar mühim değil üzerinde durduğuna değmez. Öyle her lafa takılırsan erken yaşlanırsın gül geç.
Ayrıca bu nasıl bir Türkçe ya hu
Neden öyle dediniz ?? AnlamadımSiz veya eşiniz kayınpedere konuşmana dikkat et mi diyeceksiniz???
Sizi gelin alan aileye Allah yardım etsin.
Saygısızlık yapana tepki verirsin de burada sana saygısızlık yok ki. Adam kendi çapında seni düzeltmek istemiş gereksiz bir çıkış yapmış. Üzerinde duracağın bir konu değil bu. Üstelik böyle bir durum için eşine babana söyle konuşmasına dikkat etsin denmez. Sen konuşmazsın, mesafe koyarsın olur biter. Gereksiz duyar kasmış işte, he de geç.Neden öyle dediniz ?? Anlamadım
Size bağıran saygılık yapana
Teşekkür mü ediyorsunuz ???
Böğrek değil börek:)Eşim ben kayınvalidem kayınpeder
4müz gezmeye gittik öyle diyim dağ havası aldık o kadar çok yorulduk dağ havası acayip çarptı eve döncez ama önce kayınpederin gözlük işi vardı sonra Eve dönecektik eşim dedi ki çok yoruldum yaa dedi esnedi bende dedim ki ayy valla evet sanki üstüme yada üstümüze ölü toprağı attılar mafoldum dedim
Kayınpederde
Tövbe estgfurrullah nerden buluyorsunuz böyle lafları dedi bağırdı
Anlam veremedim cevap ta vermedim
Ama bozuldum yaniii
Sabahta bi lafıma da takıldı
Oda şu kahvaltı yapacaktık küçük bir böğrekcide oturmak istedik masalar küçük arka arkaya ayrı ayrı oturalım napalım dediler bende yaratırız şimdi bişiler yaaa ayrı ayrı olmaz dedim ne dedin sen diyor
Öyle konuşulmaz vs
26 yaşındaym eşim bir cevap bile vermedi
Babasına bu arada dünden beri canım sıkkın
Yok muhafazakar biri değilMuhafazakar biri mi ? Benim de öyle bir arkadaşım vardı da yaratmak lafına gıcığım söyleme diye uyarıyordu sürekli. Bana hayırlı cumalar demiş ben de sağol sana da demişim niye amin hayırlı cumalar demiyorsun, yok maşallah demiyorsun vs vs darlıyordu beni. Neyse ki ben iletişimimi kestim bu kişiyle ama sürekli görmek durumunda kaldığım biri olsaydı ve yaşça büyük sanırım uyarmaz he he der geçerdim. Eşiniz de durumun ne olduğunun farkında da böyle biriyse babası kaba saba yani alışıktır ve artık uğraşmak istemiyordur . Canınızı sıkıp kişisel algılamayın derim.
Ayy öff en Müslüman sizsiniz tamam diye bağırasım geliyor bunlara. İnsanı dinden soğuturlar.Muhafazakar biri mi ? Benim de öyle bir arkadaşım vardı da yaratmak lafına gıcığım söyleme diye uyarıyordu sürekli. Bana hayırlı cumalar demiş ben de sağol sana da demişim niye amin hayırlı cumalar demiyorsun, yok maşallah demiyorsun vs vs darlıyordu beni. Neyse ki ben iletişimimi kestim bu kişiyle ama sürekli görmek durumunda kaldığım biri olsaydı ve yaşça büyük sanırım uyarmaz he he der geçerdim. Eşiniz de durumun ne olduğunun farkında da böyle biriyse babası kaba saba yani alışıktır ve artık uğraşmak istemiyordur . Canınızı sıkıp kişisel algılamayın derim.
Ciddi mesafe koyacamSaygısızlık yapana tepki verirsin de burada sana saygısızlık yok ki. Adam kendi çapında seni düzeltmek istemiş gereksiz bir çıkış yapmış. Üzerinde duracağın bir konu değil bu. Üstelik böyle bir durum için eşine babana söyle konuşmasına dikkat etsin denmez. Sen konuşmazsın, mesafe koyarsın olur biter. Gereksiz duyar kasmış işte, he de geç.
Namaz niyazında olan birisi değilAyy öff en Müslüman sizsiniz tamam diye bağırasım geliyor bunlara. İnsanı dinden soğuturlar.
Sakın olmalısın,ortada mesele yok,yaşli adam azarlasa ne olarak.Eşinin babası herşeyden önce gül geç.Ciddi mesafe koyacam
Eski ben olmucam
Azarlanmak bağırmak ne haddine onun
Çoçukmuyum arkadaşımıyım çalışanımıyım ??
Eşime söylemek konusunda ciddiyim
Babası kendisini bilsin
Sorun aramıyorum arkadaşımAmaa ,kayinpederimle ne atismalarimiz olur,ben yasliligina eski kafaliligina verir geçerim.
Hiç oturupta dert edecek ne zihnim ne zamanım olur.Gerçekten ortada sorun yok sorun ariyorsunuz.
Fevri davranıyorum gücüme gittiSakın olmalısın,ortada mesele yok,yaşli adam azarlasa ne olarak.Eşinin babası herşeyden önce gül geç.
Böyle fervek kararlar almamlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?